World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
T10 ben sem volt egésséges kigurulni elé,mert ha az erengé úgy akarta akkor instant garàzsmenet volt a vége<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
De ha tényleg t8 lesz akkor az egy vicc lesz.
Táras T10 ágyúval.<#ijedt>#ijedt>
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
De hát az T8 szinten lehetetlenség lenne.<#ijedt>#ijedt>
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Szoval defender, is3a, e25 es scorp g eshet az idei lootboxokbol... lol.
Bar az a t57 ht camo nagyon kene 😉
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Erre azt mondtàk sohasem lesz vàsàrolható,eddig<#eplus2>#eplus2> Usàkoknàl màr kapható csomagban<#hehe>#hehe>
Az már csak hab a tortán, hogy a saját Type 4-em kétszer seggbe lőtt, az egész csatában sebzett 550-et, de belém 1200-at. Én biztosan bevezetném, hogy aki csapattársat sebez (akár szándékosan, akár véletlenül) az fizesse a tank teljes javítási költségét, és ne kapjon egy fia xp-t se.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.10. 10:13:06
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.10. 07:54:20
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
1 nap prem.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nem hogy segítenének,francot,az egész banda a dombon kempelt,se a bázist nem védték meg se velem nem jöttek foglalni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.09. 17:45:12
Egy 627 win 8-s Tiger 2 vel találom magam szembe az utcán. Nem tudtam letornyozni, mert 3 arty figyelte előtte az utat, így kb 130 méterről lőttük egymást. Én kumulatívat használtam, sietek, hogy a maradék 12 000 xp-t megcsináljam még a su-hoz.
A 200 penes ágyú volt rajta. Folyamatosan riszáltam a tankom elejét, 5 ből 5-ször bevert alaplőszerrel, szemből lőtt egy ammot, és láncolt folymatosan. Nem tudom, hogy hogyan. Én 5 szőr lőttem rá kummulatívval, 2 sebzőt adott be, a 2-szer a frontra leadott lövést felhúzta az ágyújára, egyre meg azt írta ki, hogy nem ütötte át.
És kicsinált.
Azt nem tudom, hol lőtt be, mert lövés nyomot nem jelzett a tank, gondolom az alján, ( bár akkor hogyan láncolt, és lőtt ammot egyszerre???) ahol 210-es az effektív érték, azaz folymatosan mind az öt lövése + rngt kapott.
Megnézem a replayt.
Mondjuk az egyik talán pont az, amikor téged lő egy FV, és megúszod dmg nélkül, mert pl. ágyút találta el. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.09. 14:05:05
Ha túl páncélozott He ha nem túl ap,ha túl papír he mert jól szétbarmolja.<#idiota>#idiota>
Jó hecc papírokba bele lőni oszt repül 6-7 modul.<#vigyor>#vigyor>
Az előző csatában T57-et tornyon csaptam,repült a löveg,lőszerrekesz,lánctalp,üzemanyagtartály és a vezető.
Bár vicces hogy tornyon lövöm és a lánc lejön.<#idiota>#idiota>
Lánc,löveg,üzemanyagtartály piros lett a lőszer rekesz csak sárga.
Gold lőszer nincs benne,annyira barom nem vagyok hogy gold kelljen a budiba.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.09. 13:54:52
Ha nem haltak volna ki gyorsan többre futotta volna sokkal.
De olyan volt mintha versenyeztek volna ki hal meg hamarabb.
Hülyékkel meg tele a játék.
Előző csatában két ellenséges tank lett öngyilkos a type 4 csapattárs meg minket lőtt.<#falbav>#falbav>

Hülye type ész nélkül lövöldözött,be is kékült mert minket is lőtt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.09. 13:43:29

Az idióta csapat szó szerint kirongyolt az ellenség elé.
Szabályosan mint a hülyék,egyszerűen ki rohantak az ellenséges td-k elé.
Ma is első csata duplázó és win,de alig láttam valamit.
Az ellenség akkora balfék volt hogy nem is volt nagyon mire lőni,három lövésre volt időm.<#whatever>#whatever>
Abból az egyik asszem egy magyart talált el,legalább is a neve magyaros,elég hamar és gyorsan kinyiffant.
Ha lett volna nála tűzoltókészülék talán tovább él.Báár túl bátor volt.

Végre 100%-os lett a töltőm.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.09. 12:13:05
Full beszűkülve megcéloztam T34-et,51-et sebeztem belé,a mellette álló super conquerorba meg 781-et.<#hehe>#hehe>
Nem is tudtam hogy van mellette valami,csak telibe lőttem,oszt 51 sebzés meg kiírta hogy 781 s conq-ba,néztem mint rozi a moziba hogy mi van?
Mondjuk azt sem értem hogy sebeztem T34 oldalába 51-et 183 milis ágyúval de nekem nyóc.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.09. 11:27:49
1vs1-ben oké ott én vagyok a hunyó..
elkezdem ezt a szar wintert is tegnap jönnek a 15:1..15:2...15:3 300-500 xp premmel mert csináltam is valamit pfff majd így fogom szopatni magam hát a k. anyjukat azt.. Persze vannak 700-1000xp vereségek is de azt 10-ből egyszer adja ki...
Másik oldalon a mongoloid lő egyet és megkapja azt a 300-500 xp-t.. mire kérdem én..
angelus1991ster.blogspot.hu

Válasszatok oldalt, teljesítsétek a küldetéseket, és a győztes fél kap még egy semmirevaló használhatatlan T2 tankot karácsonyra. 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.