418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ROMOTO
    Én nem akarlak meggyőzni, most eszméltem, hogy csak elszoktam a fórumtól és így kicsit túlreagáltam az örökös fanyalgásba oltott szűklátókörűséget. Ne zavartasd magad
  • Megamax
    Gratula szépen becsuktad a szemed. De legyen igazad , teljesen egyenlő a küzdelem egy IS3 es egy Defender között.
  • ROMOTO
    Majd ha lesz egy tier 10 es prém táras waffentróger az eu szerón mint a kínaiaknál, akkor talán mondhatod hogy előnyben vagy, bár az alább emlegetett körülmények miatt így is csak a dolgok ideális együttálásának kérdése többnyire, hogy mikor vagy előnyben...
  • ROMOTO
    Másnak meg kidobta egyből a legolcsóbból, tele voltak a fórumok ezekkel, nekem is fika alapcsomiból jött egy is3a.
    Most a wg tehet arról is hogy mit dobott a random, dehogy is szórták meg a népet zsákszámra golddal, stb. mert ugye nem csűrték fel a nyereményeket messze a befektetett zsé értéke felett...
    ja, és ebből következik persze automatikusan, hogy ha defendert veszel, akkor előnyre teszel szert a többiekkel szemben...hiába nő ki a kezed a seggedből és nem tudsz játszani vele, hiába van 25%random, löveg szóráskép, hülye játékostársak, vagy úgy alakul a meccs hogy 3 perc alatt vége, vagy dob tier 9-10 be és szétlövik a segged normál tankkal, amit még csak venni sem kell mert kihúzod ingyen. Nem számít, mert Defenderrel automatikusan előnyben vagy a többiekkel szemben...
  • kopaszeger
    kétszer vettem már karácsonykor a legnagyobb dobozt egyszer sem nyertem vele nyolcas prém tankot
  • Gyuszopapa
    Szerettem volna én is de 30 dobozból 1 8-as prémet sem adott.
  • ROMOTO
    Hülyeség a köbön, egyrészt nem 1vs1 ben játszák, aztán ott a+/- 2 tier, meg az hogy karácsonykor mindenki megkapta fing összegért a dobozharácsoláskor akinek még nem volt, ha a sok ingyen prém amit addig az ilyen fillérbaszók miatti népszerű eventekkor hozzávágtak nem lett volna elég
  • Megamax
    A wow ot akkor fejeztem be mikor kijott a panda, de nemtudom ott csak havi díj van nem? Ha azon kívul fizetsz bármi mást nem teszel elonyre szert a tobbiekkel szemben nem? Nem ugy mint itt ha veszel egy Defendert mondjuk?!
  • ROMOTO
    Mondjuk szedhetne mellé a WG havi előfizut is és még talán akkor sem tartana ott hogy szembeköpi a"vásárlóit", mint ahogy pl. a WOW teszi ezt évek óta és ahol a sárga földbe peccselik rendszeresen az ilyen olyan karaktereket és borítják a gameplayt....
  • Megamax
    Tudom , mondom akkor olvastam el eloszor mikor nerfelték a szuper perzsát és nem volt kártérítés és erre mondom hogy nyiltan szembekopi a "vásárlóit" a WG.
  • Malarki
    Tévedésben vagy. ebben a játékban semmi sem a tiéd. Se az accot, se a gold, se a prem tankok. Mindent a WG birtokol, akkor és azt csinál vele amit akar.

"NOTWITHSTANDING ANYTHING TO THE CONTRARY HEREIN, YOU ACKNOWLEDGE AND AGREE THAT YOU SHALL HAVE NO OWNERSHIP OR OTHER PROPERTY INTEREST IN YOUR ACCOUNT, AND THAT ALL RIGHTS IN AND TO YOUR ACCOUNT ARE AND SHALL FOREVER BE OWNED BY AND INURE TO THE BENEFIT OF WARGAMING. YOU FURTHER ACKNOWLEDGE AND AGREE THAT YOU HAVE NO CLAIM, RIGHT, TITLE, OWNERSHIP, OR OTHER PROPRIETARY INTEREST IN THE ADDITIONAL FEATURES (AS DEFINED BELOW) THAT YOU UNLOCK OR ACCUMULATE, REGARDLESS OF ANY CONSIDERATION OFFERED OR PAID IN EXCHANGE FOR SUCH ADDITIONAL FEATURES"

"For avoidance of doubt, Additional Features are not redeemable or refundable for any sum of money or monetary value from Wargaming or any third party at any time; provided, however, if and to the extent that any Additional Features are determined by applicable law to constitute real world currency or property, then they are the property of Wargaming."

