World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szerintem ez a probléma.
De még bepróbálkozom a kedvenc bordélyaidban is, hátha szűz lányokat kértél azért mostanában...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.03. 15:27:54
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Is-M azt hitte hogy hallhatatlan.
Ki állt e100 elé befordította a tankját és lőtt,aztán pattant én meg nem,erre megint elkezdte forgatni a tankját és közelebb jött.
Két lövés elég volt neki.
Valahogy nem lep meg, hogy mennyi barom van T10-ben. A múltkor láttam egy videót, egy Object 430U top tierként végig kempelte a csatát TD üzemmódban. Ez a nagy baja a 3-5-7-es template rendszernek, ha a top tankok közül csak egy is sügér, akkor nagyon nehéz csatát nyerni, ha meg kettő, vagy az összes autista (sajnos nem ritka ez sem), akkor meg eleve reszeltek.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.03. 13:05:46
Nem hiszed el,T10 tankok 0 sebzést csináltak.<#ijedt>#ijedt>
T10 csatában 15 tankból 10 vagy 0-t sebzett vagy 1k-t sem érte el a sebzésük.
De vicces volt mert én E100-al egyedül mentem jobb oldalra ahol sikerült kifognom egy idióta állat Obj277-et,először is ő dombról jött le én mentem fel,hárman jöttek rám,nem tudott belőni szemből én meg belőttem He lövedékkel ezért mit talált ki?
Azt hogy le rammol.<#ijedt>#ijedt>
E100-at Obj 277-el.<#wilting>#wilting>
E100-amon van irányított ütközés skill és szupernehéz repeszpáncél,a gyökér majdnem 600-at sérült,nekem lejött a láncom.
Ezután az volt a terve hogy teljesen rám mászik és nem tudom lőni,a tornyát He így is vitte.Ez a barom meg pattant.
Nekem is volt bérben, és nagyon bejött. Kb azt tudja mint az amx 50-100 (csak egy skulóval kevesebb van a tárban), arra is való mint az. Ha valakinek bejön az amx akkor a somua egy remek prémtank választás.
Ha csak egyet kitáraztál vele prémmel, jött a 70-80K credit, ha tényleg csináltál valamit nem volt ritka a 150K se.
Kivégzőtank,nagy tierben ki kell nézni vele egy csapattársat, azt amikor elkezdenek csikicsukizni az ellenféllel és felveszik a lövést helyetted kimenni az adni az ellenfélnek.
Ugye mivel 5 skulód van, még az a luxus is megvan hogy 1et láncolásra fordíts 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.12.03. 09:39:48
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.12.03. 08:53:31
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Úgy átlagban?
Még egy lökött kérdés.
A somua szabadon le festhető?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.03. 08:47:11
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.03. 08:28:45
Sokszor szoktam látni T9-10 csatában,de ott nem túl sokat ér.
Kisebb szinten nem túl sokat látom.
Kisebb tankokkal nem nagyon tudtam még harcolni ellene de Type 5 E100 és Is7-el már igen,Type 5 tudom ha tornyon vagy nyakon lövi az kivágja belőle a legénységet vagy nagy részét.
Fv-vel meg töknyóc hol lövöd.
Lóri nem jobb nála?
Kéne nekem is valami táras,de nem tudom melyik,Is-3A nem lehet rossz végül is a páncélja gondolom olyan mint az Is3.
De a Somua mennyire bírja ha lövik?
Remélem lesz Progetto, mert azt várnám.
Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2018.12.03. 07:12:47
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
angelus1991ster.blogspot.hu
Persze nem kell játszani vele tudom. De hogy mi a cél minnél nagyobb foshalmot alkotni? Itt max valami élvezeti érteke a platoon-nak lehet egyébként hétvégén pffff...
Automata a rendszer,ha összegyűlik egy bizonyos mennyiségű feljelentés akkor,akkor osztja.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez így elég nagy szívás.
BattleTag: kabel15#2672
De ha a WoWs-t is telepíteni akarod akkor kötelező a game center és sajnos a WoT-ot is megpiszkálja.
Amíg nem raktam fel gépemre a Warshipet a WoT ment game center nélkül,nem is kérte nem is telepítette,kb egy hónapja raktam újra.
De aztán fel raktam a warshipet is,de az rinyált hogy game center nélkül nem hajlandó települni,a game center meg fel települt és rámászott a meglévő WoT kliensre is és azóta csak game centerrel indul el a Wot.És lassabban is indul.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.02. 13:37:52
Ha leszedtem a WOT ot és kitörlöm a game center-t attól még fog menni a játék?
BattleTag: kabel15#2672
Tudom ám fokozni mert ez a lengyel ágat a cseh és a olasz ággal kezdtem a nulláról, lengyel és a cseh nem érte meg a tier 5-ot a olasz van 7-nél de az is egy kínszenvedés.
Miért nem lépted át free-ből?
Már nem emlékszem tavaly mennyi volt ingyen az eventen,de 3-4 biztos volt.