A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #408352 Én ezen röhögtem ma,Mauer-el védtem az ágyút hegyen,négy büdös balféket tartottam fel és lőttem rommá tuti helyről,T26E5 progetto defender meg is3a szinte csak golddal lőtt,de minek.
De a t26 akkor nyomi volt,folyton kijött elém,de nem úgy hogy szembe jött volna hanem totál kijött fedezékem elé az oldalát mutatva.Pöpec szikla felett mindig belőttem ő meg nem tudta a tornyomat,a testemet elfedte a szikla.Is 3 meg progetto beszari volt mindig csak löni próbáltak és menekültek vissza ,de defender meg t26 nagyon erőltették volna a támadást,piszkosul sokat sebeztem beléjük tüzérségi tűzzel.Vagy mi a ragyának hívják.Túléltem a támadást egyedül ott a hegyen a kanyarban,nem tudtak bejönni.