A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az az alapvető probléma hogy össze mosod legalább nyolc embernek a nyűgjét, azt mindig rávetited arra akinek éppen írsz.
Meg lehet itt minden mondani pl én mondtam hiszem ha látom hogy vasárnap ebéd útán ledupláz 8-10 darab tankot 6-7-8-9-as tieben 80+ WR-el , erre jött a 8x wr egy prem tankal amit a babuin nem tudnak átlőni szemből:D Meg még össze is jöhet nekem is volt, nade hogy ez az álltalános:D
Annyira van tekergetés hogy az egyik intejúban le is írja a fejlesztő hogy persze figyelik a tankok teljesítményét globálisan és piszgálgatják, de ez konteo mert nem jött oda a gépedhez a fejlesztő és nem állított rajta egy csavarhúzóval :D
Meg gondolom az egyel komolyabb facebook sem figyeli az adataidat és adja el, ja várjunk még a chatbeszélgetéseket is eladta :DDDDDD De az is konteó ...
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.01.03. 13:49:58