Egyenesen az EULA-ból. Szóval tök mindegy mit csinálnak a prem tankokkal, te nem reklamálhatsz és nem kérheted vissza az árát.
  • Megamax
    Nem sajnos pedig nagyon élvezném ha egyszer valaki megleckéztetné oket, mondjuk lehet már megtortént de peren kívul megegyeztek csak hogy titokban maradjon a dolog . Amugy a toronforgást jelzo modod én is hazsnáltam és egyértelmu leonyt jelent nem tudom miért csak msot kerult be a tiltott modokba. tessék itt látszik a legjobban hogy mekkora elonyt is jelentett az irányjelzo.
  • suba53
    Ez szerintem is egy jó út lenne. Az hogy a garázsban mennyire vagy komfortos, nem befolyásolja a harctéri lehetőségeidet.
    A harctéren viszont azonos feltételekkel kéne játszani mindenkinek. Sok mod van a szürke zónában, és gondolom ezeket elemezgetik, hogy mennyire ad pluszt egy játékosnak a harci teljesítményéhez.
  • Megamax
    Na igen a WG nagyon "jó" uzletpolitikával dolgozik, igérget de csak évek után teljesít bármit is így elég hosszu idore le tudja kotni a játékosait, foleg azokat akik turelmesen várják a beigért változásokat. Az van hogy a csatatéren ha bármi változást eszkozolsz a saját kliensedben az már elonyt jelent az olyan játékossal szemben aki ezt nem tette meg valamilyen oknál fogva. De az hogy a garázsodban mit csinálsz az már teljesen fuggetlen a tobbiektol. Na ezért mondom hogy a csatában ne lehessen semmit változtatni.
  • suba53
    Én csak a villany bérletére írtam, a wot az egészen más tészta.
    Azt ugye tudod, hogy Amerikában a vevői jogokat, a fogyasztói, bérleti, szolgáltatási szerződéseket nagyságrendekkel komolyabban veszik, mint ahogy nálunk kialakult. A WG nyilván az ottani jogban járatos jogászokkal is íratta, ellenőriztette a felhasználói szerződéseit.
    Te tudsz olyan esetről, hogy a WG fizetett volna bármilyen játékosnak azért, mert az hézagot talált a szerződésben, és peres úton követelt zsozsót ezért?
    Ott ugyanis szinte nemzeti sport a cégek lenyúlása a rosszul fogalmazott szerződések, hibás szolgáltatások miatt.
  • ROMOTO
    Ahogy nézem ez alkati kérdés, valaki szeret komfortosabban, játszani valaki nem. Azt sem árt észben tartani hogy az idő folyamán elég sok ésszerű kényelmi, információs funkciót implementált a wg, a modderek tevékenysége nélkül ez jó pár éves csúszással történt volna meg vagy bele sem került volna....
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.04.25. 12:02:42
  • Megamax
    Igazán megcsinálhatná a WG hogy a garázsban akármit modolhass de a csatatéren semilyen fajta mododt ne lehessen használni. Mert valjuk be azért elég sok mod van ami a garázsban lévo dolgokat megkonyíti , mint az automatikus legénység és felszerelés átpakoló mod, a statisztika modok és még sok más.
  • Megamax
    Pontosan ahogy a wot ban is bérled a prémium fiókot amit semilyen formában nem lehet visszatéríteni ha már eltelt az ido. De egy prémium tank az már digitális tartalom (igaz fizikailag nem megfogható) de ugyan abba a kategóriába tartozik mint mikor valamit interneten megvásárolsz és nem vagy megelégedve a termékkel vagy a rosszabbik eset hogy hibás a termék. Jelen esetben a szolgáltató megváltoztatta a feltételeket amibe nem kérte a beleegyezésed ( nem véletlenul kérik minden egyes nagyobb tartalom patch nál hogy fogadd el a feltételeket ujból). Az van hogy jogilag megtámadható de mindenki leszarja mert nem éri meg . Tudjátok azért tart ott az emberiség ahol mert az ember mérlegel, vagyis mérlegeli hogy amit elkovet milyen buntetést kaphat érte. Ne féljetek ha egy cukorkal ellopásáért is halálbuntetés járna mint egy másik ember megoléséért , na akkor nem lenne ilyen a világon.
