banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• __Jacek__
    Ahogy fentebb írja, szépen átléptél az előbbi mutatványodon de már megszoktuk itt ebben a topicbanezt a technikát.
    Nem mozgat hogy mit írnak persze dumbnak is van esélye missis semsoniténál meg a lottonak is.. Viszont ezt marha könnyű manipulálni , ebben azt hiszem maradhatunk.. "hogyha akarná a WG akkor könnyen manipulálhat bármit a cuccban" ha ebben meg egyezünk már csak az marad hogy akarja e? Már hogyne akarná:DD Ő maximalizálni akarja a bevételt..

Míg valaki a facebookos hasonlatomat hablatynak minősítette 1 sec gondolkodás útán, inkább elgondolkozhatott volna hogy az ő álomvilágában ahol bizonyítsam hogy manipilálnak dolgokat. Egy sokkal komolyabb cég még a chatbeszélgetéseket is eladja más cégeknek minden adatoddal együtt törvénytelenül, addig egy fehérorosz játékfejlesztő majd nem csinál azt amit akar :DDDDDD Hagyjuk már rozáliát... meg a télapot :D
    Tőlem zárhatjuk az újabb roundot, én sem gyöztök meg senkit , ti sem gyöztök meg engem! Főleg a rengetek baromságról amit én le se írtam.. Na bye :)
    Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.01.04. 03:41:19