banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Megamax
    Ez a jó hozzáálás , koszonjuk (csakhogy nincs másik ilyen játék) csakhogy a WG is megérezte a 100 K s játékos hiányt , kulomben soha nem nyultak volna hozzá ugye tudod. Amugy meg nem mindegy hogy 5 percet tudsz játszani egy csatában mert szarrágoldoznak vagy 15 percet és mé gélvezed is. Ha tudtam volna hogy ilyen lessz a játékok annó mikor kezdtem akkor egy fityinget sem koltottem volna rá csak akkor még nem volt ennyire népszeru a videózás. Ha valaki nekem megmutatta volna anno hogy a topp tier nehéz tankot 5,5 másodpercenként mindenféle erofeszítés nélkul szarrálovi egy másik akkor eszem ágában sem lett volna elkezdeni a játékot, nem hogy még fizessek is érte. Csakhogy akkor ez még nem volt népszeru.