World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joe662
A legjobb poén az volt,amikor volt még közös cset,és csata elején beírtam "arty free battle"? Válasz😮k.
Ere kivágtam a sajátunkat<#hehe>,mire fél pillanat múlva megszűnt a túloldali is<#beka3>
Majd sűrű GG-k közepette ment mindenki a saját pozíciójába.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ryleh
Uj vagyok,egy egyszeru kerdes volt, deoff lett. Wespe vagy Bison vonal?

Ez így részemrol nem igaz, sokkal tobbet árt még a saját csapatban lévo arty mint segítene. Simánn rálonek a csapattársaikra is. Sokkal jobb volt mikor AP val lehetett veluk lovoldozni az legalább tudott pattanni. Nekem is ott van az amcsi arty és imádok vele couterezni a nagy splash miatt ha meg már megvan az ellenséges arty akkor kilépek a csatából és megyek normál tankal.
Ryleh
Dede, amugy az arty tokeletesen hozza a wot moraljat. Utaljak, de megis jatszak. Vinnyognak, de amikor 1lovessel kiiktatjak, akkor dagad az ego. Amikor utoljara marad, tøle varjak a megvalto win-t, aztan ha nem sikerul noooboznak. Akar a wowsban a carrier. Szoval aki ezt bevalallja es megis jatszik evvel, azt inkabb tisztellni kene. 😊) szoval akkor Wespe vagy Bison? 😊)

joe662
Egyik se.Ne artyzz<#banplz><#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ryleh
Nemet agon arti:wespe vagy bison vonal? Amugy sem akkora sztarok a klassz ban, es neten is vegyesek a valasztasok

Ryleh
A sotet front eventben dobnak 15k free xp t. Most nalam lvl 5,de mintha mar kaptam volna ebbol ezt. Ez tobbszor ismetlodik?

Azóta a T-44 kapott buffot.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Nekem a T44 bejött annak idején.
Helyedben én is objekt részre mennék.
Hozzá tenném hogy T44-el vagy 4-5 éve játszottam.
T62 megvan de nem az igazi.

Mivel van egy egészen jól képzett szovjet MT legénységem, így már hosszú ideje gondolkodom, hogy kicsit fejlesszem a szovjet med ágat is. A T-43 gyakorlatilag kihúzva, és free xp-ből kifullozva, és mivel még maradt az 5x küldetésekből, így a T-44 is viszonylag fájdalommentesen meglehet. Viszont a T-44-be nem kevés xp-t kellene beletenni, ha ki akarom húzni az Objekt 430-at, és a T-54 is. Az első kérdésem az lenne, hogy a T-44 a buff után mennyire játszható tank 8-as szinten, a másik pedig, hogy egyáltalán érdemes-e a T-54 & T-62 vonallal foglalkozni. Ahogy a mostani metát látom egyértelműen az Objekt 430 & 430U ág a jobb.

Nem érdemes, panceljuk nincs meg amugyis goldot lonek rá. A x es atutese vicc. Csak a Foch155 os volt jó. Vérbeli meglőttél na akkor bazd meg magad 3*750 et adsz vissza.
joe662
A multkor belefutottam ebbe a listába,Skill4ltu csinálta,hogy ö milyen felszerelésekkel használja a különböző tankjait.
Skill4ltu doc
Legfelső sor,11.equipment fülön van a lista.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.10.24. 07:27:44

Én direkt azért vettem, hogy legyen egy bokorban kempelős scoutom, úgyhogy mindent a camora nyomok.(csigaszem, álcaháló, venti)
Csodálkoztam is, hogy a legjobb camojú tanknak a WOT oldalán is ezt a felszerelést ajánlják, amit te használsz.
Maala
Commandernek 6. érzék, többieknek álca, aztán álca/lövegmozgásérték-javítók (akinek van, de nem toronymozgásjavító)/offroad-vagy-kuplungégető/adrenalinlöket. Egyelőre. Aztán majd ha a 2. skillnek a végére értél, jöhet az átképzés a BIA-ra. Vagy a 2. skillt képzed BIA-nak.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ryleh
Arti legenyseg preferalt skilljei mik legyenek? Alcazas?

joe662
Nekem adogatja,valamit benéztél.

ROMOTO
A másik löveggel kell használni. Kukibébi el van tévedve, sok statbuzi szerint nagyon is használható.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.10.23. 20:50:13
Egyébiránt most miért nem kapok kötvényeket? Full 10-es csatában egy darab sem jött, pedig gyűjtöttem rendesen xp-t, de a még a "Confederate" medálra sem adott.

