World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

__Jacek__
Ez egyértelmű, mondjuk már kicsusztam az unicumból 😊 De álltalában top 3 vagy legjobb vagyok a vörös áradatban, de hogy legalul vagyok és állandó arty-t kapok az tuti ott vannak a 10-es és 9-es tankok de nem a kis nyomorult 8-asom a célpont 😊
De ez ilyen, ha látod hogy az arty nem babuin és XVM is van neki fönt erre lehet számítani, mint ahogy én sem értem a sírást a prem ammora is lehet számítani, le se fosom lőjön amivel akar 😄
Előre programozott RNG. Egyik meccsen az összes arty lövés mellémegy, a másikon még a kapás is talál.
Hát ezt kétlem , én legalább tényeket kozlok videókkal mutatom be de te még egy értelmes hozzászólást sem írtál a problémára. az ilyen "A lényeg,hogy meglőtték a tankomat goldal brühühüü" egyszeruen még normális gondolat sem fogalmazódott meg bennem , hogy erre mit tudnák visszaírni.
Teher alatt nő a pálma 😊

joe662
Nyugodj meg sokkal mélyebbre süllyedtél,a hetek hónapok óta tartó sírásaiddal a gold/repesz kombi miatt<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

ROMOTO
Egy KORM-os játékos dokumentáltan ment 1000 csatát saját accon és vlmi piros kölcsön accon ugyanazokkal a tankokkal artys meccsekben, egyik esetben 60-70% kapott arty találatot míg a másik eseben 20-30% volt arty tűz alatt.
Ez miért lenne számomra pech? Ami meg Joe662 értelmes hozzászólását illeti, hát erre nem tudok mit mondani azt hiszem erre a szintre még nem estem le. Most jelenleg nem tudok jobb példát mint az hogy valamiért fizettél de nem tudod használni mert a másik ellehetetleníti teljesen legális módszerekkel.
Peched van,tényleg mobilról néztem.
Te lehet bennem van a hiba és csak troll ágyús tankokkal játszom T10-ben,de nekem Type 5-el és Fv td-vel sem gond belőni a Löwe-t.
Meg E100-al sem.
Több T10 is van,de nem veszem elő őket.
Ezeket is csak a legénység húzás miatt.
E100-ban van egy sügér zsiga aki 75%-osan került bele.
Mert E75-ben eggyel kevesebb ember vót.
FV-ben szintén van egy vaksi hapsi,Type 5 meg jó hecc.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.29. 11:45:34