  • ROMOTO
    Egyeseknek tetszik a 230-as alfa, külön öröm tier 8 ban amikor pl. dob egy 190-est ...
  • suba53
    Már nagyon vártam, hogy végre lépjenek a kevésbé durva, de egyáltalán nem fair modokkal szemben is.
  • suba53
    Mi az, hogy bérled a villanyt? Értelmetlen a fogalom maga. A saját tulajdonú lakásodban a hálózat, amin a villany "közlekedik" a tiéd a villanyóra után. A villanyóra előtti rész a szolgáltató tulajdona. Magán a dróton meg csak annyi villany jön, amennyit valójában elfogyasztasz, és azt nem bérled, hanem kifizeted az árát. ( A szalámis szendvicset sem bérled ) Az meg szerepel a szerződésben, hogy milyen mértékű szolgáltatás kiesés esetén tartozik kártérítéssel a szolgáltató. Az 50V ugyanolyan hiba, mint a lerobbant transzformátor, vagy a vezeték szakadás, azonnal javítják. A bérlés lényege, hogy a bérleti szerződés lejárta után a bérelt javakat visszaszolgáltatod a bérbeadónak. Elfűtött energiát, megemésztett szalámis szendvicset sem tudsz visszaadni használat után. :-)
    Az hogy a számlán szerepelnek olyan tételek is, amik nem magának az elhasznált energiának az ára, hanem a szolgáltató különböző működési, szolgáltatási költségeinek a rád terhelt része, az csak játék a számokkal.
  • joe662
    RIP lövegirány jelző.
  • Tono34
    Primo Victoria tankot érdemes megvenni? Köszönöm a válaszaitokat.
  • Megamax
    A béta ido alatt nem is volt benne hogy bármit is fognak változtatni csak azután már basztam rá elolvasni. Akkor olvastam el legeloszor mikor a szuperperzsát nerfelték és csak Gold ban kompenzálták a vásárlókat, még azoklat is akik valódi pénzért vették. Amugy meg a Premium nap az a szolgáltatlás de a premium tankok digitális tartalom. Vagyis ha egy prémuim tankot megváltoztatnak és neked az a válzotás nem tetszik nyugodtan vissza lehet kérni a pénzt csak egy jó ugyvéd kell hozzá (aki vabn annyira elvetelmult hogy anyi pénzért megcsinálja) Ott van a steam , megvettem anno az R6 ot, season pass el játszottam is vele elég sokat tobbet is mint 2 ora. Na ott nem is engedték hogy refundoljam az alapjátékot de a season pas-t simánn refundolhattam. Amugy meg ide a végére leírom megint ha jó nektek hogy nyiltan szemenkop a WG ezzel az uzletpolitikával akkor " End of the story."
  • yossarianHUN
    Szép próbálkozás, de ez mindig is benne volt. Sosem árultak zsákba macskát, soha senki nem ígérte neked, hogy soha nem lesznek megváltoztatva a prém tankok. Az, hogy többnyire mégsem változtatnak rajtuk, már egyéni jófejség.
  • Megamax
    Mikor kezdtuk akkor még nem ez az eula volt.
  • yossarianHUN
    Ha neked meg nem felel meg, akkor nem kellett volna elfogadni az EULA-t. End of the story.
  • Megamax
    Miért azt nem online vásálja az ember? Ne beszélj légyszi félre ne is probáld kiforgatni a szavaimat mert itt csak online vásárlásról beszéltunk végig. Egész végig csak online vásárlásról beszélunk. Bérelsz valamit erre a szolgáltató egyszeruen megváltoztatja a feltételeket ne mond hogy nem basz fol. Mondjuk ad "kártérítést" de azt csak nála tudod levásárolni ha ez neked megfelel akkor nincs mirol irogatnunk tovább én csak a véleményemet írtam le.
  • Maala
    Te kezdtél el videókártyákról beszélni.
  • Megamax
    míért eddig mirol beszéltunk? Nem online vásárlásról?
  • Maala
    "Ha 14 napon belul kiderul hogy nem tetszik a termék szintén jogod van mindenféle megmagyarázás nélkul visszakérni a pénzed és nem valami ajándékutalvány formájában"

