A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #406648 Nem sokat mentem még vele, de mondjuk minden hasonló TD (RHM, Skorp.), de még a svéd TDk is, sőt az önjáró budid is, addig élnek, amíg rejtve maradnak. Tüzér vette már le úgy a láncom, hogy mellettem csapódott be a lövés, mert vakon lőtt. A múltkor az O-Ho-val Gleccser térképen vicces volt, mert egy ELC EVEN-re lőttem, amit nem találtam el, de így látatlanban kicsaptam egy SU-130-at valami 660 HP-ról. 
Nyilván én nem is vagyok jó TD játékos, bár szeretném megtanulni kezelni ezeket a "papír" TDket. Pillanatnyilag úgy érzem, hogy nálam még nagyon nagyon pálya és csapat függő. Rohamozni nem lehet vele, így marad a kempelés, ami vagy bejön, vagy nem. Ha valamelyik csapat gyorsan elolvad, akkor alig tudok sebezni.