418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
7%
én a helyedben nem panaszkodnék

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Fela #408731 Az egy dolog hogy egy bena szar vagyok ebben a jatekban, de ez a mai 7% winrate (1/14) .... nem az en napom
-
Userx2 #408730 Valóban. Hamár benéztem átvettem a parancsnoki skinemet. Ez jutott. Thx wg.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2019.03.26. 20:13:04 -
Malarki #408729 Azért csodálatos hogy képesek voltak ezt a cseh ágat úgy kiadni hogy 10 tankból 8 teljese használhatatlan és tierjében a legrosszabbak közt van. Talán csak a T25 ami kivétel a táras ágyúja miatt, de a többi... -
Ha àtnyomod randomról fl-re akkor ott írja h 15én kezdödik a 3.ik szakasz.
1hét nonstop kockulàs nekem is,màr vàrom
.
Kihuztam a Lynx-t is, úgyhogy màr van 2db gumirozottretardwàgenem
-
Userx2 #408727 Úgy vettem észre a frontline 11-én indul minden hónapban. Mindenesetre írjátok be ide, ha lesz. Az ingyé tankokért szívesen kockulok abban módban. -
Plata #408726 Kár hogyha én vagyok kukáskocsival akkor full beszűkülve 50 méterről sem találom el Maus-t,mert tuti alá megy. -
Jó olvasni ezeket a hsz-ket
màr azt hittem csak én vàlok mentàlisan rokivà ,a Wot közelében

Tegnap hosszú idő után,mentem egy kört t10ben a Maussal,hogy begyüjtsem a boostreket,amit 1 csata utàn ad.
900sebzés,akàrmelyik sarkon nézrem ki szembe mindig volt egy kukàskocsi,csillagrombolo,E3.ilyen sorrendben
aztàn garàzs.
Majd Àpr 15-töl jàtszok újra,1 hetet,addig pihi.
-
Plata #408724 Nekem azért van olyan sok t8-9-10 light mert ha rossz a kedvem egyszerűen csak light tankokkal marhulok,nem kempelek hátul hanem próbálok állatkodni az ellenséggel,be robogok a tömegbe oszt fogócskázom velük. -
Plata #408723 Én soha nem adom fel,akkor sem ha hülye a csapat,akkor is kitartok,vagy kamikazeee.
-
sempike #408722 Ha szopóágon vagyok és már kiborítanak a vérpistikék meg a botok, akkor átváltok light-ra és behúzódom a kezdőkörhöz legközelebbi sarokba.
Aztán vidáman olvasgatom a chat-et :) Nem mindig működik, a múltkor körbe jött a másik csapat és mire visszajöttem gép elé, kilőve, de top 5-ben zárt a mozdulatlan light-om oO -
nemtudommivan #408721 Nagyon helyes en a kivégzem magam elvet követem. Ha latom hogy nálam a román vendégmunkások vannak az ellenfélnél meg az svájci agysebészek akkor gondolkodás nélkül uszok vagy ugrok. Ha nincs semmilyen lehetőség akkor kilépek a francba. Van hogy zsinórban 3x 4x. És még így is zöld vagyok pedig op tankom egy sincs goldot alig használok alaprol huzok ki minden tankot és a gyerekek miatt rendszeresen félbe kell hagyni a csatát. Még csak nagyon taktikás játékosnak se mondanám magam inkább idegbetegnek. Na jó ha akarok akkor tudok . Kényszeresen rohanok le lila játékosokat hogy kivégezzem az életem árán is főleg ha object 907-ben vagy az uj fv isten tankban ül. Nem is beszélve az ujraindulo routerről ami már nem tudom hanyadszor cserélnek de mindig sz.r... -
tothgyorgy #408720 Én megyek pár kört. Ha elfogadhatóak, folytatom. Ha szar, kilépek. Nem érdekel már, mit ajánlanak a játékért. Soha többé nem görcsölök semmiért. Nem fogok a wg miatt agyérgörcsöt kapni. -
nemtudommivan #408719 Ismerős de nem csak artyval..
Ilyenkor fel kell csatolni a békauszonyt és csobbanni egyet. Vagy ha az extrém sportokat jobban szereted akkor ott a bázisugrás ernyő nélkül. -
Plata #408718 Mozgóbudinál ez inkább 25%. -
MuldR #408717 Ha jól emlékszem 2,5% az esélye annak, hogy a célkörön kívülre lősz. -
bekescsaba #408716 Csata.
Nálunk 4 lila 3 kék 1 sárga, a többi a zöld árnyalataiban. Az ellennél 1 kék 4-5 zöld, a többi lejjebb. Sima 15:4 re kikaptunk.
Én 7 arty lövésből 1-el tudtam sebezni, lőttem 3 nullásat GC-vel, 1-et egy Mausba, 1-et AMX MLE 51-be-, illetve Type 5-be.
A többi akkora homály volt, hogy nem is splashelt-
Hihető...... -
-
suba53 #408714 Mennyi a valószínűsége annak, hogy a jelölt célkörön kívülre megy a skuló? A szórásnak elvileg a célkörön belül kellene lennie minden lövésnél, csak a középponthoz viszonyítva lehet eltérés. Vagy rosszul tudom?
Tudom összeesküvés elmélet meg minden, de amikor hosszabb ideig azt figyelem meg, hogy a stabilan becélzott járműnél, ahol a célkör gyakorlatilag a tank kontúrjára simul, sorozatban mennek a lövések a célkörön kívülre, akkor csak azt tudom magyarázatként hogy az algoritmus szerint annak a tanknak éppen nyerő széria van, nekem meg a szopóág.
