418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lucifer001
    Maraton
    Nem tűnik nehéznek . Sőt . Főleg ha valaki rendszeresen játszik , és " gazdagon " felszerelt a garázzsal rendelkezik .
    Egy újabb pici kincs a garázsba
    Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2019.05.23. 08:08:35
  • Lucifer001
    Angelus1991ster ?
  • joe662
    Vajonezt az itteni kolléga trollkodta össze
  • Malarki
    Lehet megéri most várni pár napot a rankeddel, addig "felhígul" egy kicsit az alja és ezek az überop rewardtankok fentebb lépnek. Nagyon engem se érdekel, de azért pár szintet lépegetnék, már csak a bondok miatt is.
  • Megamax
    Annak a rohadt OBJ277 nek nagyon trol also lemeze van , mint egy OBJ907 elég sokszor meg tud szivatni még mindig nem tudom hol lehet biztosra áttloni.
  • Plata
    Elég szar pályákat kaptam,de Obj277 nagyon jó kis tanknak tűnik,volt hogy a bázist egyedül védtem hat hét tank ellen és egy jó sok gold le pattant róla.
    De az utolsó csata is rohadt szar volt,az egész csapat egy oldalt ment el a bázisra senki nem figyelt.Előtte is ugyanaz volt,három ilyen balfék bandától el is ment a kedvem.
  • Megamax
    Azért megvolt a saját kis oromom a Grillével a nyílt mapokon. Ami nagyon tetszett hogy mindenki kizárólagosan goldal lovoldozott és a heat nagyon sokszor elnyelodott vagy az ágyuban vagy a láncban. Igazi adok kapok megy ott. Én sem hiszem hogy folytatom ott a pályafutásom valahogy nincs élvezet abban az eszetlen lovoldozésben. Majd ha netán tényleg a tudáson fog mulni akkor lessz értelme olyan csatában játszani ahol tét is van. Addig viszont ahhoz a játékstílushoz ami ott megy , vannak sokkal jobb játékok csak nem tankokkal.
  • Plata
    Totál gázak,három csatát mentem elég volt.
    Mindegyik csatában ment mindenki egyik oldalt amint a birkák.
  • Megamax
    Na , elég fura ez a ranked csatározás. 6-7 kvalifikációig jutottam tegnap de valahogy nem fogott meg. Egyszeruen hihetetlennek tartom , hogy még mindig képesek a játékosok egy oldalt teljesen uresen hagyni és mos tmindegy hogy az ellenfélnél vagy a saját csapatnál. Egyszeru adok kapok lovoldozés az egész csak olyan tankokkal van értelme részt venni rajta amiknek van valamilyen biztosan belohetetlen tulajdonságuk. RengetegT95 rohangál meg OBJ260 meg az ilyen brutális toronyal rendelkezo tankok.
  • Plata
    Semmire sem jó,de vannak statpadder gyökerek akiknek fontos hogy jó statjuk legyen,azok szokták resetelni.
  • Krigare90
    Köszi a választ. Nem is akartam csak nem láttam be hogy ez mire jó.
  • Sherman0070
    Semmi értelme. :D
    Az idióta, aki reseteli.
  • joe662
    Irsz a supportnak,hogy szeretnél acc resetet.
    De ugye azt tudod hogy az arany és a pénzért vett prémtankokon kivül minden kuka.
    Se legénység,se reward tankok,se free xp.
  • Krigare90
    Hallom néha hogy egyesek resetelik az accjukat. Ilyet lehet csinálni? Hogyan?
  • joe662
    Másnak sem megy az ingame cset?Nem tudok üzenetet írni. 0 mod.WTF?
  • Plata
    Mentem egy kört rankeden,Obj277-el,még új a tank,nem nagyon mentem vele eddig.
    De most nagyon jó volt.
    Városban harcoltam két obj277-el és egy Type 5-el,arannyal lepattant rólam obj277 én simával át lőttem a tornyát.Type 5-nek csak a tornya látszott,de az is elég volt.

