World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy te lőszert is raksz a tankokba vagy csak dodgemezel ?

joe662
Cw+Sh lesz,mert akkor belépnék<#banplz><#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Maala
Lol Scorp G 11200 goldért... Fufufufu. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Azt hittem, hogy csak holnap jön az 1.3, de akkor holnap megint lesz valami mikro patch a téli garázs miatt. Majd ha lesz akció a matricákra, akkor veszek belőlük én is. Most ahogy láttam lesz akciós free xp átváltás, 1 arany = 40 free xp. <#awink>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

joe662
Végre a lóheréidnek így már van értelme<#banplz><#idiota><#wilting>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Mi a szösz nem is tudtam hogy van automata felvétel.

Maala
Neee. :-D Nem játszom egy ideig, és tele lesz a klán! :-D

Petri64 has been accepted to your clan Maala. The player has met the conditions for automatic recruitment.
Yesterday at 16:53

Idióta WG, automata felvétel, alapból bekapcsolva, mi a frász. :-D

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nem E100-al voltam hanem light T54-el.

joe662
Ilyeneket láttunk màr E100-al,Type-al,csak ugye nem mindenki éli ezt meg sikernek<#hehe>

Nem tudom láttatok-e már ilyet,fura volt,tudom hogy a WoT egy nagyon nehéz játék,amiben még figyelni kell előre is ha tankot vezetünk,na de hogy 4 idióta is bele essen ugyanabba a szakadékba.<#ijedt>

Nem sok mindent tudtam csinálni,gyors csata volt én meg lassú tankkal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.11. 19:25:43

Basszus,akkora bot lóriba futottam,Lor40 kempel a dombon jó helyen,én robogok a bázisukra spotolni t54-el,útközben van egy T95 gondoltam majd adok neki,de mire odaérek szét lövik,akkor tipli tovább a bázisukra,erre vagy 50 méter múlva dombon kempel egy lor40,na gondoltam ez bukta szarrá lő egy tárral tehát kamikaze és bele,fent ült kis dombon én meg belegázoltam és feltoltam a domb tetejére a harmadik lövésemnél vette észre hogy hoppá valami lő bazz.<#idiota>
Megöltem ezt a marhát úgy hogy a tornyát felém sem fordította.A bázisunk felé forgatta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.11. 19:08:35

__Jacek__
Tegnap nyeritettem ezen😊 Amiről beszéltünk hogy az első megmozdulásből nagyjából tudod hogy nyerő vagy bukó 😊)

Jobb később, mint előbb! <#hehe> Végre rájöttem, hogy a Type 5-ön a legbiztosabb lövés a kukucskáló a test bal oldalán.

Hát megint spotolni akartam,megint vérgáz csapatot fogtam ki.
De lőttem egy magyar vasember-t.
Igaz inkább aranyembernek mondanám mert egy gold noob.<#idiota>
Gold lőszerre van esze,eltalálni mozgó célpontot az bajosabb.<#vigyor5>

Asszem ma sem lesz meg a passzív spot küldi.
Le rammoltam egy obj263-at T54ltw-vel.<#hehe>
Akkora volt az ütközés hogy még fel is borult.<#hehe>
Igaz már csak a roncsa.Dombról leronygyoltam pont oldalába.<#idiota>
Én is sebződtem nagyot de akkora hecc vót,nem lehetett kihagyni.Asszem 387-et sebződtem én,neki meg kampó.
Jah mellesleg full állat csapat volt,én fel spotoltam az ellenséget még az artyt is basszus.
Szerencsétlen T49-be sebeztek spottal 633-at,de az artyt le sem tojták.Ott virítottak de neem,arra minek lőni.Meg medek heavyk és lightok is világítottak.De inkább kemp.
Mivel láttam hogy úgyis bukta lesz megpróbálkoztam a bázis foglalással.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.11. 18:43:34