-
yossarianHUN #408713 Hát én 8-as bálna VK-val sima AP-vel is ott hugyozom át rendszeresen az LFP-jét, ahol nem szégyellem, forgatás nélkül 200 körüli effektív. Többek között ezért döntöttem úgy, hogy egyelőre nem is kell nekem annyira a Maus. -
suba53 #408712 Jópofa dolog ez a tervrajz morzsákból összerakható fejlesztés.
Azt lehet tudni hogy mikor ad nemzeti töredéket? Eddig már van 16 db univerzális, de még egy nemzetit sem kaptam.
És azt lehet valahol nyomon követni, hogy hol tart az éppen aktuális csomag?
Kvázi hány meccs van még hátra a következő jutalomig? -
suba53 #408711 Jó az arty! 
Az ilyen, szedj össze valamennyi sebzést idegbaj nélkül küldetésekre. Kényelmesen kattintgatva szépen összejön.
Még totál béna csapat esetén sem kell a hajadat tépni.
-
nemtudommivan #408710 A toborzos kuldetesnel ha olyan tankot valasztok jutalomkent ami mar megvan akkor aranyat kapok helyette? Egyaltalan valaszthato olyan ? -
bekescsaba #408709 Hasonló!
3 egymást követő csatán keresztül kéne 5 belső modult kiiaktatni. artyval próbálom. Első két pálya jó, a harmadik rendszeresen Minszk, Enszk, Paris. Négyszer kezdette velem újra eddig. -
nemtudommivan #408708 Mauschen . Megint egy tank ami ellenfélként k.rva kemény de ha én megyek vele akkor papír. Én a hasát vk1001p-vel arannyal sem tudtam belőni hiába álltam előtte. Nekem beforgatva is behugyozta tegnap egy vkp. A tornyát úgy átlövik mint a tököt hiába forgatom be. Semmivel nem tudok többet pattintani mint bármelyik másik kilences heavyvel. A páncélzat csak a ketchupoknál működik? Én a soumával az előttem keresztben álló mauschen oldaláról a teljes tárral lepattantam. Úgy kellett volna átlőnöm mint egy sörös dobozt. Így a büdös életben nem lesz meg a küldetés. -
nemtudommivan #408707 Lehet nem ismerősöm azért nem látom vagy nem tudom. -
Face-s videó,de nekem működik. 
Telőről küldtem,de most nézem a gépen is beadja. -
nemtudommivan #408705 Nem található tartalom. -
Ez mekkora:-D -
Malarki #408703 Hmm. Most vettem észre hogy úgy játszottam le több mint 100 csatát és szedtem össze 75k xp-t a köv tankra az AMX 1375-tel hogy végig a stock ágyút használtam. Nem csoda hogy csak szenvedtem vele :D -
yossarianHUN #408702 Azért nézd el nekem, ha nem tudom sajnálni az artyval játszókat
-
Plata #408701 Irtózatosan papír. 
He lőszert iszonyúan szereti.
Tornyát is viszi lazán he lőszer,de ha testét nem rejti el és azt találod akkor valszeg égni is fog. -
bekescsaba #408700 Na meglett a Chimea, és 7 paranccsal tudok menni az Objectért. VAn héhány beteg küldetés közötte. -
Ennyi erővel ki is vehetnék őket, és az ágon szerzett XP-t megkaphatnánk FREE ben.
Lassan teljesen el lehetetlenítik a játékot vele, persze lehet ez a cél, hogy annyira legyengítik, hogy senki ne játsszon vele.
Azt a nyilatkozatot nem értem, hogy ez a módosítás jó lesz a vele és az ellene játszóknak is.
Mikor lesz jó az artyval játszónak? Ha éppen nem azzal megy mert kilőtték előző csatában?
-
nemtudommivan #408698 Ezzel a Lansen c-vel jo uzletet csinált a WG. Ahogy a csata jelentéseket nézem az átlag és az átlag alatti játékosok sebzése az ezret is alig éri el. Sírva fogják eladni! -
Userx2 #408697 Remélem a következő frontline epizódig megcsinálják. Ez 20 megás pecsbe beleférne. -
Faboo #408696 Dettó,alsó hangon kb már 40 pontot nem adott meg. Csak avereségre adott sebzésre. -
Ez a toborzos cucc is már random adja a pontokat v m..fsz?? 
Az okozott sebzésre kapnom kellett volna nem??
Már tegnap is gyanus volt.
-
Plata #408694 Maueren szuper nehéz szutyok van,meg E100-on is,ma mikor E100-ról T10 arty golddal pattant meg a láncát lőtte el jól ki röhögtem. 
Kaptam 1 nap prémet így elővettem a T10 tankokat is,T100,E100,Type 5.
Ma találkoztam valami új prémmel,Lansen c vagy mi a rosseb,az mekkora papír szar.
Vk-nak he volt betöltve,azt se tudtam mi a rák ez tornyon lőttem és egyből felezte a hp-ját.
Meg elszállt neki pár modul és legénység,meg sem tudtam nézni rendesen mert szétkapták mint foxi a lábtörlőt.
-
nemtudommivan #408693 Vk p-n meg egy kalap sz.r. valszeg azert erzed jonak a maueren mert elore van tolva a torony igy nem éri a test tetejet.