banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #407525
    Üdvözlet a hölgyeknek és az uraknak :)
    Gondoltam letöltöm, megnézem mit történt a vasakkal, lehet elrohadtak már a garázsban az ácsorgástól,
    de sajnos nincs annyi helyem a vinyón :(

Viszont látom a hangulat töretlen.
    ha már így a Löwe szóba került, én annak idején nem éreztem, se a buffot, se a nerfet . ..

mondjuk egy TD-ben ülve csak a zsét láttam benne, az csilingelt a fülemben ha megláttam, mert gondot nem okozott a kilövése.

Ellenben arra emlékszem, hogy a kicsiktől (kisebb tierben lévőktől) ment a sírám, mert tele volt velük a játék méghozzá top tanként nekik azért kemény dió volt.
    Mit a képen is látszik, a kis tank kapásól dezertált, mert nem érezte igazságosnak a MM-t, a Lóvé tankok "túlcsordulása" miatt.

Akkoriban volt az a nem szóbeli megállapodás is miszerint a top tank harcoljon a top tankkal, mert különben bukó a meccs a felborult MM miatt.
    Na ebből kifolyólag lehet csuda szép legyőzhetetlen emlékek fűződnek a Lowe tank kezdeti pályafutásához, majd a későbbi MM változás miatt meg ez elmúlt, miközben a tankon lehet nem faragtak semmit, de tudja fene nem most volt.