Láttam annó kazna klánost is warpackozni. Másodperc töredéke alatt tolta az auto repairt még a hangot sem játszotta le a game. Mindezt egy két tierel kisebb tankkal szembe miközben gold lőszert szórtak platoonban.
Na (most kicsit hulyének foglak nézni jó?!) most vagy nem játszol a WOT nevu játékkal vagy nem ismered a loszertípusokat a játékban vagy ami szintén elofordulhat hogy mobilról nézted és nem látni jól az ikonját. Ami meg a "T10 csatában ne csodálkozz ha szétlövik a Löwe-t." kijelentésedet illeti , nem nem lovik szétt a lovet sima loszerrel még Tier X ben sem ha nem lovik goldal, foleg nem egy olyan pontatlan ágyuval amivel kész muvészet gyenge pontra célozni. A másik teljesen hulldownban voltam a love vel és az emilt nem találtam el (kupolára céloztam ami ugye rettenetesen kicsi és mozgott is) mert ugye a tornya belohetetlen 230 koruli pennel, de a tornya teteje csak 20 mm es így ha eltalálom automatikusan bemegy.
ROMOTO
A játékosok túlnyomó része kb.80% piroska jelenleg, mivel nincs skill alapú MM ezért a meccsekben gyakorlatilag 20% körül vannak a jó játékosok akik könnyebben érvényesülnek a többiek rovására, ha ilyen környezetben zavar hogy létezik cheat és egyesek használják ott nem a játékkal van gond hanem a hozzáálással.
Azok a játékosok akik elértek ezt-azt a játékban 2x is meggondolják hogy használjanak valami csaló mod-ot mivel nem reszkírozzák azt hogy esetleg elveszthetik egy bann során a belefeccölt időt, zsetont, stb.-t.
Szerintem felesleges ezen rugózni, pl. sokkal nagyobb gond a játékban az xvm alapú fókusz amit előszeretettel követnek el az artisták...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.29. 11:39:26
Aimbotról nem beszéltem, nem olvastál valami jól. Az a hármas amit említettem együtt sokkal erősebb és valódi előnyt ad. Az a te problémád, hogy állandó ismétlődő "anomáliáknak" nem keresel utána, mi megtettük és meglett a válasz. Lézerpointer, ammó tracker, és rombolható tereptárgy eltávolító. Ezekkel nem kell megosztani a figyelmedet, látod ha rád céloznak, megjelöli neked honnan lő az ellen, és minden szart leszed amitől kevésbbé látsz de a lövésed átmegy rajta. Ezek alapvetően orosz fizetős csítek, de mindig fölkerül ingyé letölthetően is évek óta. És ez a játék még szinte tapsol is neki!
joe662
Azt egy mozdulattal át lehet variálni.
A lényeg,hogy meglőtték a tankomat goldal brühühüü<#rinya>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Mivel rövid,megnéztem,1-es és 2-es lőszered van,.ha jól emlékszem 59-20 arányban.
A 2-es lőszer alapból a gold lőszer.
Legalább is nálam a játékban 1 az ap 2 a gold 3 he.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.29. 11:15:40

Na ezzel kicsit melléfogtál, nincs gold loszer a tankban és nem is lessz, de látom nem nézted meg a videót.
Ezt a videót nem értem,mit kell rajta nézni?
Azt látom hogy az emil mellé szépen ellőttél meg ha jól nézem akkor neked is ott a gold lőszer.
Mert 1-es ami valszeg alap és 2-es ami valszeg gold lőszerből van ,3-as ami gondolom he nincs.
T10 csatában ne csodálkozz ha szétlövik a Löwe-t.
Nem értem,ha neked van gold lőszer a tankodban akkor miért baj az ha gold lőszerrel lőnek?
Nem szeretem a goldot,van vagy 60 tankom abból kettőben van gold lőszer,Mauer és T14.
Meg talán az M4-ben volt régen,de azt nem ellenségre tartogattam,hanem r betűsökre.
Őket kilőttem arannyal akár ellenség voltak akár csapattárs.<#whatever>
T14-ben azért van mert a Stug heavy küldit vele csináltam.
Mauerben meg van 10 darab,direkt goldal lövő arcoknak.
De ebből a videóból csak az jön le hogy sok modod van meg hogy mellé lősz az Emilnek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.29. 11:03:25

Én sem éreztem azt hogy személyeskedtem volna,ő maga mondta hogy régen is használta a csít modokat és most is használta.
Sőt nem csak ő hanem a többiek is,ezt is ő mondta.
Hogy minek hozza fel mindig a parlamentet nem tudom,mókás.
Én nem mondtam hogy ő csal,csupán leszögeztem hogy ő mondta hogy használták és most is megy nekik még az a mod.
De ezt is ő írta nem én.
Ha letöltötte a csaló modot a játékhoz és használta is,akkor csaló nem?

