banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ROMOTO
    Én is csak poénkodtam, értem hogy nem vita tárgya
    A páncél metához még csak annyi, hogy persze még van pár tényező amit figyelembe kell venni, pl. front line top tierben high levelen gyakorlati példák hozzák a meta tankokat, alsó leveleken majdnem mindegy a tankállomány, később elkopnak a medek, japo tehenek, artyk és marad a beton tornyú heavy tankgarnitúra+ elvétve kemény obj 907+430u
    tier 8 frontline-ban mindegy mert szinte mindenki átüt mindenkit, ott kevésbé érvényesül a páncííl.
    Az egyébb tényező még a dpm, alfa, HP, mozgékonyság is. Maus is simán op volt amíg a dpm ét nem babrálták, vagy az amcsi T110 e5 is elég vicces példa hogy mennyit számít egy kis plussz páncél egy kupolán, OP-ból lezüllött egy sereghajtó tankká.