World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vicc hogy Mauer az első olyan prém amit nem untam meg még egy év után sem,a többit gyorsan meguntam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.06. 17:27:51
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Remélem idén is.
Tavalyit is betudod fejezni.
Tavalyi ha nem lett kész folytathatod idén.
Azt mondják.
Jpze100 löwe és talán conqueror volt velem,erre kijött elénk O-Ho nagy bátran és elkezdett golddal lődözni.<#wow3>#wow3>
Mivel volt ott egy Obj705 meg 60Tp és Jpze100 is a többiek főleg őket lőtték.Azok próbáltak fedezékbe vonulni,de O-Ho nem ő nagy bátran nekünk jött.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.06. 09:16:52
T9 svéden 40%,T5-ig 100%.,T6 nem tudom mert a garázsban van,T7 60% T8 50%.
Nincs bekapcsolva a replay felvétele,sosem volt,most meg hogy ssd-n vagy mi a retken van a játék naná hogy nincs mert nem sok hely van rajta.
Képet sem csináltam mert késő volt,de 300+ méterről lőttem ki őket.
Egyébként itt a karácsonyi akcióról két kép.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mindről nem csináltam képet csak t5 és t9.T6 a garázsban van így nem látszik a kedvezménye.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.06. 08:37:11
Van egy T7 Lt-m aminek majdnem 100m-el nagyobb a látótávja mint a Type5-nek,de még azzal sem szoktam a félpályáról spotolni őket<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Csak amit már átugrottam fejlesztéssel vagy megvettem azon már nem látszik az ára.De T7 T8 T9 látszik.T10 már nem tudom mire lett eltolva,ha volt.Talán T62 vagy a fene tudja már.
Bár úgy rémlik Fv-re toltam el.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.06. 07:51:47
Csak még nem húztam ki mindig.<#idiota>#idiota>
Sőt t6 T7 T8-on is,csak azokon több,T5-ig ingyenes lett,T6 volt talán 100k .<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.06. 07:46:49
Nem emlékeztek, hogy elmúlt Karácsonykor hogy és mikor voltak a Tech Tree akciók?
Győzelem!
Csata: Lakeville
Járművek: Type 5 Heavy
Szerzett tapasztalat: 1 486 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 3
Szerzett kredit: 22 321
Csatában elért kitüntetések: Pascucci
A pálya másik feléről kilőttem kettőt a háromból,harmadikat nem sikerült kilőni,nálunk is volt 3 arty.
A legjobb az hogy ketten voltunk hét tank ellen.Type 4 és én Type 5-el.Többiek mind a városba mentek,Fv215b is lepattant rólunk,az arty sem tudott sebezni,de én fel spotoltam őket.<#buck>#buck>
Bátor T49 megtámadott minket úgy gondolta kettőnk közt el robog,hú de megszívta type 4 ellőtte a fél hp-ját és láncolta a másik felét vittem én.<#vigyor>#vigyor>
Obj705 meg Fv215 miután pattant rólunk az arty meg elkezdte őket csesztetni inkább elmenekült,wt pz4 meg t62 maradt meg még valami td.T62 bár nagyon menő butcher névre hallgatott egyszer sem tudott belőni.A bázisuk mögötti dombon kempelt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.06. 00:07:00
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szerintem skorpió simán keresztül szarta volna a tankom ha arannyal lő.
Jah és nem Fv td hanem a prém med.
Vesztes csatánál a nagy kaliberre és a harckocsizó mesterlövésre nem adja meg a teljes XP-t?
Most látom volt egy FOW-meghívom közben,ami lejárt<#whatever>#whatever>
Arra jutottam én is, hogy ha nem lesz Progetto a kalendáriumban, akkor veszek egy pár ládát és kész.
Prém tankra nem költök most már, hacsak nem lesz egy olyan prém tank valami küldetésben leárazva, amit érdemes megvenni és amire szükségem is lehet. Ez a mostani borzalmasan nem érdekelt, van már jó tier 8 TD-m.
Eben ugye benne vannak a revardok,és az ajándék tankok is.Talán majd ha jön a karácsonyfa diszitgetös dolog,akkor majd még veszek pár ládát azt kész.
