World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Várd meg míg kapsz egy kupont,akkor veszed meg a Rudy-t akciósan,de a teljes árát kapod vissza aranyban.
Hogy a legénységet meg kapod-e vagy sem nem tudom.
Így még jól is jársz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.09. 12:09:24
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.11.09. 12:04:52
Nagyon rég volt már amikor ezeket tologattam, szerintem annyit variáltak az egész játékon (nemcsak a tankok, hanem a pályák, a sebzésmodel, az MM, minden...) hogy a tapasztalatom nem igazán releváns.
Alapvetően nincsen egyik tankról se rossz emlékem, mondjuk az ARLen a kuyaház tornyot nem szerettem, de az m4-45 el sok bajom nem volt. Ágyúból mindig a nagyobb átütésűt választom, mert ha nincs átütés nincs sebzés se. (kivéve persze a troll ágyúkat, azokat szeretem, szóval OI meg KV2 az nálam azzal gurul)
Amúgy meg tök mindegy, ha más nem, a napi duplázkkal ki kell tolni őket azt kész. A cél a t8, az odavezető út mindegy 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.11.09. 09:55:29
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.11.09. 07:14:59
Mentem egyébként ma Caernarvon AX-szel is, de pl. számomra ez az értelmezhetetlen tank, pedig a sima Caernarvonnal jól ment. Viszont az AX-nél se alfa, se burst, se páncél, egyedül a torony. Tradelni ezzel nyilván nem lehet, és nincs olyan hülye, aki leállna dpm párbajra. A 230-as alfa már T8-ban is nevetséges egy HT-nál, T10-ben meg amolyan csiklandozás. MT-nak meg a sebessége miatt nem jó.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.11.08. 21:38:02
T10ben arra kell figyelni, hogy kell egy span aki előtted van, amikor ellővik rá magukat mehet a burst.
Lórit kiveszem majd kupon kóddal, de gyanitom hogy a kicsivel jobb mozgékonyság nem kompenzálja a -1 skulót a tárban.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Nyilván nem a tier 6os svéd TD sajátja, hogy akár stock állapotában is találkozhat 8as csatával, hanem MINDEN T6osnál ez van. Szóval kár kipécézni pont őt... ez nem a tank sajátja, ilyen az MM.
Na megyek kiváltom én is azt a somuát... eredetileg a loriet akartam, de most hogy beszéltünk róla megnéztem mi is ez, azt kiderült ez is olyan, csak 1el több skuló van a tárban.
AMX 50-100 amúgy is all time favorit nálam 😊 Nemtom miért, de eddig nem sikerült agyilag összekapcsolnom ezt a prém tankot a kedvenc T8 "heavymmel"... miért kapott ilyen különleges nevet, rejtély 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.11.08. 17:24:08
Probálkozok,de egyelöre csak a b@zerny@kok irtására futja<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
De ez a svéd nagyon pocsék,nagyon nagy.Túl magas,alig lehet elrejteni.
Personal mission: destroy 5 enemy ships
Reward: 10 Zulu Hotel flags
Gondolom ha sikerül elsüllyesztened 5 hajót a WOTban akkor kapsz vmi überdrága prémtankot....
T6 tetves stock td-vel miért kerülök mindig t8 csatába?
Semmit nem nagyon tudok csinálni,bármi oneshotol.
Olasz t7-el meg naná T9.
Mind a kettő el van átkozva.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.08. 11:06:28
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem tom mit ad,a játékban jött fel.
Nekem elfogadta,de a játékba nem dobta fel mit adott<#fejvakaras>#fejvakaras>
Tedd fel a botinfora is,aztán majd jól kielemzik,hogy 8as tankokat könnyű hentelni<#hehe>#hehe>
Csak T54-el egy T8 heavyt szívattam,perzsával meg T95 td-t.<#idiota>#idiota>
Jah de a T95 kill nem lett az enyém,az Is6 híd alatt volt a T95 szikla mögül fordult volna,arty meg mikor low hp-n volt kicsapta.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
az sg fórum annyira 2014
Süketperzsát tényleg buffolták.
T55A csak a tornyát dugta ki domb mögül és kicsaptam a tornyán keresztül szemből.<#ijedt>#ijedt>
És Löwe tornyát is beverte.
Lehet hogy többet kéne vele játszanom.
És ő volt behisztizve hogy megölte.
Vagy mind egyfelé mint a hülyék,vagy mind a bázison dekkol.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bc-k végig messziről kempeltek,a végén Bc egyedül maradt low hp-s pattonnal és két tárból nem tudta megölni,két találata volt két tárból közelről.

Vicces volt,mikor látták hogy nem tudnak sebezni és 400+-os pofonokat osztok elkezdtek menekülni.<#idiota>#idiota>
Két sebző lövést kaptam be,egyiket az artytól. asszem 167-et sebzett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.07. 17:13:01
Kár vót.

A csapat ritka rossz volt.Lényegében a csapat háromnegyede a bázis melletti emelkedőn a bokrokban dekkol.