418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #408211 Igy első blikkre, mennyire tűnnek elérhetőnek a reward tankok (STA/WZ/Emil) egy átlagos, esténként 2-3 órát játszó halandó számára?
Esetleg ez is olyan lesz mint a mega grind, hogy napi 10 órát kell tolni?
(illetve ha jól látom ezen a héten az STA még nem is lesz elérhető?)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.02.11. 12:18:12 -
Plata #408210 Egyébkánt tudtátok hogy a WoT már haldoklik?
Ma jöttem rá hogy a Wot kihalt,már nem játszik vele senki sem,alig lehet be jutni csatába mert nincs játékos.
Legalább is valami marha ezt szajkózza gamestar-on.
-
Szintlépések:-)
Fos mobil verzió:-/ -
Hàt ahogy elnézem a szimtlélések eléggé vissza lettek véve,szoval a 2x30 hoz kaparni kell rendesen,egy àtlag juzernek.
Szerencsére a kreditet azt még mindig fossa:-DD -
Plata #408207 Én már hatos szintet elértem.
De csupa artyzással,szóval jöhet a kövezés.
-
lammaer #408206 Ennyire fontos rögtön elkezdeni amikor unlockolódik?
Itt is van valami időlimites gyűjtögetés? -
Jo ez az Alien ide frontline-ba,már elfelejtették a népek,hol kell löni:-D
Csak ne lenne ilyen retkes lassú,inkább kilövettem magam,csak ne kelljen elvánszorognom lőszerért:-)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #408204 Na találkoztam megint egy igazi balfék magyarral.
T49-el most az egyszer nem lövöldözésre mentem hanem spotra.
De találkoztam a pálya sarkában az ellenség top tankjával.
Pálya sarkában bújt el a folyómederben.
Csata után vettem észre hogy ez a hülye ráadásul magyar volt valszeg. -
Úgy értettem hogy a goldigényes prémtankoknál nem mindegy hogy 0ára jön ki a vége vagy mínuszba, mert adott esetben több lőszer fog fogyni a drágából ha az kevesebbet sebez a korábban megszokotthoz képest, ez ugyanúgy érvényes a többi tankra is, mert sokan megtehették pl. a full goldammo setupot mivel nagy biztonsággal összelőttek annyi sebzést amivel kijöttek még top tierben is plusszban, egyébként is tier 10 ben érdekes ez még, mivel ott sokan nem kockáztatnak mondjuk normál lőszeres lepattanót ott ahol a goldammo bever, mert szimplán jobban jönnek ki akár anyagilag is vele, nem beszélve arról hogy a lassan töltő lövegek vagy tárak esetében mennyire fontos a tuti sebzés... -
tothgyorgy #408202 Ki tudja? Ha a sebzése csökken, meggondolják majd, mennyire éri meg lőni vele és nem csak az ára miatt. Egy szemtől szembe párbajban hátrányba is kerülhet, aki csak golddal lő. Nekem nem gáz, mert alig lövök. -
Már megtörtént a buff, azt mondták hogy az új MM kompenzálni fogja hogy nem buffoltak komolyabban rajtuk, de ugye látni hogy ennek pont az ellenkezője fog történni, az SP persze még a jobban járt mert még aránylag használhatóbb a többinél, az más kérdés hogy goldammóval és emiatt farmra alkalmatlan, kíváncsi leszek pl. hogy a goldammo nerf mennyire tesz be az ilyen goldfüggő fun tankoknak. -
tothgyorgy #408200 Ez valszeg így lesz. Bár lehet kitalálnak vmit. Hallottam régebben, hogy javítanak rajtuk.
Én nem adom el az sp-t, legfeljebb jegelem. -
Ja, de a tierlimites prémeknek komolyan befellegzett, hiába ígértek fűt-fát, hogy az új MM-től jobb lesz, ahogy kinéz gyakorlatilag betette a kaput.
Aki eddig kivárt hogy esetleg tényleg jobb lesz veük a játék, az cserélje vagy nyugodtan adhatja el a picsbe
-
tothgyorgy #408198 Hát én nem sajnálom a 10-eseket. Eddig csuklóból gyaktak le másokat, ezentúl meg kell dolgozniuk érte. -
A beharangozott MM kapcsán senkinek nem tűnt fel hogy a tierlimites tankokat végképp kukázni kell emiatt?