Szinte nem is játszok mostanában a játékkal,pedig lett pár új tankom,de én még 1 métert nem mentem velük<#whatever>#whatever>
A frontlinét várom az nagyon bejött, az utolsó percéig imádtam,remélem hamar visszarakják.
Talán még el Cwzgetnék egy 907ért ha lenne valamikor.De oda meg valami normálisabb klán kellene+a munkabeosztásom sem nagyon tenné lehetővé a dolgot így,lehet elengedem a dolgot.
A játékban van kb 60 db tier 8 prém tank(a tankopédia szerint 64), ha leszámítjuk azokat a tankokat, amiket mindig lehet kapni, még mindig marad vagy 40 db tier 8 prém tank. Ha kiveszem belőle az ilyen "klón" tankokat(mindenféle Black változat például) akkor is marad legalább 25-30 tank. Pont elég lenne az adventi kalendáriumnak.
Mi az anyám kínjáért nem ezeket árulják mondjuk 20-25%-leárazással akár ilyen 16-18000-es bundle-ben is(leárazva 11-12000-re), hiszen akkor sokkal többen költenének pénzt.
Most őszintén, ki a faszom vesz Tiger 131-et, meg IS-2-t???
Most néztem, ma meg Type 62 van??????
Ha van egy "használhatatlan, felesleges, értelmetlen" terméked 8000 Ft-ért, meg egy sokkal hasznosabb 12000-ért, akkor senkinek nem jut eszébe megvenni 8000 -ért a szart, szerintem legalábbis így van.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Győzelem!
Csata: Pilsen
Járművek: Type 5 Heavy
Szerzett tapasztalat: 1 668 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 8
Szerzett kredit: 26 872
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Javítás:
Type 5 Heavy jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 1 587, arany: 0
Láncot lelőtték,is7 hat lövése lepattant,fos b kijött elém és rám tárazott.Eredmény nulla.
Nekem meg haladt a küldim,az a küldi 3 kill 2 féle tanktipusból,így lőttem td-t heavyt és artyt is.<#idiota>#idiota>
Mert átértem a bázisukra.Obj705A lövését nem is érzékelte a játék.Sajnos.
Az előző csatában majdnem meg lett a sebzés felfogós küldi,6630 felfogott sebzés,de pofátlan játék nem számolta bele kétszer is 60tp lövését.750-es lepattanók voltak de nem számolta.Pedig rohadjon meg kész lett volna a küldim.<#rinya>#rinya>
Most voltam egy egész jó csatát,még egy Udes-t is kinyírtam egyedül vele,12 lövés volt de sikerült kinyírni,eleinte próbált forogni és elkapni de mikor már kevés volt hp-ja elkezdett menekülni.Spotoltam is meg minden és nyertünk is erre 3k nyereség.<#wow3>#wow3>
Csak azóta már nem top tier light.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Az előbb is volt 4 killem és második voltam sebzésben is vele,na meg győztünk is még is mínuszos meccs volt.
Ok lőttem egy csomót,de nem golddal lőttem hanem sima alap lőszerrel,ki az a hülye aki T6 light tankkal goldot lő?
A javítása rohadt sokba kerül.Még T49-el is jobban lehet keresni mint ezzel.
Nekem lett egy.
Német Black Widow festést ad.
Csata: Studzianki
Járművek: T26E4 SuperPershing
Szerzett tapasztalat: 187
Szerzett kredit: 16 330 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 4 225)
Löwe és Is3 csapattárs telibe nyomott gold lőszerrel és csak ennyi a kárpótlás.
Három ellenséges tank volt előttem,klasszul kitudtam dugni a tornyom rájuk lőni,erre hátulról ez a két idióta telibe lőtt.
Pedig köztem és az ellenség közt ott volt egy barom nagy fedezék,ami mögül csak a tornyom látszott ki,hogy az istenbe akartak keresztül lőni rajta.
Győzelem!
Csata: Province
Járművek: T-50-2
Szerzett tapasztalat: 699
Szerzett kredit: 15 180 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 2 240)
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Vereség
Csata: Himmelsdorf
Járművek: T-50-2
Szerzett tapasztalat: 354
Szerzett kredit: 11 381 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 1 773)