World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maus, amikor 3200 HP-s volt és belőhetetlen hol voltál? Obj268v4 egy med sebességű heavy, nerfje előtt mit csináltál? Type5 heavy már talán kikopott de amikor 1 évig nagyon ment, akkor hol voltál?
T110E5? na akkor is hol voltál?
Noob armor kell, WG adott is jó pár broken tankot erre az évek során. Nem volt elég?
Jelenleg itt vannak a medium-heavy tankok. WZ, obj277, esetleg 113, is7, obj430u. Ezekhez túl sok map ismeret kéne, hogy pattints?
vagy tier8-ba kellene olyan tank, ami szemből belőhetetlen?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Véleményetek szerint a buffolt Object 260 most jobb lett mint az Object 277? Játszogattam vele, tetszik nagyon, de nincsen 277-em, hogy összehasonlítsam. Készült erről valami írás?
Meg még jó páran, akik nem streamelnek. Csak azokra nem figyelnek fel.
Nem mindenki akad meg a tankja hp-ja lesebzésénél.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A rental tankoknál, amik bent vannak kalendáriumban, levonja az "arany értékét", amibe kerül, és csak a garázs/crew van ott. Ilyenkor mi történik, meg se veszed a tankot?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Engem nem izgat a statom,nekem csak a szórakozás fontos.
De rengeteg gyökér van aki azért jár low tierbe hogy gold ammóval a statját húzza.
Más, nem tudtam, hogy hova fogom költeni ezt a sok aranyat, ami a lootboxokból esett, de már látom, hogy lehet venni 300%-os crew meg free XP boostereket. :-o
Szeretem megszívatni a goldos fafejeket.
Sok balfék jól meg szopja.
De majd a sok statbuzi aki low tierben tolja gold ammoval rinyálni fog.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.21. 08:32:26
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.21. 08:24:12
Engem nagyon nem fog zavarni lerakom megint 3 évre oszt jóccakát😄
Természetesen megnézzük mit alkotnak. Ezt a prem lőszer "nerfre" kíváncsi vagyok, de nagy változásra nem számítok, nehezebb lesz prem acc/tank nélkül kigazdálkodni a lőszer árát de aki tolja rendesen annak ez nem probléma úgyan úgy lőni fogja mint a meggymagot 😊
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.12.21. 08:07:08
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.21. 08:01:05
Szopjál ez a lényeg nem véletlen nincs frontline... vagy majd lesz fronline nem fix tierrel 😄
Pont hogy nem. A több variálási lehetőség azt jelenti, hogy többször leszel mid, és top tier. Legalább is ezt mondják: "Put simply, we would like players to be top of the list more often."
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.12.21. 07:35:59
Továbbra is állítom, hogy a gold ammo másodlagos probléma a MM-hez képest.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.21. 06:13:11
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2018.12.21. 00:12:54
Nem véletlenül akarják a prém fiókot is variálni, főleg a kredithozamot hozták fel példaként.
Én meg "fillérbaszóként" csak örülök, hogy 25%-al tovább élek, fuck yea. Ha 3-ból vagy 4-ből csak egy pattan, máris ott vagy, mint a goldammot használó. Jól hangzik.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.20. 23:18:00
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Eddig kb. minden OP tankot úgy engedtek ki a kezük közül, hogy OP.
Ilyen 45% winrate-es botokat választanak ki erre a munkára?
Ki kell venni e "csodalőszereket". alsólemezeket/kupolákat gyengíteni mindenen és kész
ez az egyetlen értelmes lehetőség szerintem, olyan mint az arty, sehogy sem lehet balance-olni köré
Egyébként könnyen lehet hogy ez a lőszerbuzera fogja betenni a legjobban a kaput a játéknak, rengeteg embernek elmegy a kedve akik pénzt feccölnek a játékba ha beszarik a goldammo, persze a csórók örülnek majd, de az a társaság meg nem hoz pénzt a wg-nek
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.12.20. 20:32:14
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Először az mm-et kéne szerintem is.

Utoljára szerkesztette: Malarki, 2018.12.20. 15:59:31
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Kicsit fura.Sebessége néha gond.