banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• sempike
    Plata, szerintem kihagytad azt a részt, hogy "visszaraktam" a WoT-ot a gépemre.
    2 accom van, egy f2p és egy klános. Előbbi még a vesztési széria ellenére is 2000 wn8 körül van 55% winrate-el, ugye azt fun-olni használtam,és azt csesszintették el. A másik az tipikus resetelt clán acc. A kettőn együtt nagyjából 30k csata.

De nem ez a lényeg, hanem annyit szivattak, hogy simán elhiszem a meséket az orosz operátorokról akik egy fogantyúval tekerik a randomot per user alapon .
    Amúgy néha-néha még olvasgatom ezt meg a többi WoT fórumot és úgy látom konstansan megy a panaszkodás.
    Az is eszembe jutott, ha minden rendbe lenne a játékkal, simán lehet hogy már régen egy másik játékot pörgetnétek. Valahogy az emberek szeretik megmutatni, hogy megy ez annak ellenére is, hogy szivatják őket.

Más ami meglepett, hogy feldobott a youtube egy QB panaszkodós videót. Szépen timeline-ra felrajzolja, hogy szerinte hogy lett elkúrva a WoT.
    Arról mit gondoltok?