World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most is belesebeztem 8 tankba, s nem hiszem, hogy bárki másnak is sikerült volna ennyi, mégsem jött a medál.
Holnapután Caernavaron AX
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2018.12.22. 07:50:21
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Dátum: 2018. 12. 21. 21:18:56
Hozzáadva a Depóhoz: Fogyócikkek "Kávé fahéjas zsemlével" - 10 tételek
Nyugta
Dátum: 2018. 12. 21. 21:18:56
Kompenzáció L-60 kreditek 200 000
Helyek hozzáadva: 1
Gratulálunk!
Arany hozzáadva: 500
Dekorációk megszerezve: Függődísz, Kis világítás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jó lesz a gold nerf szarság nagy tierre.
Ja és legyen több páncílt! meg tánc, meg zárcsökkentés
angelus1991ster.blogspot.hu
Másik:
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.12.21. 23:47:17
Még egyszer, utoljára: szinte napi rendszerességgel leírod, hogy a játék szar, és nem okoz örömet, másnap valahogy mégis itt vagy megint, és újra elhangzik ez az örökzöld fordulat. Ebből nekem az jön le, hogy a jobb megfontolás ellenére újra meg újra felidegesíted magad egy játékkal, amit nem élvezel, aztán ellátogatsz a nevezett játék topikjába, hogy levezesd a felgyülemlett ideget. Mentálhigiénés szempontból nem tartom egészségesnek, de lelked rajta, azzal idegesíted magad, amivel akarod, ez nem az én dolgom. A topik viszont nem a személyes feszültséglevezető játszószobád, az asztalcsapkodást tessék máshova vinni.
A továbbiakban nem akarok több szót vesztegetni erre, mondtam amit mondtam. Ha továbbra is itt akarsz dühöngeni, a modik (és nem én) majd eldöntik, kulturált fórumozás-e, amit csinálsz. Ha szerintük oké, részemről aztán folytathatod napestig.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Annyira megmaradt bennem az az évekkel ezelőtti 2013-14-es troll, hogy amikor 1-2 éve újra felbukkant, egy mindenes txt.-be lementettem a linket. Mert ez egy relikvia, egy kincs.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.12.21. 23:34:38
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De most komolyan en ertem hogy az valami magyar virtus hogyha mar sult paraszt volt valaki azt elismerni aa dehogy 😊 Mef egyszer mondom en egy jatekot sertegettem te egy szemelyt a tobbit rad bizom. Jo ejt!
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ebből max annyit látna a modi, hogy 2 troll eteti egymást.
Neked ez a duhonges? Es mint mondtam en egy jatekrol alkottam velemenyt nem egy szemelyrol, nem tudom erted a kulonbseget?

"Hogy a kurva anyámba lehet iylen gameplayt össze hozni ma kb 4:15-re állok vereségekből!! Ezek nem probálják ki a szarkupacukat? És ülnek elégedetten hogy juj de fasza vagy hogy?...."
"És a kretén wargaming megbüntet.... hogy az ő szarkupacuk összerakott 9 babuinnal meg 5 bottal... és akkor mért nem nyerek.....
Olyan vereségek voltak ma hogy több XP-t kaptam mint a nyertes csapat topja.... pff miféle mocskos idióták ezek.. kétgyermekes lengyel apuka besörözve ... "
"Olyan szinten értelmetlen a cucc hogy azt nem értem mi fasznak játszom egy ekkora retek szarral 😄 "
Csak az elmúlt egy hét termése. Linkeljek hozzá hsz számot is? Az alpári stílusos kényszerképzetet nem tudom honnan vetted, a te fent idézett megnyilvánulásaiddal ellentétben én az elejétől kulturált stílusban beszélek hozzád, az, hogy nem tetszik amit mondok, nem egyenlő az alpári stílussal. A másik állításod is téves, nem fenyegetőztem egyből moderátorral, erre csak azután került sor, miután még te kérted számon rajtam az állítólagos bunkó stílust. Ha meg már itt tartunk, fenyegetésről nincs szó, csak felvetettem, hogy kérdezzük meg az ő véleményüket is a hozzászólásaidról. Engem még csak nem is kedvelnek, úgyhogy részrehajlással abszolút nem vádolhatók 😊
Meg legyszives fejds mar ki mi lehet itt konstruktiv kritika?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.21. 23:00:52
Itt a utub sztrím, kommentekben azt írják, hogy holnap kapják meg a szántások a győzelmük dobozait, mert ők nyertek. Beletekergettem, de nem találtam meg a konkrét időt, ahol kihirdetik a nyertest meg, hogy mi hogy van. :-s
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.21. 22:58:59
Bár tény, hogy #407339 kicsit túl korai volt, még van 3 nap a nagy böfögésekig. <3 #Karikaja
Azt hiszem egy topicban nem csak a pozitív hallelujáh postok az oda valók, főleg egy ilyen véleményes cuccnál.
Az hogy egy raklap fos az tény sajnos... alapvetően 50%-al butitanám a prem ammot 2x-es áron...
Mert értem én hogy mi a jó 😄

Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.12.21. 22:27:27
yossarianHUN
Valami küldetés is volt hozzá,ha jól olvastam.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.12.21. 22:25:42

Meg riggeltem az mm-et. <#idiota>#idiota>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Elég szerencsés lehettem vagy nemtom.