banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• suba53
    Anyám! Én nem ilyen lovat akartam !!

Az erre költött pénzedet már elbuktad. De a hobbijára szívesen költ az ember. Én is folyamatos prém fiókkal játszom, de nem érzem úgy, hogy azon túl amit a prém fiók nyújt, még más elvárásaim lennének.
    Hamarosan meglesz minden tízes a garázsban, a még bejövő ágakra tudok koncentrálni, és a kedvenceimmel játszani.
    Aztán majd ha eljön az ideje hogy megunom, vagy valami más hobbi veszi át a helyét, akkor majd arra költök.

Nem követem a WG statisztikáit, biztosan változik a játékos szám, de szerintem ez egy ilyen "korú" játéknál természetes.
    Nem nagyon fogja ezt a trendet megfordítani semmi ilyen jellegű módosítás. Akiknek ez a szenvedélye, azok maradnak. Ha elég arra hogy eltartsa a WG ezen részlegét, akkor még játszhatunk egy ideig. Ha nem, akkor megy a múzeumba, és jön helyette valami más.