Nem nincs semmi baj a gold loszerrel, tényleg teljesen tokéletes, sott érdemesebb lenne kivenni az alap loszert ugysem használja senki hajrá gold, éljen a COD
Amúgy semmi személyeskedés nem volt Plata-nál szerintem, csak a véleményét közölte, amit a hsz-ből levont.
Hozzáteszem,szimplán nem hiszem el, hogy csak puszta kíváncsiságból letöltötte mindenki a klánból a csaló modokat, és csak és kizárólag gyakorló meccsen kipróbáltátok, hogy hogy működnek, majd miután megállapítottátok, hogy ezek bizony előnyt adnak, akkor unistall WOT mindenkinek.
Én sem vagyok egy nagy játékos(lenne hova fejlődnöm), tudok évek óta a csítekről, de még csak rá se gugliztam soha egyre sem, mert nem érdekel és nem azért játszok egy játékkal, hogy egy program célozzon nekem.
Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy csaló vagy, de legalábbis érdekes a hozzáállásod és az álláspontod.
Nekem is volt egy halvány szándék, hogy elinduljak a 60TP felé, hogy legyen egy nagy alfás nehéz tankom. Aztán arra jutottam, hogy nincs kedvem még egy újabb ágba belefogni, és legénységet nevelni, vagy akár elszórni a free xp-t, hogy egyből a T7-es HT-kal induljak. Így aztán úgy döntöttem, hogy húzom tovább T8-tól a japán ágat, mert ott már van egy normálisabb legénység. Igaz, hogy ez nem a hagyományos értelemben vett nagy alfás HT ág, de kétség kívül tud élvezetes lenni. Tegnap éppen egy 60TP-be csaptam 660-at a Type 5-tel a teszt szerveren, miközben ő pattant rólam. <#hehe>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

joe662
A botok alapvető tézise,hogy lilákok azok mind hekkerek.<#hehe><#idiota>

Jó játékos nem csal mert nem szorul rá.<#integet2>

És akkor mi van? Olcsóbb lesz tőle a kenyér, vagy mi? Ha valaki azért aim botozik, hogy zöldből kék legyen azt csak sajnálni tudom, bár én erősen gyanítom, arányaiban a jó játékosok között kevesebb csaló akad.

Tény és való hogy legalább annyi csaló vagy csalni próbáló van ebben a játékban is mint a többi multiplayer játékokban.Ugye nem gondoljátok komolyan hogy majd pont ebben a játékban lesz mindenki becsületes játékos a többi meg hemzsem a szemétládától.
Egyetlen egy nagy szerencsénk van.Az hogy itt rengeteg dolog adott vagy a szerver számolja ki.Tehát azt nem tudják módosítani semmilyen programmal.Példákat fel tudok sorolni is.:
-a spotrendszert biztos nem tudják módosítani
-a tankok toronyforgását és a mozgását sem
-az álcarendszert sem tudják az is biztos
-az páncélátütéssel kapcsolatos dolgokat sem
Amit tudnak.:
-aimbot ezt biztos
-tundra,ami eltávolítja a zavaró növényzetet stb.
-fadöntögetős (destruction mód)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De ezektől hála istennek nem lesz egy Call of Duty a WOT-ból.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Valóban egy piroska nem lesz pro, de egy zöld játékos simán lesz tőlük kék.
Te csak személyeskedve tudsz írni tényként feltüntetve a fantáziáidat? Bizonyítani nyilván nem tudsz azért vádaskodsz így simán! Kipróbálni és használni nem ugyan az, hiszen ha kipróbálod a gyakorló módban attól még más nem szenved hátrányt ellenben azoktól akik PvP-ben használják jelnleg is. Tehát marhának titulálsz azért másokat, mert évekkel ezelőtt észleltük a csíteket, megbizonyosodtunk a létezéséről és azóta nem játszunk? Érdekes gondolkodás, ez olyan parlamenti 2/3 amit írtam! De ez azt bizonyítja, hogy tudatlan vagy a témában és úgy irogatsz: "Egyébként mióta van lézer a WoT-ban?
Nem fézert akartál írni és STO?"
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.11.29. 01:07:43
Várj,azt írod megnéztétek hogy még működik-e,nem tudom hányan voltatok,talán csak te vagy még páran,de akkor ez azt jelenti hogy a múltban is használtátok ezeket a csalásokat,vagyis feltételezhető hogy ebben a klánban amiben valószínűleg legalább 1 de lehet több fő is volt mindenki csaló volt?
Hogy hányan voltak vannak ebben a klánban azt nem tudhatom.
Hisz régen is csaltatok és még most is működött a csaló program,te írtad.
Bár hogy mi a ragya az a lézer mutató nem tom,ammo trackerről van ötletem mi lehet,de a területi eltávolító megint fura,nekem pont így tetszik a játék,szép erdőkkel mezőkkel virágokkal.War pack az megint homályos.
De akkor érdekes egy klán lehetett ez,csupa csaló volt benne aki azért hagyta abba mert sok a csaló?
Legalább is ha jól értelmezem amit írtál,akkor régen is és most is csupa csaló van vagy volt benne.
Hisz nektek régen is működtek ezek a csítek és ma is működött.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.29. 00:43:48

