World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem nem,karácsonyra kaptam egy Mauer-t és nem volt nehéz le tolni vele.
Vicc hogy Mauer az első olyan prém amit nem untam meg még egy év után sem,a többit gyorsan meguntam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.06. 17:27:51

Azt hiszem, hogy a múlt Karácsony éppen WoT szünet volt. <#awink>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Nekem tavaly fullos lett ingyen.
Remélem idén is.
Tavalyit is betudod fejezni.
Tavalyi ha nem lett kész folytathatod idén.
Azt mondják.

Meglátom, hogy Karácsony alatt meddig tart a díszítgetés, és mennyit tudok majd játszani. Ha nem jutok el addig, hogy a T9-es tankra tudjak kedvezményt érvényesíteni a Type 4-et akkor is megveszem.

__Jacek__
Fél pályáról mostanában nem spottolodnak fel a tankok amik 150-200 méterrő lőnek.... ilyen alig látható tankok mint O-HO 😄
Egy nagyon rövid csatán voltam,15-3 lett,kb a térkép feléig jutottam el.
Jpze100 löwe és talán conqueror volt velem,erre kijött elénk O-Ho nagy bátran és elkezdett golddal lődözni.<#wow3>
Mivel volt ott egy Obj705 meg 60Tp és Jpze100 is a többiek főleg őket lőtték.Azok próbáltak fedezékbe vonulni,de O-Ho nem ő nagy bátran nekünk jött.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.06. 09:16:52

Vagyis látszik jól hogy a tankok le vannak akciózva T9-ig.
T9 svéden 40%,T5-ig 100%.,T6 nem tudom mert a garázsban van,T7 60% T8 50%.

Last replay ha megfelel,az van de az már E100.
Nincs bekapcsolva a replay felvétele,sosem volt,most meg hogy ssd-n vagy mi a retken van a játék naná hogy nincs mert nem sok hely van rajta.
Képet sem csináltam mert késő volt,de 300+ méterről lőttem ki őket.
Egyébként itt a karácsonyi akcióról két kép.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mindről nem csináltam képet csak t5 és t9.T6 a garázsban van így nem látszik a kedvezménye.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.06. 08:37:11

joe662
Mondjuk,erről a félpályáról felspotoltam az artykokat,egy replayt szívesen megnéznék,ahogyan szerintem sokan mások is,de tudjuk,úgyse lesz<#szomoru1>
Van egy T7 Lt-m aminek majdnem 100m-el nagyobb a látótávja mint a Type5-nek,de még azzal sem szoktam a félpályáról spotolni őket<#fejvakaras>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Majd ha fel tudok menni megmutatom,ott van a tech tree-ben.
Csak amit már átugrottam fejlesztéssel vagy megvettem azon már nem látszik az ára.De T7 T8 T9 látszik.T10 már nem tudom mire lett eltolva,ha volt.Talán T62 vagy a fene tudja már.
Bár úgy rémlik Fv-re toltam el.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.06. 07:51:47

Nem,neked ért bele szerintem.Most is ott van a t9 td-n a 40% karácsonyi akció.<#crazya>
Csak még nem húztam ki mindig.<#idiota>
Sőt t6 T7 T8-on is,csak azokon több,T5-ig ingyenes lett,T6 volt talán 100k .<#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.06. 07:46:49

Aztán beleért a kezed a bilibe és felébredtél.
Ha jól emlékszem bizonyos szint elérése után kaptál egy tierre bizonyos % akciót,t2-t5 100% T6 na azt már nem tudom,de T9 is 40%-al olcsóbb még,T10 arra megint nem emlékszem.

Na majd mehetünk szakaszolni, ha meglesz a Type 4. <#awink>

Nem emlékeztek, hogy elmúlt Karácsonykor hogy és mikor voltak a Tech Tree akciók?

Képzeljétek type 5-el félpályáról fel spotoltam az ellenséges artyt.<#idiota>
Győzelem!
Csata: Lakeville
Járművek: Type 5 Heavy
Szerzett tapasztalat: 1 486 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 3
Szerzett kredit: 22 321
Csatában elért kitüntetések: Pascucci
A pálya másik feléről kilőttem kettőt a háromból,harmadikat nem sikerült kilőni,nálunk is volt 3 arty.
A legjobb az hogy ketten voltunk hét tank ellen.Type 4 és én Type 5-el.Többiek mind a városba mentek,Fv215b is lepattant rólunk,az arty sem tudott sebezni,de én fel spotoltam őket.<#buck>
Bátor T49 megtámadott minket úgy gondolta kettőnk közt el robog,hú de megszívta type 4 ellőtte a fél hp-ját és láncolta a másik felét vittem én.<#vigyor>
Obj705 meg Fv215 miután pattant rólunk az arty meg elkezdte őket csesztetni inkább elmenekült,wt pz4 meg t62 maradt meg még valami td.T62 bár nagyon menő butcher névre hallgatott egyszer sem tudott belőni.A bázisuk mögötti dombon kempelt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.06. 00:07:00