Hát nem kell vele játszani, Kukibébi is megmondta, hogy az egy rakás híg fos, és a 9-es sokkal jobb. <#banplz>

Futottam pár kört, de csak az IS-7-et, és az Objekt 277-et sikerült leszorozni. Az IS-7 az szinte mindig mínuszos, ha az ember sebezni akar vele, mert ezzel szemtől szembe harcol az ember. Viszont mivel az Objekt 227 egy heavy-medium hibrid, így nem tanácsos vele HT módra játszani, mert különben hamar döglik. Közepes tankként meg a 265 mm-es alap átütés mindenre elég. <#finom>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.10.23. 20:22:43

Valamit csinálhatnának a tizes Francia nehéz tankkal..280-as arannyal semmit nem üt át...
Charley! Az ELC Event milyen felszereléssel használod? Nekem azt hiszem, hogy most vstab, optika, és venti van rajta. Érdemes esetleg a venti helyett periszkópot rakni?

Ha sokat akarsz szenvedni, akkor igen. Csak a top két TD-nek van frontpáncélja, a többit bármi beüti és camo sem jellemző az ágra. Én a 7-esnél járok, de csak 5x-es napokon veszem elő. Ja és a fordulékonyság sem az erősségük
Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2018.10.23. 15:41:08
Egy kérdés a nagyérdeműhöz:
Érdemes a francia TD ágat elkezdeni?
Nem sokat látni belőlük a csatatéren, bár ettől még használhatóak lehetnek.
joe662
Más is kapott ilyet? 2db boostert adott.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.10.23. 13:19:51

joe662
Chill out,jó pénzért<#hehe>

T-55A-ra nem tehetem fel, úgyhogy cseszhetem ezt is. T8-ast meg ezért nem fogok venni. Majd ha párezer aranyért megszerezhetem a Pz. 58 Mutz-ot akkor.

angelus1991ster.blogspot.hu

Javaslom a poliorid battlehits mod használatát. 2 fájl összesen, a játékmenetbe nem szól bele, garázsból indítható, nagyon jó. Az egyik fülön a kapott, a másik fülön az adott sebzések láthatóak, szvsz kiváló elemzésre.
Spoilerben láthatod mit tud.

Utoljára szerkesztette: viper07, 2018.10.23. 10:31:28
joe662
A hegyi kecskék visszatérnek??

Érdekes lesz ez a tank,vajon az éles verzióból is kiveszik a borulást?
Az az aimbot sem semmi,simán ráteszi a sziklán keresztül a célzást<#wilting>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.10.23. 09:14:32

XP akció Ezek megint bevodkáztak. Prémtankokra lehet X-t szerezni szokás szerint, meg 10-es normál tankra. Nem 9-esre. És akárhányszor. Gondolom a legénység akkor megkaphatja.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2018.10.23. 09:09:00
Maala
Olyankor ált. láncnál lőnek át, első görgőn...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Az miért van, amikor olyan helyzetben lőnnek meg/át, ahogy szerintem nem lehetne, olyankor sosincsen lövésnyom a tankomon?

Mi dönti el, hogy leképződik-e a lövésnyom, vagy sem?
Gy gondolom én is.
Szerintem felejtsd el tier 10-ben. Ott kb. 10k sebzés kell hozzá. Tier 9-ben nagyjából 20-22k hp van egy csapatban, még ott is 7k sebzés kell. Tier 7-ben próbálkoznék a helyedben, máskülönben nagyon megnehezíted magadnak. Egyébként még nekem is hiányzik az a küldi, bár most szüneteltetem az egészet, mert picit kiégtem. Szerencsére megvan a T23E3, egy tierlimites 7-es tankkal szerintem nem nagy cucc megcsinálni.

Egyébként van egy kiskapu, ha gyorsan nyer a csapatod foglalással, te pedig odatetted magad, akkor könnyen leeshet a küldi, de ehhez nagyon szerencsés körülmények kellenek.
Pedig az a TD sztem egész használható, én rendszeresen gurulok vele....

A chimerások küldik már jók. Angolszász: Sebezzd le a csapatod össz sebzésének 30 %-át. Tier 10-ben 7600 sebzés nem volt elég. S ez az első küldi.
joe662
Akkor ez is porfogó leesz mint a T28htc<#hehe>

Az a td semmi extra, se nem gyors, se nem kicsi, se nem páncélozott. A lövege tök átlag tier 6ban. Kinézetre egyedi, de amúgy kiábrándító.
Egy darabig fun volt vele villogni, de nem nagy élmény vele játszani.
joe662
Excaliburt kipróbáltad,milyen?

