418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lucifer001 #408933 Megdöntöm az egyéni rekordomat ma szerintem 13-90 el . 9 vereség zsinorban . Csak ezzel a tankkal . Közel 2 óra . -
Lucifer001 #408932 Nagyon rátapintottál a lényegre . Nekem is pont ez a bajom , hogy semmi gondolkozás . Nyomd meg a start gombot , a többit majd mi elintézzük RNG segítségével . Várom már azt a cheat modot , mikor már előre ki is számolja , és jelzi , hogy egy adott tankkal hány csatát kell még menned , hogy meglegyen az első győzelem . -
TANKSTW19STREAM
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Csak sajnálni tudom ezt a fogyatékost
-
Angelus1991ster #408929 Rajongói chat csatornák:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
nemtudommivan #408928 Én a pályákkal vagyok így. Ugyanazok a sablonos szarok. Egyik szélén a heavyk másik szélén a medek csoportosulva . Középen meg a halálzóna ahova senki nem megy. Gyakorlatilag a teljes pálya 5%-a van használva ott dől el a csata. Tundra például. Okádok ha meglátom hogy berak oda.
Ott volt például az északnyugat. Imádtam . Több irányból támadható különálló pályarészek ahol kemper pistike nem tudott egy bokorba beállva lőni minden irányba. Ott hoztam le a legtöbb csatát egyedül. Gondolom azért is vették ki mert szaros pistikéknek túl bonyolult volt.
Vagy a port map. Azt is imádtam. A házak között teljes arty fedezékben mehetett a pofozkodás. Ok az eleje az áttörés nyögvenyelős volt de az hogy valaki àttört még nem jelentett győzelmet.
A WG-nek az kell hogy 5 perc alatt lemenjen a csata. Csoda hogy malinovka még bent van. Beterelik egy csőbe a tankokat és "üssétek szét egymást 2perc alatt" Nem is értem hogy highway miért akkora. Felesleges kocsikázás percekig egy heavyvel Ugyis csak az van mint a többi pályan. Elérni a dühöngőbe és bokszolni. Sehova máshova nem mehetsz mert véged. Nem csodálkozok hogy sokan csak mediummal tolják. -
WOTINBERLIN19 -
Lucifer001 #408926 Én ezt így értettem . Átlag látótáv 420 , átlag átütés 260 átlag célzás 2 sec . átlag dpm 3300 . A csillagrombolónak is , és a type 5 nek is semmi nincs , csak a ágyúja ,puffant egyet , dob valamit az RNG , és ottmarad letolt gatyával . Személyes véleményem továbbra is az marad , és lehet akárhogyan is győzködni , de a tankok egyre jobban egy unalmas karaktert formáznak ( számomra ) -
Userx2 #408925 Én a japó tehéntől kaptam 1535-öt 50-120 tornyába prém lőszerrel.
"Leszek kis eltérésekkel azonos karakterek más-más külsővel." Qrvára nem. Gondolok itt a szénné nerfelt agyú karakterisztikákra. 50-100, Cent 7/1, T30, IS-4, T110E4. -
nemtudommivan #408924 Nekem nem mukodik -
Lucifer001 #408923 Egy ilyen jó játékosnak elguruljon a gyógyszere csata közben még sosem láttam . Végig blokkolta a halálcsillagot . Végül az meg kiütötte a divatból .
Lucifer001 #408922 Ez sem rossz lövés volt . Dobta az RNG . De nem rinyálok , mert ez nagyon ritka . Mire kihúzom az összes tankot , már nem marad semmi egyéniség bennük . Leszek kis eltérésekkel azonos karakterek más-más külsővel .
Plata #408921 Nem először rálőtt a fosra sziklán keresztül.
-
TWSTILLROCKS
-
Lucifer001 #408919 Nem csak depi volt , és öngyi akart lenni ?
Én a bokorba rejtett kisebb szikláknak szoktam nekimenni
-
Sehol egy lopakodó medál,ez így sz..rt se ér 

-
Plata #408917 Nekem eddig E100-al volt a legnagyobb ilyen sebzés.
Kerekes padlógázzal belém jött.
Csak nálam nemvolt bekapott sebzés.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.13. 20:42:39 -
Userx2 #408916 Ez tetszett. Nem tudom, hogy nem bírt kikerülni...
Plata #408915 Fos berohant szikla mögé ez a marha sziklán keresztül akarta lelőni,aztán rájött hogy nem megy erre nekirohant a sziklának. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.13. 19:54:33 -
Lucifer001 #408914 Ez nem semmi . -
Plata #408913 Megint találkoztam valami okostojással,visszaszámlálás alatt elkezdett már ugatni,hogy milyen bénák meg egyebek vagyunk.
Szinte egyből meghalt.
De az ellenséges csapat sem volt toppon,Type 61 amx 30 e50 úgy gondolta berongyol a bázisunkra megölni a három artyt,bakker mekkora sügerek voltak,e50-et rammoltam,két t49 meg tortoise szétverte őket.Amx meg e50 is mellé lőtt,az e50 ráadásul nulla méterről mert ő a másik t49-et akarta ölni én meg közbeléptem és nekimentem erre rám fordult és nulla méterről mögém lőtt.
-
Plata #408912 Köszi,elfogadta.
