A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Miben hazudtam, mesélj.
Nem hinném, hogy eltávolodtam a dolgoktól. A Löwe-ről és Type 59-ről kezdtünk beszélgetni, én meg kibővítettem a többi "kezdeti" prémium tankra. Elmondtam a miérteket logikusan, de te továbbra is kötöd az ebet a karóhoz érzelmi alapon, meg hogy én nem értek hozzá, hiszen nincsen Löwém. Aztán benyomod, hogy nem játszottál az elmúlt 5 évben a Löweddel. :-D
Te úgy érzed, hogy a T34 még ugyanolyan erős maradt, mint az elején, még a T10 td-k megjelenése után is? Lol.
Addig nem tudták belőni a tornyát szemből (JT, o704, T95/T30 volt addig a legnagyobb penű) hulldownban, de most állj ki vele egy JGPzE100 elé, és garantáltan átlövi a mantletedet. :-)
A winrate teszteddel mire akarsz rámutatni? Hogy kapásból kamikazezve 19 csatából 5-öt lehoz neked más? Nem inkább hálásnak kellene lenned?