banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Próbálhatsz jönni a tereléssel (egyébként Type 59-ről is volt szó eredetileg, de miután írtam, hogy azt próbáltam, teljesen áttértél a Löwe-re, ki is próbál terelni?), meg hogy te hogy játszottál vele 6-7 éve, attól még nem jelent semmit sem.

6-7 éve is egy nagy lomha ingyen HP-tömeg volt, ahogy most is. Az, hogy te meg a haverjaid akkor még élveztétek a játékot (azért ha bárki ismeretlenül betéved ide, szerintem egyből megmondja, hogy veled ez már rég nincs így, csak mazohista vagy), és ezért jó emlékeitek vannak róla, még nem jelenti azt, hogy régen jó tank volt. Aztán persze, ahogy jött a powercreep, egyre kevésbé maradt kompetitív, így úgy éreztétek, hogy egyre szarabb lett a tank. Képzeld, a T34-hez sem nyúltak hozzá, mégis én is így éreztem. Csak talán találtam racionális magyarázatot erre, nem pedig az érzéseimmel próbáltam reagálni, gyerekes módon.

Az pedig, hogy régen kevesebb volt a kompetitív ellenfele tankfélében megint csak tény.

Az a te bajod, hogy érzelmi alapon próbálsz továbbra is menni tények ellen. Az egyetlen előnyöd, hogy a pen miatt anno T34-et választottam, és most azt mondhatod, hogy "nem játszottál a Löwe-vel". Nem játszottam, mert már akkor is láttam, hogy egy kalap szar, közepes páncélzattal mindenhol. (Míg a T34-nek legalább a hulldown-képessége erős volt, még ha a teste papír is)

És képzeld, a mai napig el tudom dönteni, hogy egy tank ellen, ha megyek, az jó tank-e vagy sem, mielőtt kifejleszteném. Az, hogy ezt te semmibe veszed, mint érv egy játékosnál, a te szerénységi bizonyítványod.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.25. 14:22:29