banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nemtudommivan
    Nem hittem volna hogy fogok ugy utalni valamit ebben a jatekban mint az artyt de tevedtem. Ezek a gumikerekesek k.rva idegesitoek. Egyszeruen nem lehet oket eltalalni de ahogy irtad ok full gazon is zsinorban sebeznek. Lancolni sem lehet oket csak a kerek serul de attol fuggetlenul alig lassul. Vannak palyak amin lassu hevivel felvonulni eddig is nehez volt de most kb minden palyan spotolnak ezek a csicskak mar az elso percben. Ha valami komolyabb jatekos van vele akkor 90% hogy o lesz a top sebzo vagy legalabbis az elso haromban lesz.
    Mar a t100-at is utaltam mert azzal ugyanez a helyzet (picit tultoltak de ezt nem veszik eszre hisz orosz majd csak 3 ev mulva ) de ezek a gumikerekesek tultesznek joval rajta. Ugy fordulnak mint anno a t50 -2 fizika nélkul. Vagy jobban. Olyan mintha arra hajtananak hogy szetbasszak az ember idegrendszeret.
    Már csak remenykedem hogy motoros zundapp harckocsit nem tesznek be. Az oldalkocsis lehetne arty.