A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megamax #407837 Vicces hogy pont az mondja aki az első páncélozott tankra ratolti a goldot. Amugy nem heavy meta van hanem pancelozott goldfosas. Nezd csak meg , kinai tier x heavy mozgekony es van némi páncélja kapasbol heat et fog lőni. T110e5 szinten mozgekony es rendelkezik pancellal az is heat et fog lőni. Es ott vannak az orosz medek, orosz heavy k es meg sorolhatnam. A lenyeg hogy egyre tobbet latok olyan videokat ahol olyan tankok szerepelnek amik mozgekonyan es leszarjak a gyenge pontokat. Peldaul neztem egy S conqueror replayt hulldownban harcolt olyan tankok ellen amiknek mind volt gyenge pontja. Meg sem probalta azokat lőni szimplann goldal kezdett es csak annyit csinalt hogy lapos reszekre lőtt. Namost ezzel nekem annyi bajom hogy ha az E100 helyeben lettem volna aki ellen harcolt semmi eselyem nem lett volna. (Nem is volt neki) Érzed a lényeget csupa olyan "heavy" spameli a goldot meg med (meg ugy mindenki) aki gyors es mire egy super heavy tankal odafordulsz mar reg visszahuzodott fedezékbe. Mert ugyebár nem kell neki sokaig kint maradnia hogy gyenge pontra celozzon.