World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Petri64 has been accepted to your clan Maala. The player has met the conditions for automatic recruitment.
Yesterday at 16:53
Idióta WG, automata felvétel, alapból bekapcsolva, mi a frász. :-D
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nem sok mindent tudtam csinálni,gyors csata volt én meg lassú tankkal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.11. 19:25:43
Megöltem ezt a marhát úgy hogy a tornyát felém sem fordította.A bázisunk felé forgatta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.11. 19:08:35
De lőttem egy magyar vasember-t.
Igaz inkább aranyembernek mondanám mert egy gold noob.<#idiota>#idiota>
Gold lőszerre van esze,eltalálni mozgó célpontot az bajosabb.<#vigyor5>#vigyor5>

Le rammoltam egy obj263-at T54ltw-vel.<#hehe>#hehe>
Akkora volt az ütközés hogy még fel is borult.<#hehe>#hehe>
Igaz már csak a roncsa.Dombról leronygyoltam pont oldalába.<#idiota>#idiota>
Én is sebződtem nagyot de akkora hecc vót,nem lehetett kihagyni.Asszem 387-et sebződtem én,neki meg kampó.
Jah mellesleg full állat csapat volt,én fel spotoltam az ellenséget még az artyt is basszus.
Szerencsétlen T49-be sebeztek spottal 633-at,de az artyt le sem tojták.Ott virítottak de neem,arra minek lőni.Meg medek heavyk és lightok is világítottak.De inkább kemp.
Mivel láttam hogy úgyis bukta lesz megpróbálkoztam a bázis foglalással.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.11. 18:43:34
Előtte meg szintén a Maus-szal Fjordson egy Kranvagn jött csak velem a HT sorra, de ő is hamar meghalt, így egyedül maradtam vagy 5 tankkal szemben. Sokat nem sebeztem, de pattintottam 6k-t, pedig fosták ám a goldot. <#hehe>#hehe> Közben a csapat letolta a másik szárnyat, mire ez az 5 tank képes volt megölni.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.11. 18:13:29
Csak egy lövésre futotta, a kis gyökér lepattant rólam.Hirtelen tűnt fel a sarkon,lőtt pattant lőttem és rárántottam a tankot.Lövés nem pattant a találkozásba meg bele döglött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.11. 18:13:00
Nekem type 5-el volt vicces lövésem.
Tundra-n a dombra mentem fel felé és ugye a két szikla közt kukkolt egy leo,gondoltam meglövöm,erre kiderült hogy többen vannak mert kapásból sebeztem három tankot.<#idiota>#idiota>
Nyilván én nem is vagyok jó TD játékos, bár szeretném megtanulni kezelni ezeket a "papír" TDket. Pillanatnyilag úgy érzem, hogy nálam még nagyon nagyon pálya és csapat függő. Rohamozni nem lehet vele, így marad a kempelés, ami vagy bejön, vagy nem. Ha valamelyik csapat gyorsan elolvad, akkor alig tudok sebezni.
Su-130 kb addig él amíg nem spotolják.Félelmetes hogy mennyire nincs páncélja.
Rammolni veszett jó.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Igaz akkor nem volt egy szar az mm.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2018.12.10. 16:30:54
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Tavaly fulloztam lazán.
Igaz Mauer miatt játszottam is sokat.
Mázli kell.
Most nézem ezek a stilusok nagyon jók,a t57 az brutál ,addig nyitogatok míg nem lesz 1<#hehe>#hehe>
A su-t úgy is kihagytam,majd elládázom az árát<#buck>#buck>
Type 4 kifejlesztve, úgyhogy most a csütörtöki event indulásig kicsit hanyagolom a játékot. <#awink>#awink>

angelus1991ster.blogspot.hu
Tank helyett WoW előfizetés lett. XD
Sok ezer.
Lehalna a bolt.
Karácsonyi event mikor kezdődik?

Már megint milyen D-25T-s orosz vackot találtak?

IS-3A?
Jó lenne nyitni olcsón valami tier8 prémet
Ja és melyik lehet a legszerencsésebb csomag? 😄
van New Year
Christmas
Lunar New Year
Magic New Year
Talán a magic? 😄