banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Sigh.... Azt kéne megérteni, hogy amikor a Löwe kijött, akkor volt rajta kívül... KV-5 és semmi más? T34 is később lett prém tank. Aztán jöttek még jobbak.

De ha 5 éve nem mentél vele, akkor bizony te is kb. annyira tudsz megalapozott véleményt alkotni arról, hogy most hogyan teljesít, mint én arról, hogy régen hogyan teljesített. Kivéve, hogy én régen is, most is megyek ellene, és továbbra is semmi extra. Az, hogy te 5 éve (amúgy már inkább van az 6-7) milyen jól mentél vele az csak egy régi emlék, amit megszépített az agyad. Én is mentem kezdő koromban 1500 csatát a T34-el, azóta meg beváltottam STRV S1-re. Ahelyett, hogy megpróbálnék egy nem odaillő tankot beleerőltetni. Nem fér már bele a metába, meg az én játékstílusomba se egy lomha lassan töltő cucc.

De itt vagy te, és próbálsz a "régi szép idők" miatt nyomatni egy konteót. Hajrá.