Mert ugye nem lesznek gyakrabban a topban, csupán többször kerülnek full tier 8 ba, ahol tudjuk hogy a normál 8 asokhoz képest gyengébb limites garantáltan szopni fog...
Egyébként összességében persze jobb lesz a dinamikus MM, csak éppen a kilencesek is szívnak, mert gyakrabban lesznek tier 10 ben, meg a tizesek is gyakrabban kerülnek full tier 10 be, mert a kieső 8 asokat valahogy kompenzálni kell..
A csatánként 30% kot képviselő 8-asokból jelenleg 3x több van mint a hetesekből és 2x több van mint a tizesekből...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.02.10. 17:26:13 -
13 órát ír még a frontlie-ig,akkor reggel 6 kor kell kelnem 
-
Plata #408195 Stipi stopi az M4 testű T49 tornyú tankot.
-
Angelus1991ster #408194 Bulldog tornyú és Hellcat tanktesű tank mikor jön? Hiányérzetem van. -
Please
-
Jelenleg kezdtem újra Hellcatezni. Ez a prémium változat talán nekem kelleni fog. -
Plata #408191 De jó lenne ha Amx mindig ennyit hozna. 
Győzelem!
Csata: Karelia
Járművek: AMX 13 90
Szerzett tapasztalat: 1 184 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 269 824
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Távcső (x1) -
besti #408190 Ez mi volt? Nem elérhető mar a videó. -
yossarianHUN #408189 Jó gép ez a hetes lengyel heavy, első csatámban, átlósan beforgatva 900HP-ról kicsapott belőle egy hatos japán tehén. Biztos jóban leszünk :) -
Angelus1991ster #408188 Írhatom, ez nagyon egyedi. -
Ezen már vagy 5 perce röhögök 

-
bekescsaba #408186 Jó hír, a medálok összeadódnak. Top gun, nagy kaliber, orlik medál, Győzelem, plusz a HP lesebzése, ez 34 pontot ért. Halad ez..... -
Ja, nálam kicsit másképp néz ki, kezdődik: 03:00 PT | 05:00 CT | 06:00 ET végződik:00:00 PT | 02:00 CT | 03:00 ET
-
Remélem én is,hogy a dàtumok mellett lévö idöpontok,a nyitvatartást jelentik.:-DD -
Plata #408183 Bakker ez a svéd Td tök jó.
Még stock és a legénység is csak 98%.
De még is nagyon jó tud lenni.
Jah a rádiója nem stock,de ágyú igen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
a kínait?azzal én annyit szoptam,hogy ihaj...mondjuk túl jó játékos sem vagyok,az igaz :D -
Kutyának sem kellő tier 6 amcsi td szuperteszten, korábban ez váltotta volna a T25/2-t aztán ez lett belőle...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.02.08. 16:56:40 -
Nna jó de amcsi szerón 6h eltolódással cseszhetem ha megen éjjel kettőtől indul... -
bekescsaba #408179 117 napod van -
Már csak azt kéne tudni egésznapos vagy vlmi napi időszakhoz kötött, me' az kurvára nemmindegy
-
bekescsaba #408177 Meg nem utolsósorban ha a spot meg a rendes sebzés meghaladja a járműved életerjét,a z újabb két pont, tehát egy csatában kis szerencsével 14 pontot lehet szerezni. Így már nem olyan sok az 1500 pont. -
bekescsaba #408176 A toborzós küldihez ajénlom akínai Stuartot (M5A1). 2 meccsenként van vele orlik medál, vagy nagy kaliber, de a pascucci se ritka, nem melessleg a kis accra jön a kínai eventből származó nyeremény is. -
Ez de jó ötlet a részükről,lehet tervezni elöre 

-
Plata #408174 Annyit szidjátok az artyt hogy gondoltam ezt be teszem.
Engem most nem szidtak a csapattársak,sőt meg lettem dicsérve.
Mert megvédtem a bázist artyval,jah op kerekes szar is volt,de nem volt túl op.
Vesztett csatát megnyertük.
-
bekescsaba #408173 45 csata 1 top tier.
Nem is értem, hogyan bírják ezt a kezdők. -
bekescsaba #408172 Azért fura figurák vannak itt. Láttam egy csávót 19 000 csata PJ 1-el, Marder 38 top tier, full golddal nyomta.