A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Már nagyon eltávolodtál a dologtól csak szólók:))
Én tényekről beszélek, míg te fikcióról mivel se Type se Löwe tulajdonosa nem voltál, és most jön a dupla savar nekem van T34-em is:D Megjelenéstől....semmiféle ilyen teljesítmény beli romlást nem tapasztaltam ellentétben a Type és a Löwe-nél igen.
Azt meg sem említem hogy gyorsan atugrottál a hazugságodon.
Probáld meg értelmezni, semmiféle dicső múltat nem említettem, sem hogy én hogy szerepeltem a tankokkal semmi ilyesmit.
Annyit mondtam hogy kiadtak egy tankot ami túl op lett és egyszer csak érezhetően szarabb lett.
De te már itt trianonnal tartasz, meg makacs dolgok a tények, miylen tényeket írtal? Miféle érzelmek.
Namost így nehéz beszélgetni, hogy mindenről beszélsz csak arról nem amiről elkeztünk beszélni, terelsz stb.. viszlát vége a munkámnak megyek haza :D
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.12.25. 14:38:56