Csak online vásárlás esetén kötelesek visszaadni a pénzed 14 napon belül.

"Érdemes tudnunk, hogy a hatályos jogszabályok szerint, olyan esetekben, amikor egy adott terméknek nincsen hiányossága és rendeltetésszerűen működik, akkor a kereskedőnek, nem kötelessége visszafizetni a termék árát csak azért, mert a vevő meggondolta magát, nem tetszik esetleg a termék színe vagy nem jó a mérete.

Egyedül az interneten történt vásárlásokat, az árubemutatón eladott árucikkeket, valamint az üdülési jogok megvételét tekinthetjük kivételnek, ezek esetében még 14 napon belül meggondolhatjuk magunkat."

Superpershing statjainak változásáról volt szó, hogy jön ide az, hogy meghibásodik a termék? Tökéletesen működőképes állapotban volt.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.04.24. 18:45:42
  • Megamax
    khm , az uzlet hibájából megváltozott a termék (mondjuk leejtették) jogod van visszakapni a teljes osszeget. Ha 14 napon belul kiderul hogy nem tetszik a termék szintén jogod van mindenféle megmagyarázás nélkul visszakérni a pénzed és nem valami ajándékutalvány formájában. A villanyt is csak béreljuk a szolgáltatótól mégsem orulnétek neki ha 220 V helyett csak 50 V ot kapnál nem? Ott is aláírtad a szerzodést hogy csak bérled. Amugy is nyilt szembekopés a WG tol az ilyen húzás és már túl sokszor eljátszották. Mindegy maradjunk annyiban hogy ha már megdolgozok a pénzemér ami nem csak ugy a fánn terem akkor ha már valamiért fizettem elvárom hogy azt is kapjam. Amugy meg mindegy valamelyik nap beléptem megnézni a játékot hogy mi változott de mikor frontlineban a csapattársak otthagytak a fenében inkább ALT F4 eztem.
  • Maala
    Persze, Steam is visszaadja 2 héten belül a játékodat, ha X óránál kevesebbet játszottál vele. Mivel... Tádám, online vásárlás volt.
  • Megamax
    Na pont ezért nem játszok már a játékkal, túl sokszor áttbaszták már a vásárlókat. Amugy még a Steam is ad lehetoséget arra hogy a valódi pénzedet kapd vissza és nem valami használhatatlan vackot ha már nem játszol a játékkal.
  • Maala
    Miről beszélsz? Pénzt kizárólag online vásárlásnál kapsz vissza, 14 napon belül. Ezen kívül semmilyen esetben nem fogsz pénzt látni, csak levásárolhatod az összeget. Nem "örülsz vagy nem örülsz" kérdése, ilyen a jogszabály.

Már megvett tank árát 14 napon túl is visszaadják, hogy levásárolhasd? Verd a feneked a földhöz örömödben inkább, ha ilyennel találkozol.
  • yossarianHUN
    Gyakran pont így járnak el a boltok. Egyébként meg az EULA kimondja, hogy a pixeltankok amivel játszol, a WG tulajdonát képezik, te csak kvázi bérled őket, így akkor és azt állítgatnak rajta, amikor és amit akarnak. Úgyhogy még az is korrekt volt tőlük, hogy ezt a lehetőséget megadták.
  • Megamax
    persze nem probléma, neked megfelel az ajándékutalvány a valódi pénz helyett, ha mondjuk garanciát érvényesítesz? Orulnél neki ha a vadi uj grafikuskártyád nem megy ugy ahogy annak mennie kellene és nem pénzt kapnál hanem mondjuk valami utalványt amit csak ott tudnál levásárolni ahol a "hibás" grafkarit vetted?
  • Maala
    LT-432-t.

Alacsonyabb, meg orosz is.
  • d1d1
    Sziasztok! Randomban játszok. A lightokat eddig nem erőltettem:). AZ M 41 90-et vagy az Lt-432-őt vegyem meg inkább (egyik vonal sincs húzva)?
  • Angelus1991ster
    Az tök fasza lett. Prémium t8-as nyugger marathon, amit bebaszva is meglehet csinálni :D rendes jutalmakért. Még 650 pont és megvan a francia Királytigris.
    (Pont amilyennek kéne lennie a Királytigrisnek, de hát nem. Mivel az egy t7-re való nem t8-ra.)
    Kérdés, ha azzal végzek. és újból meghívok egy kisaccomat, akkor újra lehet szerezni t8-as tankot? vagy ilyenkor a jutalom "már megkaptad gecc" lesz.