Sherman0070
Ezektől a modoktól egy tomato sem lesz pro.
Hasznosnak hasznos az összes de először játszani kell tudni.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Hát mért én magyarázkodjak?
Most írtad hogy csítet használtál?
Akkor miről beszélünk?
Nem tudom mi az a warpack,bár van egy olyan érzésem hogy a warpack az amikor a war hound-om szarik egyet és az a war pack.<#idiota>
Vagy tévedek?
Ismerem az ilyen játékosokat akik csít miatt sírnak,igazából csak rossz játékosok,akik nem képesek felismerni hogy nem értenek valamihez és inkább csít miatt sírnak.
Sok ilyen béna marhát láttam már GTA Online-ban aki azért hisztizik mert nem tud lelőni és god mod-ot használok vagy csaló vagyok.
Igazából csak béna majom volt aki nem vette észre hogy a passzív mód be van kapcsolva,passzív módban nem lehet harcolni,de nem is tudnak meglőni mert a karaktered anyagtalanná válik.
Én passzívban szoktam idegesíteni a zsebrambókat,oszt sokszor sikerül kifognom egy fogalmatlan tökfejet,aki azt sem tudja mi az a passzív mód,oszt elkezd csíterezni,én meg jól kiröhögöm és tovább idegesítem.<#idiota>
Sőt ha olyan ökör hogy nagyon felhúzza magát akkor elcsalom a hajómhoz,az passzívban is agyon lövi.<#nyes>
Sok ilyen okostojást lehet kifogni,jó hecc amikor a hajód orrában napozol miközben begőzölt ökör a haverjaival meg akar ölni,de passzívban vagy,a hajó automata védelme meg kinyírja őket.
Egyébként mióta van lézer a WoT-ban?
Nem fézert akartál írni és STO?

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.29. 00:24:25

Hat fős? Nagyon el vagy tévedve, és látom a személyeskedés nagyon megy! Mindig a valós problémákról kell beszélni nem úgy kell élni ahogy a parlamenti 2/3! Megnéztük ma gyakorlóban miután felvettük a jutalmat a lézermutatós csít még mindig működik, sőt az ammó tracker is, meg még sok más pl. olyan ami területi tárgyakat távolít el, hogy jobban lássál. Biztosan meg tudod magyarázni a miértet, de kezdheted a warpackal is. <#banplz>
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.11.28. 23:59:22
Nekem most is van aranytermelő területem.
Kb egy órája jártam arra és leszedtem napi termést.<#hehe>
Te sosem tudsz másról beszélni csak a csítekről.<#nyes>
Az meg hogy egy hatfős klán azt gondolja az nem jelent semmit,max azt hogy abban a klánban volt egy hxtxkxr.<#vigyor>
Neked mindig a csítek voltak a mániáid,akár melyik játék topicjába is írsz,ami azt illeti én nem azt szoktam nézni egy multis játék kipróbálásakor hogy van-e hozzá csít.

