banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• suba53
    Istenem! Már megint előkerült a gold. :-) Ami már nem is gold, csak egy hatékonyabb, nagyobb átütésű, ezért drágább lőszertípus.
    Sajnos a WG azon hangadó prüszkölőknek a nyavalygására, akik emiatt lobbiztak energiát nem kímélve, még arra is képes, hogy a saját játékában a megalkotott szabályrendszert átírja. Vicc.

Annak ellenére értem el azt, hogy az összes kifejleszthető tízes tank ki van fejlesztve, és mindössze nyolc vár még megvételre a garázsba, hogy ugyanúgy szitává lőttek kumulatív lőszerrel, ha nehéz tankban ültem, és én is betöltöttem a hatékonyabb lőszert, ha erősen páncélozott ellenfél került elém. De soha nem kérdőjeleztem meg a játékon belül felállított szabályokat, elfogadtam hogy ez ilyen, én választottam, a keretek ismeretével játszottam, soha nem használtam semmi modot, semmi a játékomat "könnyebbé" tévő programocskát. Nem prüszköltem sem az artyk, sem a lőszerek, sem az MM, sem az időről időre a játékmenetet jelentősen befolyásoló fejlesztések miatt.

Akinek baja van bármelyik elemével a játéknak, az menjen a fenébe mással játszani, de ne kritizálja, pocskondiázza azokat akik a teljes játék adta lehetőségeket kihasználják, ki tudják használni. Ne követeljenek olyasmit, ami csak a saját komfortérzetüket javítaná.

Utoljára szerkesztette: suba53, 2019.01.10. 13:07:35