418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kryon #409853 Már én is nagyon szeretném megnézni, benne ülve... xD
Egyedül az artynak nem örülök, azokat nem kellett volna buffolni, így is túl erősek. Legjobb lenne, ha kiszednék a játékból. -
Plata #409852 Én ma Vk100-al T9 és t10 tankokkal harcoltam,5.9k lepattanóm volt.Vk42béla nem tudott belőni se t110e5 meg még két med volt,Fv td is csak golddal tudott megsebezni,hat tank lőtt sokáig.Ha nincs arty meg fv prém lőszerrel nem szednek ki,de én sebeztem őket a stock ágyúval. -
Az újabb, goldammo érához csiszolt 8-as prémek sem fognak annyira rosszul járni ha nem dobálja őket nagyon +2 tierbe, pl. megnézném hogy a defender mit fog leművelni 6-8 tieres MM ben...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.06.05. 15:06:41 -
Megamax #409850 Ne kezd már megint , ugy csinálsz mintha nem lehetne áttloni ezeket a tankokat amiket felsoroltál. Egszeruen hihetetlen vagy , most vagy nem hiszed el (még akkor sem ha videót is mutatok) , hogy nem használok goldot és olyan játékos vagyok amilyen ( Meg lehet nézni a statom nem vagyok tomato) és egész jól boldogulok amíg nem kezdik rám fosni a goldjukat a játékosok. Vagy direkt trollkodsz?!!! -
Most esélytelen lesz +2 tierest kilőni 2 heavy esetében, egyrészt alap lőszerrel nem fogod átlőni, a goldod meg alig sebez rajta, miközben ő meg alaplőszerrel 3 lövésből kivégez. A goldammo igényes tankokat az értelmesebbje skippelni fogja és beül egy olyanba aminek magas az alaplőszeres penje és ráadásaul a tankot (pl. tornyát) más tankok nem bírják normál lőszerrel sebezni, pl. Sup Conc, wz 121, obj 430u, 60tp, kranvagn,chieftain, meg a TD-k nagy része, az sandbox miatt új meta tankjelölt az amcsi T110e4,E3, Kínai TD, strv103b, badger, stb. -
Kryon #409848 Most írhatnám, hogy üdvözlök mindenkit a gold lőszer nélkül játszók életében...
Ebből a nézőpontból most is így néz ki a játék, de még ennek tetejébe a normállal azonos alfás goldot is kapjuk. Mivel ebben a helyzetben leginkább csak nagy normál átütésű, és/vagy nagy alfás, esetleg még a goldot is megfogóan/pattintóan páncélozott, vagy nagyon jól álcázott gépekkel lehet boldogulni, ezért aztán tele van velük a garázs, mert ilyen szempontok szerint fejlesztek évek óta (gold nerfben reménykedve). Szóval én alig várom, hogy behozzák élesre. Nem azért mert stathuszár lennék, a statok abszolút nem érdekelnek, csak a goldspam miatti hosszú szenvedés után jó lenne végre a bré másik végére kerülni.
-
Megamax #409847 Igen is meg nem is. Nemrég írtam hogy azért van a játékban tank ami képes felvenni a harcot akár a 2 szintel nagyobb ellenféllel is ha az az ellenfél nem lo gold ammoval. Viszont igaz is mivel sokkal durvábban buntetne a játék ha hibát vétesz mert ugye nem mindegy hogy 750 et kapsz be egy ovatlan pillanatban az E100 tol vagy 1000 folott. Durván oda kellene figyelni minden egyes lépésre a puha tankokkal mivel annyit nem noveltek a HP-kon mint amennyit a sebzésen. Remélem ez így nem fog bekerulni Live ra. -
Kicsit elemezve a sandboxot, az alaplőszerek és a HP sebzésnövelése sajátosságai miatt sajnos úgy áll a dolog hogy a magas alfájú és penes páncélozott járgányok visznek mindent, tehát a TD-k brutálisak lesznek (fos nem tartozik bele),ehhez hozzájön az hogy a magas alaplőszer penes és bika tornyos Heavyk-medek még OP-bbak lesznek, az összes többi tank meg még jobban megszívja mint eddig. A tierek közti egyensúly megborul, mivel kb 3 lövés lesz egy tizes heavynek egy tier 8, míg fordítva 5-8 átütő (ami nem garantált) lövés kell a tizesnek hogy kipurcanjon. Ez kb. a többi tierre is ugyanúgy érvényes lefelé. A stathuszárok az OP tankjaikban még jobban legyalulják a többieket és az kevesebb goldammóba fog nekik kerülni..., nő a különbség, stb. Az artyk is durvábbak a feleslegesen megnövelt alaplőszer sebzés miatt.