Jah ami fura volt,hogy én spotoltam fel az egyik tankot,de nem kaptam spot sebzést mikor arty telibe vágta.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.20. 19:48:59
  • tutyimutyi2
    Mellesleg ez már jóval azelött megtalálható volt pl tanks.gg-n mint tier 10-es tank, ha jól emlékszem akkor felmerült ez a tank hogy ezt lehessen kifejleszteni a T-10-ből csak aztán valamiért az obj. 277 lett a győztes.
  • Userx2
    IS-3A legnagyobb hátránya az APCR. Mennyivel jobb egy kisebb átütésű SP AP lőszerrel...
    APCR előnye a gyors lövedék lenne, de hát a 0,15 célkör széteséssel (moving 0,25!) nem talál el semmit. Közelharcban Defit, IS-3-at nem bírtam beütni. Le nem beszélnék róla senkit, mert táras ugyebár, de rá sem.
  • Sherman0070
    Amúgy nemtom emlékeztek-e de még karácsonykor tippelgettem mi lesz utsó nap (obj.777 v2-re tippeltem csak tier8-ba prémként)
    Hát csak annyival lőttem mellé, hogy valami tier9 reward lesz. :D
  • Plata
    T54 ltw mekkora troll tud lenni néha.
    Mountain Pass-on a bázison egyedül maradt 3 arty,rinyáltak hogy valaki menjen védeni hát oda mentem,Vk45 és Is3a jött be a bázisra,Is3a három lövése lepattant az elejéről,cserébe nekem három lövésem bement Is3-ba.
    Vk-ról pattantam mert csak a tornyát mutatta,de így is megszívta mert az arty elől hiába rejtette a testét.
    Vk azt hiszem magyar volt,mert goromba volt a neve.
    Vk és Is3a ellen megúsztam a harcot nulla sérüléssel.
    Vk mondjuk el sem talált,de Is3a mindig lepattant.
  • Megamax
    nagyon is megéri, sunyi dog az a tank azzal az ágyuval ahogy a videoban is mondták ugy kell játszani vele hogy tied legyen az elso lovés és ahhoz kel laz álca
  • tutyimutyi2
    A nyolcas svéd mednek megéri fullos álca skillt adni hogy 35%-os álcája legyen avagy ez azért nem annyira campelős tank mint a svéd td-k?
  • Plata
    Ma egy másik játékban a cseten erről ment a szófosás.
    Hogy az a szutyok a ranked jutalma lesz.Az FL-es kép csak photoshop.
  • joe662
    Háát basszus lehet,hogy igazad lesz.
    Én az O:bjekt777re tippeltem volna,de:
    " A szezon végén pedig egy egyedi tier IX-es harckocsi megszerzésére is lehetőségünk nyílik. Egyelőre titok, hogy mi lesz ez az egység, de az biztos, hogy nem az Object 777 lesz az. Ezt az információt a WoT Express is megerősítette."
    By Mr Ciff.
  • Plata
    Kredittel nem,de tankot vehetsz neki ajándékba,prémium tankot.
  • talpi
    Sziasztok. Egy ligtos kerdes: lehet mas jatekost tamogatni tankkal, kredittel?
  • Plata
    Állítólag ranked csaták jutalma lesz az a vacak nem FL jutalom.
  • Plata
    Hát a harmadik tekintélyt én is elértem.
    Elég is lett mára.
    Mondjuk sokat nem mentem,négy csata elég volt.
    Megint találkoztam pár hülye magyarral.
    El is használtam pár feljelentést,egyik másik igazi gyökér volt,állati ciki volt ahogy egyik másik a csetre írni próbált angolul,de valami katyvasz lett belőle.
    Az utolsó csatában is voltak olyan érezhetően gyerekes magyarok hogy csak pislogtam,majdnem írtam is neki már hogy álljon le mert ultra ciki amit írkál.
    Dilen hunt kapitányt ismeri valaki?
    Ha meglátom csapatban legszívesebben kilépnék a csatából,ellenfélnek jó,de csapattársnak,jézus.
  • joe662
    Bonus Code EU:
    BERLINER or PFANNKUCHEN

Küldetést ad,de csak az egyiket lehet felhasználni.
    Pfannkuchen

Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.05.17. 22:25:09
  • joe662
    Tényleg nem lehet eltávolítani mondjuk nekem nem járt még le a bérlet lehet azért?
    Neked lejárt?
  • Rammsch31n
    persze, h akkor szerzek tábornoki rangot, mikor már uccsó szinten nem kell csak 250 pont :DDDDDDDDDD
    850 pont ment a levesbe... GG WG.
  • Rammsch31n
    de szürke omg... :D ennyire hülye nem vagyok :D
  • joe662
    Hát ahogy a többit, csak itt nem elad van hanem eltávolit. Ha jól emléxem.
  • Lucifer001
    Eladod ?
  • Rammsch31n
    hogy kell kidobni ezt a bérbe kapott tankot? idegesít h idetették, de a francnak se kell :D
  • green64
    Köszi szépen!
  • joe662
    Dobd ki a tankot, és a festés vissza kerül a depóba. Jártam már így én is.
  • green64
    Hali!
    Egy kölcsönzött Soumára raktam álca festést, most lejárt a kölcsönzési idő, de nem tudom levenni a festést, azon kívül, hogy megvenném, van valami megoldás a levételre (nálam inaktív a lehetőség)?
    Még egy kérdés a toborzó programban csak egyszer lehet kivenni jutalom tankot a meghívónak vagy annyit ahány meghívottja eléri a megszabott feltételeket?
  • Rammsch31n
    jön majd az új ranked szezon is... amit usa-ba meg ázsiába már lelőttek vmiért :O xD
  • Lucifer001
    Apa kezdődik