Anyám! Az ellenfélnél egy Type 5 a sarokban kempelte végig a csatát. <#csodalk>

Előtte meg szintén a Maus-szal Fjordson egy Kranvagn jött csak velem a HT sorra, de ő is hamar meghalt, így egyedül maradtam vagy 5 tankkal szemben. Sokat nem sebeztem, de pattintottam 6k-t, pedig fosták ám a goldot. <#hehe> Közben a csapat letolta a másik szárnyat, mire ez az 5 tank képes volt megölni.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.11. 18:13:29

T54 ltw-vel full sebességgel Su-130-ba 1007 sebzés egy lövéssel és rammal.<#idiota>
Csak egy lövésre futotta, a kis gyökér lepattant rólam.Hirtelen tűnt fel a sarkon,lőtt pattant lőttem és rárántottam a tankot.Lövés nem pattant a találkozásba meg bele döglött.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.11. 18:13:00

Szoktam is, de a SU-val most úgy vagyok, hogy kipróbálom pótellátmánnyal, mondván, hogy ha kigyulladok, akkor úgyis mindegy, mert az azt jelenti, hogy felfedeztek, és jön a fókusz.

ROMOTO
Ja, persze csak ha befér
ROMOTO
Tier 8 tól automata tűzoltót érdemes használni mindenre, bőven megéri.
Köszi. Sajnos én már égtem vele, és mivel pótellátmánnyal mentem, így döglöttem is megfele. <#awink> Akkor berakom majd az adrenalin rohamot, és a biztonságos elhelyezést a második sorba, és ha akciósan újra tudom képezni a legénységet, akkor ezek jönnek az első sorba, és az álcázás a másodikba.

ROMOTO
A javítást a fogyócikk megoldja, ha az nem segít akkor a 2 legénység sem fogja mivel azonnal iszkolni kell vele és nem megvárni amig magától felkerül a lánc, ugyanis amellett hogy papír alig van hp-ja, égni még nem láttam meg eleve ott a tűzoltó készülék, szvsz kb ugyanannyira haszontalan az összes, de én mégis több rációt látok az adrenalin, lőszerelhelyezésben.
__Jacek__
Pl. én nem rakok hatodik érrzeket erre, minek eleve késik valamennyit a skill . Plusz eleve úgy játszok vele hogy látják 😄
Az a jó nem forog körbe gyorsan a tonya,sőt full körbe sem fordul.
Nekem type 5-el volt vicces lövésem.
Tundra-n a dombra mentem fel felé és ugye a két szikla közt kukkolt egy leo,gondoltam meglövöm,erre kiderült hogy többen vannak mert kapásból sebeztem három tankot.<#idiota>

Nem sokat mentem még vele, de mondjuk minden hasonló TD (RHM, Skorp.), de még a svéd TDk is, sőt az önjáró budid is, addig élnek, amíg rejtve maradnak. Tüzér vette már le úgy a láncom, hogy mellettem csapódott be a lövés, mert vakon lőtt. A múltkor az O-Ho-val Gleccser térképen vicces volt, mert egy ELC EVEN-re lőttem, amit nem találtam el, de így látatlanban kicsaptam egy SU-130-at valami 660 HP-ról. <#hehe>

Nyilván én nem is vagyok jó TD játékos, bár szeretném megtanulni kezelni ezeket a "papír" TDket. Pillanatnyilag úgy érzem, hogy nálam még nagyon nagyon pálya és csapat függő. Rohamozni nem lehet vele, így marad a kempelés, ami vagy bejön, vagy nem. Ha valamelyik csapat gyorsan elolvad, akkor alig tudok sebezni.

Nem tudom mennyit mentél vele,de tüzér nem nagyon veszi le a láncod,ha arty eltalálja akkor jó eséllyel kampó.
Su-130 kb addig él amíg nem spotolják.Félelmetes hogy mennyire nincs páncélja.
Rammolni veszett jó.