__Jacek__
Nem kellett jelezni, rajottek mi volt a gaz automatice jott ma mindenkinek.
joe662
Tré az angolom<#szomoru1> Megírod? Elküldöm<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Maala
Be kellett volna próbálkozni a supportnál, hátha nem ellenőrzik, csak bemondásra megadják. :-D

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

joe662
Az jól néz ki kár,hogy nekem nincsen<#szomoru1>

Na meglett végre a Béta plecsnim, meg a Béta matricák. Csak előkerítette a WG.
Hát az vicces lenne,mondjuk mikor én pattanok E100-al artyról nem röhögök.<#mf2>

Maala
Fuh, aszittem, a T6 arty. :-o

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
De megadja, csak alapXP-be beszámító bónuszként. A csatajelentés 3. fülén "Bátor helytállás" v mi magyarul, angolul "Courageous resistance" asszem.

Nem tudom mennyi a penje ennek az orosz csodának de Fv-ről a gold pattogott a francba.
Szerintem skorpió simán keresztül szarta volna a tankom ha arannyal lő.
Jah és nem Fv td hanem a prém med.

Hali.

Vesztes csatánál a nagy kaliberre és a harckocsizó mesterlövésre nem adja meg a teljes XP-t?
joe662
Az számomra is érdektelen tank,most néztem másodikán mentem 5 csatát 40% wr-el itt fel is adtam a küldetést.Pedig fun tankokkal próbálkoztam,de így sem adta<#szomoru1>
Most látom volt egy FOW-meghívom közben,ami lejárt<#whatever>

ROMOTO
Ha valakinek van Scorp G, akkor tényleg felesleges, mert hajszálra ugyanaz a gameplay, farm mennyiség jár vele, persze ha valaki szeretne ettől függetlenül egy jó orosz prém td-t, akkor megéri...
Én is nagyon keveset játszok mostanában, nem is akarok költeni sokat már a játékra, egyedül egy Progettot akarok még venni, meg a prém előfizut.
Arra jutottam én is, hogy ha nem lesz Progetto a kalendáriumban, akkor veszek egy pár ládát és kész.
Prém tankra nem költök most már, hacsak nem lesz egy olyan prém tank valami küldetésben leárazva, amit érdemes megvenni és amire szükségem is lehet. Ez a mostani borzalmasan nem érdekelt, van már jó tier 8 TD-m.
joe662
Én már csak hűvös nyugalommal nézegetem ezt az adventi kalendáriumot,jó pár darab prém tankkal a garázsomban<#hehe>
Eben ugye benne vannak a revardok,és az ajándék tankok is.Talán majd ha jön a karácsonyfa diszitgetös dolog,akkor majd még veszek pár ládát azt kész.
Szinte nem is játszok mostanában a játékkal,pedig lett pár új tankom,de én még 1 métert nem mentem velük<#whatever>
A frontlinét várom az nagyon bejött, az utolsó percéig imádtam,remélem hamar visszarakják.
Talán még el Cwzgetnék egy 907ért ha lenne valamikor.De oda meg valami normálisabb klán kellene+a munkabeosztásom sem nagyon tenné lehetővé a dolgot így,lehet elengedem a dolgot.

Legalább nem érzek késztetést, hogy prémium tankra költsek. <#awink> A tegnap Chryslert mondjuk bérben kipróbáltam volna, de egyébként arra sem nagyon lett volna értelme pénzt kiadni. Egyrészt mert amerikai HT ágat nem húzok, másrészt arra nem kell prémium tank, hogy állandóan prémium lőszert kelljen lőni, ha valamit sebezni akarok.

Nem értem a WG üzletpolitikáját.
A játékban van kb 60 db tier 8 prém tank(a tankopédia szerint 64), ha leszámítjuk azokat a tankokat, amiket mindig lehet kapni, még mindig marad vagy 40 db tier 8 prém tank. Ha kiveszem belőle az ilyen "klón" tankokat(mindenféle Black változat például) akkor is marad legalább 25-30 tank. Pont elég lenne az adventi kalendáriumnak.
Mi az anyám kínjáért nem ezeket árulják mondjuk 20-25%-leárazással akár ilyen 16-18000-es bundle-ben is(leárazva 11-12000-re), hiszen akkor sokkal többen költenének pénzt.
Most őszintén, ki a faszom vesz Tiger 131-et, meg IS-2-t???
Most néztem, ma meg Type 62 van??????
Ha van egy "használhatatlan, felesleges, értelmetlen" terméked 8000 Ft-ért, meg egy sokkal hasznosabb 12000-ért, akkor senkinek nem jut eszébe megvenni 8000 -ért a szart, szerintem legalábbis így van.
Hát gondolom, hogy ez sem doktorált a WoT-ból. <#hehe>

Ez kijött elém,pilsen volt.A városi rész szélén mentem a házak közti folyosón,nem tudtak belőni a többiek és csak mentem előre,haladtam lassan mert a láncom néha ellőtték,erre az egyik romból kirongyolt elém fos,rám fordult és elkezdett lőni,elsőre ellőttem a láncát és sebeztem,másodjára kinyiffant.