A HP miatti hosszabb csatákra a fenti okok miatt csak tierlimites leosztásban vagy azonos tier leosztásban lesz esély, egyébként lehet hogy még szarabb lesz a helyzet. Minden tankot újra kell tanulni...szvsz a sandbox ilyen formában élesítésre alkalmatlan, még úgy is hogy finomhangolnak rajta. -
Plata #409845 Hát kb ilyen egy csata Vk100-al.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Idióta gold majom nem tudott megölni gold lőszerrel úgy gondolta le rammol.
Vk100-at rammolni kerekes fossal,idióta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.05. 08:07:30 -
Plata #409844 Megvettem pár napja a VK 100-at.Eddig nekem ez a tank iszonyat peches,mindig balfékeket fogok ki,de a tank amúgy bejön.75 és 90%-os legénységgel is nagyon jó,sikerült már marha sokat pattintani vele,csak az alap ágyú néha vicc,mert van hogy semmit nem lő be van hogy T10 ellenséget belövi,de van hogy T7 artyról pattan.
Tettem rá német festést,amit valami küldiért kaptam.Azt hiszem bent marad végleg a garázsban,bár nem tudom miért mondjátok hogy jobb mint a Mauer,Mauer a seggével is pattint T10 tankokat,ennek az oldalát meg hátsóját t6 simán belövi ha nincs rendesen elforgatva.
Majd a nagy ágyúra leszek kíváncsi meg kéne a jobb motor is,ha értelmesebb csapattársakat kapnék a tank marha jó lenne.
De mit kezdjek t10 csatában ha hatan körbe fognak mert mindenki meghalt mikor én még alig gurultam ki a bázisról.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.05. 07:16:28 -
Kryon #409843 Az elképzelhető. -
Kryon #409842 Mivel nem használok goldammot, így ha csak 2 lövésnyivel is tovább élek mint eddig, az nekem már érezhető javulás lesz. -
Megamax #409841 Ah nem lenne belole semmi bajuk, ha játszani akarsz akkor el kell fogadni az EULA-t amibe benne van hogy azt csinálnak amit akarnak mert nincs tulajdonodban semmi, cska bérled az accountot.
-
Pl. a prémtankok miatt? Ha nerfelnék a prém goldammot akkor komoly jogi problémákkal járna a wg nek, ha az eu, na játékosoknak eszükbe jutna pereskedni a pénzért vett előnyök megnyírbálása miatt.