Terveimmel ellentétben én is megvettem a csomagot. Maga a TD annyira nem hozott lázba elsőre, de a csomag tartalma (BiA legénység, kredit, felszerelések, boosterek) így diszkont áron nem volt rossz. Most meg már tetszik is ez a hópárducos festés. <#awink> A legénység az első skill sor 60%-ánál jár, és most tervezem tovább húzni. A parancsnoknál értelemszerűen 6. érzék, a többieknél álca. A második sor a parancsnoknál álca, vezető, lövész egyértelmű, viszont a töltőknél bizonytalan vagyok. Biztonságos elhelyezésnek, és adrenalin rohamnak nem sok értelmét látom. Ha eltalálnak, akkor úgyis reszeltek. Talán inkább javítás, vagy tűzoltás ha a tüzér leveszi a láncot, vagy kigyulladok. Vélemények?

Hát elég fos.A T-25 sem tetszik mert ott tartok.Túl sok hulladék van a játékban tier ballasztnak ami csak jó legénységgel meg prémium kajával jobb egy kicsit.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

hát ez az, ezért megy jobban a teszt szerveren mint a másikon, a teszt szerverre felmehet boldog boldogtalan és kifejleszthet bármit. így sokkal tobb a tapasztalatlan kezdo.
Sherman0070
Még amikor megjelent az ág kifullozva játszható volt.
Igaz akkor nem volt egy szar az mm.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

__Jacek__
Korlát? Valamennyi minimális játszott idő, adnak bondot,goldot,pénzt,freexp azt csinálj amit akarsz.
szerintem te is nagyon jol tudod a vlaszt ( van valami korlatozas a teszt szerver letoltesere es tier x tank kifejlesztesere? )
Nem tudom, hogy mi az oka, de a teszt szerveren egészen jó köröket futok a Maus-szal, míg a live szerveren nem megy ilyen jól vele. Jól beállva még T110E4 375 mm-es átütéssel rendelkező prémium lőszerét is pattintottam.

Tudom a választ, de azért megkérdezem: ennél a Skoda T24-nél létezik fosabb tank a játékban? Értem én hogy T5 és gyorsan átléped, de akkor is lehetne egy szint ami alá nem mennek. Alig várom a T25-öt, az is legalább ennyire hulladéknak néz ki, de az már legalább mehet T8 ellen is, éljen...
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2018.12.10. 16:30:54

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

joe662
Szerintem ez csak illusztráció-ként van itt<#nemtudom>

Sherman0070
Ebben a videóban láttam.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nem.
Tavaly fulloztam lazán.
Igaz Mauer miatt játszottam is sokat.
Mázli kell.

Ennél a karácsonyi event-nél mennyire munkás, vagy idegőrlő eljutni 9-es szintig, hogy megkapjam az árengedményt 9-es tankokra? Ez is olyan, mint a maraton?

joe662
Ez hol van?
Most nézem ezek a stilusok nagyon jók,a t57 az brutál ,addig nyitogatok míg nem lesz 1<#hehe>
A su-t úgy is kihagytam,majd elládázom az árát<#buck>

Ez is valami hátsó tornyos retek lesz?

Type 4 kifejlesztve, úgyhogy most a csütörtöki event indulásig kicsit hanyagolom a játékot. <#awink>

Sherman0070
1.3-as Patch-el fog jönni. Szóval 13-án.

angelus1991ster.blogspot.hu

Mivel az idén nem jön olyan szépség mint tavaly Mauer én kihagyom a vásárlást.
Tank helyett WoW előfizetés lett. XD

Mit gondolsz mennyi kelne el belőle percek alatt?
Sok ezer.
Lehalna a bolt.
Karácsonyi event mikor kezdődik?

Sherman0070
Ez ugrott csak be de ennek más lövege van.

Sherman0070
de most tényleg ez mi a franc? 😄
Már megint milyen D-25T-s orosz vackot találtak?

Sherman0070
Az is jó cucc. de valami új kéne <#nevetes1>

joe662
279e <#hehe><#banplz>

Sherman0070
Amúgy mi lett az a speciális tank, ami ponyva alatt volt?
IS-3A?

Sherman0070
ezeket a lootboxokat holnaptól, vagy mikortól lehet venni?
Jó lenne nyitni olcsón valami tier8 prémet
Ja és melyik lehet a legszerencsésebb csomag? 😄
van New Year
Christmas
Lunar New Year
Magic New Year

Talán a magic? 😄