Nyugta
Dátum: 2019. 04. 13. 18:43:45
Személyes tartalékok: További XP csatánként (x1)
Nyugta
Hozzáadva a Depóhoz: Fogyócikkek "Puding és tea" - 5 tételek
Nyugta
"A háború kutyái" felirat hozzáadva: (x6)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.13. 18:47:02 -
Malarki #408911 TWFEELSGOOD
1 XP Reserve
5 Puddi/tea
6 Incription - British - "Dogs of war" -
Plata #408910 E100-at gondoltam le duplázom.
T8-10 csata volt,én nem arra mentem amerre a többiek,hanem elindultam az ellenség bázisa felé.
Lassan haladtam mert hegyes pálya,a többiek le álltak kempelni a bázis előtti szorosban.
Szépen hullott a csapat én meg átértem az ellenség bázisára és befoglaltam.
Iszonyat nagy mákom volt,e100-ról minden lövés lepattant.Obj 140-et kilőttem tornyán keresztül szemből.Ő meg nem is karcolt.
Obj 263 is lepattant.Mellesleg a csata felénél kb 400-500 méterről úgy pofon csaptam egy EBR 75 FL 10-et hogy megmurdelt.Nem állt,rohadt mesze egy csapattársat kerülgetett és lőtte,megkockáztattam elé lőttem és kampó.
Jah,egyedül befoglaltam a bázist és nyertünk,de balfék defender végig ugatott hogy bot vagyok.Ha nem megyek az ellenség bázisára,vesztettünk volna,így megnyertem,mert egyedül befoglaltam.Ők meg megdöglöttek.
Most piszkosul velem volt az RNG,gold lőszerrel is pattantak rólam.Gondolom most jön 50 csata amiben 2 méterről sem találom el a holdat.
-
Plata #408909 Köszi,működik.
-
Bónuszkód:
TWTANKSBERLIN19
-
Malarki #408907 Azt hiszem rekordot döntöttem, a 12. meccset vesztettem el sorozatban amikor kiléptem. Az is érdekes hogy ehhez alig 1 óra kellett... -
Lucifer001 #408906 Szerintem totálisan használható . Bár nekem 4 skilles legények ülnek benne . -
MuldR #408905 A T-44-100 megéri? Most 1 év prem mellé ingyen van és még az a 15%-os kupon is ott van hozzá.
Csak nem akarok még egy felesleges lomha, semmit át nem ütő tankot. Szóval használható ez a gép? -
Lucifer001 #408904 Kicsit túlzásnak tartom .
-
Ez most sok,vagy kevés? 

-
Lucifer001 #408902 T34-2G-FT . Csak vele mentem eddig . Több mint 8 K XP sikerült belerakni full vereséggel . -
Lucifer001 #408901 1 óra 30 perc alatt 1 tankot sikerült leszorzózni . -
Plata #408900 Lehet,de azért amikor E100-on egy ilyen szélvész koppan az vicces.
Főleg hogy E100-on van irányított ütközés skill.
Ma meg ki akadt rám egy idióta T10-es svéd td.Mindig elfelejtem mi a neve,mentem spotolni előre,erre valahonnan a bázis mellől ez a barom telibe lő.Még a láncom is lejött.Pipa lettem,megfordítottam a tornyot és odalőttem,na erre berágott hogy én meglőttem őt,micsoda hisztit nyomott.Pedig rendesen el sem találtam,mert célzás és rendes szűkülés nélkül csak úgy rálőttem a bánatból.De így is sebeztem 334-et bele meg le jött a lánca. -
Malarki #408899 WOT8ANNIVERSARY
1 nap prem-et ad. -
realcsabi #408898 Nincsenek meghülyülve, csak nehéz irányítani, mert nagy sebességnél érzékenyen kanyarodnak. Valamelyik nap nekem is sikerült a 7-es EBR-rel szétzúznom magam egy dicker max-on, pedig meg lehetett volna a pool.
Szerintem nagyon rosszul lett megoldva a kerekesek irányítása, már rögtön ott kezdődnek a gondok, hogy egy helyben állásnál az oldalra nyilak lenyomására elindul a tank. Többször is emiatt mentem ki fedezék mögül, aztán jött is a bünti. A másik problémám pedig a már említett nagy sebességben való kanyarodás, egy analóg karral azért jobb lenne. :) -
Plata #408897 A kerekesek ma megvannak hülyülve úgy érzem.
Amx 50 100-at akarta egy idióta rammolni,T10-be szemből bele rohant kerekes és most egy lynx a t54 ltw-be próbált szemből bele kötni.
Vicc hogy t54 ltw sem sérült semmit. -
yossarianHUN #408896 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Még 2017 elején, vagy mikor is jelent meg, SD mapok, régi arty, régi mm, akkor még tényleg nagyon erős volt.
Akkor tier8-ban még nem rohangált ez a sok új generációs prémium, mert a Defender volt talán a második(?) ilyen új generációs prém a Skorpion G után. Elég jó köröket lehetett menni vele eleinte. Jelenleg is lehet alkotni de a sok változás miatt már nem olyan, mint régen volt. -
Angelus1991ster #408894 Még jó, hogy IS-3A jött ki a lootbox-ból. Az egy igazi troll tank.