Nyomtam egy Platát Fishermanen.

A küldi, hogy 1,5 perc alatt ki kell lőnni egy tankot. T100Lt vel átrohantam a dombon, mert az ellen felderítője 130 Hp-val menekült. Elkaptam, kb 8 tank lőtt rám, de 2 találattal vissza tudtam fordulni, a láncomat se lőtték le. MIvel mindenki engem vadászot, a mieink átbuktak a dombon, és kisoztottak kb 3500 sebzést. Ja, túl is éltem, így kitüntetéssel csináltam meg.
joe662
Grat!!<#eljen>
Én most Wz-td vel rammolgatom a parajokat<#hehe>
Jo ez a hellowines csomag,2.5k sebzés165k netto,és booster még nem is volt<#wilting>

Na meglett az Excalibur.
Kibéreltem a német bulldogot.

Első csatám vele:

Győzelem!
Csata: Gleccser
Járművek: leKpz M 41 90 mm
Szerzett tapasztalat: 3 968 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 2; x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 2
Szerzett kredit: 157 657 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 2 652)
Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Kiváló Lövész, Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Ryleh
Mi az az ertekhatar ami utan a legenyseg xp - t kap?. Tier 3,(pl 2kill,de full, azaz teljes hp damage tølem, es azt irja :nincs elorehaladas....)

joe662
<#banplz><#hehe>

Napi kakukktojás keresés:

angelus1991ster.blogspot.hu

Az 5-ös Churchill annyira nem volt gáz, de a Churchill VII-et és a BP-t rühelltem, és a végén nem kevés free xp-t beletettem, hogy meglegyen a Caernarvon. Azt nagyon szerettem, még mindig ott van a garázsban, csak viszonylag új benne a legénység, és kellene rá felszerelés is. A Caernarvonnal gyakorlatilag a FL-ban húztam ki annó a Conquerort. Szerintem az egyik legjobb 9-es HT, legalább is nekem bejött.

User! Majd meglátom milyen lesz a SC. Tudom, hogy T10-ben mindenki goldot lő, de egy hull downban levő SC ellen még a gold sem jelent garantált átütést. Azt a játékban is látni, hogy a SC féle tankok védekező pozícióban nagyon erősek, amíg mondjuk a szovjet meta tankok (IS-7, Obj. 277 stb.) pedig gyors támadási feladatokban jeleskednek. Égyébiránt a valóságban is ez volt a szovjet, illetve brit koncepció. 😊 Egy biztos, hogy a SC páncélja némileg jobb, mint a 9-es társáé, több a HP és sokkal magasabb a DPM. A Conqerorral is sürű vendég voltam T10-ben, és nem ment rosszul vele.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.10.22. 11:07:44

Elérted a csúcsot. Itt kell abbahagyni a brit nehéz ágat szerintem. Lassú dög és már ha van arty a csatában téged fog lőni, nem a Maust.
2 napja adtam el Super Conquerort és helyébe vissza vettem a 9-es medet, csak mert a brit tankokat nagyon szeretem. Bármilyen tank lehet jó, hagy megy legalább 50 -el. A többi csak szenved.
Páncélja meg semmit nem ér. Zöld statos játékosoknak 90 %-a goldot lő mindenre. Ez a tank ugyanúgy el fog tűnni a csatákból, ahogy a T110E5.
Grat.
Én is elterveztem hogy kifejlesztem a 8-as brittet.
Elterveztem,aztán ugye rájöttem hogy T5 T6 egy rakás szár.
Most kb két hónap után szedtem össze vagy 15k xp-t.<#idiota>
Nem tudok bele ülni abba a szarba.

Azért csak meglett!
Kifejlesztve:
Super Conqueror jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 242995. Elköltött szabad tapasztalat: 12 005.
Megvásárolva:
'Super Conqueror' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 6 100 000.

Ennyi haszontalan, hitvány Skorpion G játékost én még nem láttam. Kiváló ötlet volt a WG-től ez a tank bérlés, "remek" hatással volt a játékmenetre. Az alábbihoz hasonló játékosok hemzsegek, és az a csoda, ha 3 percnél tovább tart egy csata.

Előbb is támadni kellett volna Karelián, a szerencsétlen M41 fent forgolódott a TD dombon, persze fingot nem tudott így szpotolni, közben a TD-k is b@szták a rezet vagy öten, és semmire nem tudtak lőni. Teljes a fogalmatlanság! <#idiota>