Megamax
Nézz fel a sandboxra vagy nézz streamet, alig használnak prémlőszert...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.06.04. 23:03:13 -
Megamax #409839 Sajnos nem fog semmit változtatni, aki eddig is goldot használt az most is azt fog mert inkáb bmennek a biztos sebzésre mint a nagyobb alfára. Csak mert valami kissebbet fog sebezni attol még ugyan ugy sebez, cserébe 1-2 vel tobbet fognak rádloni a goldból. De hadjuk magunkat meglepni. -
Kryon #409838 Nem vagyok sandboxon, úgyhogy nem tudom, hogy mik a pontos változások, de így a leírtak alapján pont azt csinálták, amit már évek óta ígérgetnek. Az eddigi hírek is arról szóltak, hogy a gold a nagyobb átütésért cserébe kevesebbet fog sebezni mint a normál lőszer, így szituációtól függően egyik vagy másik lesz hasznosabb. Ha jól állítják be a paramétereket, és eredményesebb lesz a weak spotokat lőni normál lőszerrel, mint a goldot fosni ész nélkül, akkor szerintem eléri a kívánt hatást. Azt persze nem tudom, hogy miért jobb a fejlesztőknek mindent buffolni, ahelyett, hogy csak simán a goldot nerfelnék... -
Angelus1991ster #409837 Ez is meglett
Nyugta
Dátum: 2019.06.04. 16:28:51
Jármű hozzáadva: AMX M4 mle. 49 (legénység 100%)
Helyek hozzáadva: 1
410-420 csatába került a meghívós maratonos tank.
-
tutyimutyi2 #409836 Imádom ezt a hulladék TVP-t hogy amikor van rajta 2x akkor egyből nyerek, de utána hogy szerezhetném vele az 5x-et(prime adta a küldit) semmi mást nem kapok csak a buktákat mindezt egy ennyire haszontalan szar tankkal igazi "élvezet". -
"We did not nerf A... we just buffed B-Z !!*
Asszem ez tökéletes idézet a gold "nerf"-re -
Megamax #409834 Hát ha annyit jelent a GIT GUD hogy tolts gold loszert , akkor inkább nem akarok GUD lenni.
-
yossarianHUN #409833 Nyif nyaf. Ahogy a költő mondja:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Gunslinger #409832 Na de ha már zsinórban kaptad tőle a gold áldást miben reménykedtél? Hogy kifogy belőle? Mivel több gold ammoja volt, mint a hátralevő életed, ezért már a 2. pen után el kellett volna húznod a csíkot és lecsalogatni őt odáig, hogy a lenti társaid + arty is rá tudjanak lőni. -
Megamax #409831 Ha ott maradok lehet 2 percen belul megesz az arty, ha eltalál, ha sebez, ha engem céloz, az arty val az ahelyzet hogy túl sok a ha. Viszont ha elindulok lefele mondjuk tolatva a hiper sebességemmel akkor az osszes tank rálát a hasi lemezre. Ha megfordulok hogy tényleg nagy sebességgel tudjel elmenekulni akkor lehet de csak ténlyeg lehet , hogy oldalba lonek foleg hogy az SC goldal lo 7 sec enként. Ha annyira hiszitek hogy jobban meg tudtátok volna oldani akkor csináljunk egy ilyet. Ti mondotok egy részletes szituációt ahhoz a csatához én meg mondok ellenpéldát. Csak mert tudjuk utánna okoskodni nagyon konnyu, szoval hajrá. -
Megamax #409830 igen persze tokéletesen igazad van , teljesen én vagyok a hibás mert az ellenfél rányomott a gold loszer gombra. Milyen fedezékem lett volna a lerohanás és a goldammoval szemben? Mond már meg nekem mire mentem volna ha becsucsulok a templom mogé amit te fedezéknek hívsz? Ahhoz hogy lásson valamit a tank ahhoz a Wiev port egyikének legalább kint kellett volna lennie és az mind a tornyon van amit ugye áttváltoztatott az SC papírrá. Amug yorulok hogy a hibámnak mutatod fel hogy az ellenfél szarrágoldozott. ez mindent elmond. -
Ha ott maradsz élve 2 percen belül megesz az arty. Meccs közben gyorsan kell döntést hozni. Egyetlen opció az lett volna, hogy lemész. -
yossarianHUN #409828 A különbség az, hogy lent lett volna fedezéked. Egyszer próbáld meg használni, hidd el, tök jó, még a gold ammó ellen is véd.
De igen, mindenki hibás, csak te nem. Folytasd csak a saját hibáid másokra kenését, ez az életben is általában be szokott jönni.