Ó, hát ha a klánban mindenki így gondolta, akkor biztos így van <#whatever>
Én már több éve nem játszok ezzel, mert a készítők még támogatják is a csíteket. A modolás lehetőségét teljesen meg kellene szüntetniük akkor drasztikusan csökkene a csítek száma is. <#puszis> A klán is feloszlott évekkel ezelőtt amiben voltam, mert mindenki így gondolja. Pedig aktív CV-sek voltunk akiknek mindig volt aranytermelő területe.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.11.28. 23:32:31
És nem is olyan lassú.

Maala
Hmm, ez a 60tp nagyon bejövős kis cucc lesz, úgy érzem. :-D Gun handling, páncél, minden mérföldeket ver az E-100-ra, sajnos.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lol.
A csít nálad sosem marad ki egy hsz-ből sem?
Bár ciki hogy te egyből erre keresel a gugliban.
Lehet meg kéne tanulni trainerek és modmenük nélkül is játszani?<#whatever>

<#eljen>

angelus1991ster.blogspot.hu

Küldött ez a WG minden profilomra emailt így beléptem felvenni a jutalmakat, de majd el hánytam magam ettől a konzol fostól ami ebből lett. Persze ahol látom a gugléban a csítek maradtak ami miatt hanyagolom évek óta. <#eplus2>
joe662
Most megnéztem 120db 100% semmirekellő üldögél a barakkban,és van 55 szabad hely a 376bol<#hehe>
Mondjuk azt sem értem honnan van ennyi hely mert nem szoktam venni.Bár ha a prémek 50% legényeit számolom akkot lehet,azokkal jött.

Embléma megvan de a medál nincs
Láma kérdés. de hogy tudom használni a kapott medálokat és emblémákat ? Köszi 😊
Maala
jaja, most van 15 hely, de ezeken kívül a 229-ből kb 80 van még, ami T10 tankba kerül, ha megveszem, a többi meg 100%-os holmi akciókból. :-D Talán jön majd egy barakkhely-leárazás, aztán megmenekülnek a 100-asok. Vagy nem. Muhahahaha. :-D

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

joe662
Én azokat rendszeresen kukàzom,de lassan jönnek a 100asok is,azok is halmokban àllnak<#hehe>

Maala
Inkább barakkhelyre kéne kedvezmény az átképzések helyett, megint betelt a barakkom. T_T 229 helyből 5 szabad van... :-s

Szerk: Ah, ez a sok rentábilis prém tank telitöltötte 50%-os balfékekkel. :-s
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.11.28. 17:46:12

Csak kell ám hozzá értelmes játékos is. Mondjuk aki ingyen megszerzi az vélhetően tud is majd vele játszani. Aztán pedig bekerül pénzért a boltba is, hogy Vérpistike is megvehesse az aktuális "OP tankot". <#hehe>

Más. Ahogy látom ez egy szokványos dolog, hogy az akciós tankok után jön az akciós legénység átképzés. Gondolom, hogy akik bevásároltak tankokból, azok a legénységre is kapjanak kedvezményt.

Sherman0070
Hááááát. a Jelenlegi RHM valami 63/30% értékekkel van. 😄
Csak hát az lassú, ez meg mobilis.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Maala
Omg 40%/25% camo, mekkora troll lesz, mint a régi rhm. :-D <3 lesz ez.

Maala
Imádom, ahogy a Su130M videóban T10 németeket rapelnek a T8 orosszal. :-D A propaganda még mindig él az elvtársakban. :-D

__Jacek__
Azt írták hogy csak az EU-ban van problem mert ugye volt egy migrálás az NA szerverről na ott van volt valami baki, de monjuk valaki megkapta sokan nem. Lényeg heggesztik 😄
Én csak béta kitűzőt kaptam.
Pedig béta előtt regeltem még zárt tesztre.
Csak akkor kezdtem sokat játszani amikor nyílt béta lett és ismerősök is tudtak jönni.