Azért a Foch B-nek is sok ész kellhetett ahhoz hogy a (td-hez képest)szar átütésével kiálljon egy japán tehén elé ami ráadásul gondolom beleveri a kupolába a maxot derp gunnal 😛
Táras tankok elé mókás kiállni ilyen páncél szörnyetegekkel, mert ha alapból nem gold van betöltve, akkor lehet farmolni a pattanókat. <#hehe>

Sherman0070
Tedd át telón asztali változatra, úgy megjavul nekem.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Még Type 5 is több pénzt keres mint a t50-2.<#nyes>
Győzelem!
Csata: Pilsen
Járművek: Type 5 Heavy
Szerzett tapasztalat: 1 668 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 8
Szerzett kredit: 26 872
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Javítás:
Type 5 Heavy jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 1 587, arany: 0
Láncot lelőtték,is7 hat lövése lepattant,fos b kijött elém és rám tárazott.Eredmény nulla.
Nekem meg haladt a küldim,az a küldi 3 kill 2 féle tanktipusból,így lőttem td-t heavyt és artyt is.<#idiota>
Mert átértem a bázisukra.Obj705A lövését nem is érzékelte a játék.Sajnos.
Az előző csatában majdnem meg lett a sebzés felfogós küldi,6630 felfogott sebzés,de pofátlan játék nem számolta bele kétszer is 60tp lövését.750-es lepattanók voltak de nem számolta.Pedig rohadjon meg kész lett volna a küldim.<#rinya>

A tokom enne meg ezt a buzi reklamot, folyton ugrall a chrome miatta telefonon. Amugy premiummal vagy anelkul keresett annyit?
Nem tudom,de nem lehet vele keresni,T6 light és elég költséges.
Most voltam egy egész jó csatát,még egy Udes-t is kinyírtam egyedül vele,12 lövés volt de sikerült kinyírni,eleinte próbált forogni és elkapni de mikor már kevés volt hp-ja elkezdett menekülni.Spotoltam is meg minden és nyertünk is erre 3k nyereség.<#wow3>

Sherman0070
Szerintem WG úgy felejtette a költségeket, mint ahogy még nagyon régen volt.
Csak azóta már nem top tier light.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nem tudom figyelembe vettétek-e hogy a T50-2 bár marha jó kis tank,de rohadtul zabálja a pénzt.
Az előbb is volt 4 killem és második voltam sebzésben is vele,na meg győztünk is még is mínuszos meccs volt.
Ok lőttem egy csomót,de nem golddal lőttem hanem sima alap lőszerrel,ki az a hülye aki T6 light tankkal goldot lő?
A javítása rohadt sokba kerül.Még T49-el is jobban lehet keresni mint ezzel.

Én sem kaptam meg.

joe662
Most kipróbáltam a fiamén,oda sem adott<#szomoru1>

joe662
Érdekes,mert Scheff stream-ben is sokan mondták,hogy nem kaptak.
Nekem lett egy.

Sherman0070
Barát profilján aktiváltam de egyik tankjára sem lehet ingyen tenni.

joe662
TANKSHOT

Német Black Widow festést ad.

Hurrá,végre elismerted hogy nem tudsz ki lőni.<#vigyor><#nezze><#hehe>

Maala
Hálát adunk a csapattársaidnak, hogy megteszik helyettünk, amit mi nem tudunk. :-D

Vereség
Csata: Studzianki
Járművek: T26E4 SuperPershing
Szerzett tapasztalat: 187
Szerzett kredit: 16 330 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 4 225)
Löwe és Is3 csapattárs telibe nyomott gold lőszerrel és csak ennyi a kárpótlás.
Három ellenséges tank volt előttem,klasszul kitudtam dugni a tornyom rájuk lőni,erre hátulról ez a két idióta telibe lőtt.
Pedig köztem és az ellenség közt ott volt egy barom nagy fedezék,ami mögül csak a tornyom látszott ki,hogy az istenbe akartak keresztül lőni rajta.

Tök jó ez a kis barom T-50-2,de istentelenül peches,2 csata volt eddig,kétszer lőttek ki csapattársak.<#idiota>
Győzelem!
Csata: Province
Járművek: T-50-2
Szerzett tapasztalat: 699
Szerzett kredit: 15 180 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 2 240)
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Vereség
Csata: Himmelsdorf
Járművek: T-50-2
Szerzett tapasztalat: 354
Szerzett kredit: 11 381 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 1 773)