-
Megamax #409827 Jaj ne rohogtess ilyennel. Ez olyan mint : jaj inkabb nem megyek ki az utcára mert meg elüt valami. Amugy lehet igazad van , talann ott kellett volna hagynom a tarsaimat vagy nem megjobb fel sem kellett volna mennem velük a dombra hatha oket szedik elobb szett aztán lerohannak es mivel egyedül maradok a templom mellet, mert ugye oda kellett volna mennem hogy legalabb artysafe ben legyek. Jah var nem mert ott meg ugyan ugy szarra lotte volna a kupolamat mert ugye az a torony bal oldalan van en meg ugye nem mehetek a templom jobb oldalara mert ott szarralo az arty. Vagy talan teljesen mindegy lett volna mert ugyan ugy szarragoldozza a dombrol a tornyom frontjat. Jah most jut eszembe talan meg kellett volna varnom mig ellovik magukat es aztan kigurulok es lovok. Ah fene sajna ez a taktika csak egy tank ellen mukodik vagy meg az ellen sem ha az egy hulldownban levo SC mert ugye a dombrol simann ralatni a templomra ahova elvileg bujnom kellett volna egyesek szerint. Mondhattok akármit itt csak 1 hiba volt es az a goldammo. -
yossarianHUN #409826 "nem tudjuk meg mi tortént volna ha nem lo goldot"
Ha nem lett volna balfék, akkor gold nélkül is szanaszét cincálta volna a parancsnoki kupoládat, amíg neked esélyed se lett volna belőni. De te mégis odamentél erősködni, pedig nem tudtad, hogy balfék vagy sem, tehát a te stratégiáddal volt gond. Erről ennyit. -
Megamax #409825 Miért talán nem vettem le a záporozó skulókat? A szituációban csak 1 gond volt hogy basszad meg a páncélod gombot megnyomta. Akárhogy is így meg ugy mondjátok ,az ellenfél Sconquerorja egy "low" volt nem tudjuk meg mi tortént volna ha nem lo goldot. De viszont az tokéletesen tudjuk miért lertt rovid a csatám és annak semmi koze nincs a játékos tudásához hanem csak 1 gombnyomáshoz. -
yossarianHUN #409824 Eleve nemtom minek izmoztál egy hulldownban lévő SConq-kal, ebből csak te jöhettél ki rosszul. Az más kérdés, hogy egyébként low volt, és gold kellett neki hogy belőjön, de ha nem lett volna az, anélkül is simán szétszedett volna, míg te csak kopogtathattad volna a tornyát, ergo eleve a te előrelátásoddal és taktikáddal volt gond. A goldozókat előre be kell kalkulálni, ha T9-ben ülve nekimész egy maréknyi tanknak, köztük több T10-nek, és arra számítasz, hogy majd mellel leveszed a záporozó skulókat, nem csoda, hogy szétkapnak, mint floki a lábtörlőt. -
Megamax #409823 érdekes semmi gondom nem volt míg az SConqueror át tnem váltott goldra, még az arty is minimálisat tudot tcsak sebezni. Sott ha megneztetek volna akkor láthattátok volna hogy az arty a stunon kívul nem sok vizet zavart, az egyetlen tank akitol folyamatossan kaptam a sebzést az a goldot lovoldozo Sconqueror. Az OBJ430U simán fedezett volna lentrol ha megprobálnak lerohanni ahogy az UDES16 megtehette volna de nem jutott odáig a csatám mert valaki ug ydontott hogy bassza meg a másik játékos a heavy lassan tolto lassan célzo lassan mozgó tankját. -
Ha megfogadot a tanácsom, hidd el nem fog zavarni ha néha rádlőnek. De ha még így is nagyon zavarni fog, akkor vlmi stresszoldó szedése biztos javítani fog rajta... -
Ez még szerencsés szituáció lehetett volna. Tier10 ellen biztos nem lettem volna ilyen agresszív. -
Ránéztem volna a minimapra, látszódott előtte, hogy túlerőbe vannak, 2arty, még időben dombon lefelé el tudtam volna menni. -
Megamax #409819 Na látom nem tartott sokáig hogy benyogj egy orbitális baromságot (és a megfelelo személyeskedést mellé), de tudod mit válaszolok egy elég egyértelmu videóval. Habár azért elmondom hogy mi az ami tortént a videóban mert lehet (had idézzelek) "nem az erősséged". kiváncsi vagyok mit cisnáltál volna te a helyemben mikor Goldal lovoldozik rád a Sconqueror. -
Megamax #409818 lalala, sétállok az utcán szembe jon egy fura csúnya alak, eléggé félelemetes kinézete van.Mmikorra kozelebb érek eloránt egy fegyvert és puff meghaltam. Sajnos az már engem nem vigasztal hogy nekem is lett volna lehetoségem vásárolni egy fegyvert amit vagy sikerul vagy nem sikerul idoben használnom. De még az sem fog vigasztalni hogy az illetot lehet hogy elkapják és lecsukják. Ezt csak ugy itthagyom mert elobb utobb ugyis valaki beír valami valós példát . -
Ha nem mászol előre egyedül, nem rakod ki az lfp-t, beforgatod, hulldownozol, fedezéknek használod a tereptárgyakat, nézed a térképet és taktikusan helyezkedsz, megvárod míg ellövi magát az ellenfél, tisztában vagy melyik löveg mennyi idő alatt tölt be, stb-stb. akkor nem lesz probléma a 330 HEAT, de ahhoz meg kéne tanulni alkalmazkodni a feltételekhez, de mint tudjuk ez nem az erősséged.... -
Megamax #409816 1 Nem lehet ugy heavy vel játszani hogy ne lojenek be ,330 HEAT bármelyik Havy tankot belovi (az más kérdés hogy hol) , ha meg nem a HEAT akkor jon a HE spam ami ellen megint nincs védelem. A tobbi pontra való válasz így teljesen felesleges lett. -
Lehetséges megoldások a problémádra:
1.Megtanulhatsz úgy játszani heavyvel hogy ne lőjenek be.
2.Ha nem megy, akkor válassz más tankágat, pl. med, light, td.
3.Ha úgy sem megy még mindig beleülhetsz egy artyba.
4.Kereshetsz egy másik játékot, amiben minden tökéletesen az igényeidre van szabva.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.06.04. 18:59:28 -
Megamax #409814 érdekes gondolkodás de nem véletlenul te vagy a rovidlátó ebben a témában? Gondolj csak bele nagyban játszogats a páncélozott tankoddal mikozben jon egy gyors tank és szarrálovi a páncélod 1 gombnyomással. Mond meg nekem te aki a nehéz tankban ulve játszasz hol van az a mágikus gombod amivel hirtelen felgyorsulsz , gyorsabban toltesz gyorsabban célzol , ésatobbi? Mert ugye a gyors tank ha goldal lovoldozik rád nem áldoz fel semmit míg a páncélozott tank igen , jóformán mindent feláldoz a páncél érdekében amit a másik 1 gombnyomással elvesz. AZ elméleted akkor lenne helytálló ha CS:GO lenne ahol mindenki egyforma sebességgel mozog , egyforma sebességgel fordul , ugrik ésatobbi. Mert ugye az hogy elérheto mindenkinek a gold ammo az nem vigasztal ha el sem találod az ellenfelet azzal a gold ammoval mert olyan lassan céloz a loveged vagy olyan lassan toltesz hogy széttkap az ellenfél a frontodon keresztul. De amígy a tankoknak vannak tulajdonságai , méghozzá nem is kicsik addig egy gomnyomással elvenni bizonyos tulajdonságukat a csatában az egyenlo... (nem tudok mit kitalálni ide)