418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• suba53
    Istenem! Már megint előkerült a gold. :-) Ami már nem is gold, csak egy hatékonyabb, nagyobb átütésű, ezért drágább lőszertípus.
    Sajnos a WG azon hangadó prüszkölőknek a nyavalygására, akik emiatt lobbiztak energiát nem kímélve, még arra is képes, hogy a saját játékában a megalkotott szabályrendszert átírja. Vicc.

Annak ellenére értem el azt, hogy az összes kifejleszthető tízes tank ki van fejlesztve, és mindössze nyolc vár még megvételre a garázsba, hogy ugyanúgy szitává lőttek kumulatív lőszerrel, ha nehéz tankban ültem, és én is betöltöttem a hatékonyabb lőszert, ha erősen páncélozott ellenfél került elém. De soha nem kérdőjeleztem meg a játékon belül felállított szabályokat, elfogadtam hogy ez ilyen, én választottam, a keretek ismeretével játszottam, soha nem használtam semmi modot, semmi a játékomat "könnyebbé" tévő programocskát. Nem prüszköltem sem az artyk, sem a lőszerek, sem az MM, sem az időről időre a játékmenetet jelentősen befolyásoló fejlesztések miatt.

Akinek baja van bármelyik elemével a játéknak, az menjen a fenébe mással játszani, de ne kritizálja, pocskondiázza azokat akik a teljes játék adta lehetőségeket kihasználják, ki tudják használni. Ne követeljenek olyasmit, ami csak a saját komfortérzetüket javítaná.

Utoljára szerkesztette: suba53, 2019.01.10. 13:07:35
  • Megamax
    sorolhatnák elég sok FPS játékot ahol megveszed és a fejlodésért már nem kell prémiumokat fizetned. Nem sok kulombséget látok jelenleg a WOT és egy COD kozott, jelenleg mindkettoben jobb ha nem lonek meg. (sajnos nem tudok szarkasztikusan írni)
  • Plata
    Én tudok egy ingyenes játékot ahol júniusban megvett 125 eurós csomagban kapható OP faj most kapja csak meg a faji képességeit,eddig ugyanis nem kapta meg.Jó hogy majdnem egy év után eszükbe jut.
  • asolyom
    Melyik lenne az az ingyenes játék?
  • Megamax
    Aki eddig ellenem goldozott mikor olyan tankban ultem amire egyáltalán nem kellett volna gold olyankor kiléptem a csatából, nem játszok olyan játékossal aki ilyet csinált nem láttam értelmét , had lovoldozzon ha annyi elég neki a boldogsághoz. Amugy megy szerencsére az ilyen hozzáállásu játékosok miatt belátták és nekiáltak a gold ammo val foglalkozni. (velem már nem fogsz találkozni én otthagytam a "játékot" , nem volt kedvem fizetni csak azért hogy haladjak a játékban mikor hasonló stílusú játékban teljesen ingyenesen lehet haladni)
  • ROMOTO
    Nemsokára leviszik a goldammo sebzést, így vagy úgy mindenki alkalmazkodik majd hozzá, 8 éve folyamatosan változik a játék, mindig fikázták és fogják is, soha nem lesz tökéletes, ha másért nem akkor az inadekvát játékosbázis miatt biztos.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.01.10. 11:44:39
  • nemtudommivan
    Na én meg prém tankba nem teszek soha goldot. Az kredittermelésre van.
  • __Jacek__
    Én használok modjával, nem úgy mint ellenem álltalában hogy tíz találatból nyolc prem ammo :D
    Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.01.10. 10:27:25
  • Plata
    E100-at T8 is belövi sima lőszerrel.
    Tudom mert naponta le duplázom,mert van rajta egy balfék csóka.
    A legénység nagy része több skilles,kivéve az egyik aki E100-ba 75%-osan került be.
    Type 5 is beüthető T8 tankokkal meg sima lőszerrel,de aki hülye az golddal sem üti be T10 td-vel sem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.10. 09:55:15
  • ROMOTO
    Most akkor a superheavyk miatt problémázol ezek szerint, amiből van vagy 3 db? Az E100 most fog buffot kapni mert kb. 2 éve nem olyan jó, előtte semmi gond nem volt vele, Type5 piszok op, Maust mai napig viszik ha pattintós küldit csinálnak. Tényleg nagy a baj...
  • Plata
    Nekem nincs gold lőszer tankokban.
    Se T10 se T8 se T9 se egyéb tierben.
    Nekem az igen is gáz.
    Nem érzem magam annyira szarnak hogy használjak.
    Kampány küldihez használtam T14 tankomban.
    És Marleen visz magával tizet.
    De ritka hogy használjam.
    Ha valami homár golddal lő akkor neki adok.
    Jah és M4-ben volt,de csak egy bizonyos klán tagjaira.
  • nemtudommivan
    Hát remélem ha egyszer találkozunk ellenfélként akkor te alap lőszert fogsz használni :)
  • nemtudommivan
    Mutass mar nekem a type5 heavyn olyan gyenge pontot ami stabilan loheto alap loszerrel. Meg had ne celozgassak mar valamire aminek celoznia sem kell ram mert repesszel barhol sebez kozelharcban celzas nelkul. Egy hintazo e100on sem olyan konnyu eltalalni a tetosint alap loszerrel. Lehet itt szonokolni de aki ilyen helyzetben nem goldozik az alulmarad.
  • Megamax
    Arra valaszoltam , hogy pedig igen sokkalta "kiralyabb" egy olyan videot megnézni ahol a játékos alap loszerrel oldja meg a szituációkat. De ha elő példát akarsz akkor így: Sokkalta kiralyabb az a versenyző aki sajat maga nyeri meg a versenyt ahelyett hogy lefizetne egy profit hogy vezessen helyette.
  • Megamax
    Vicces hogy pont az mondja aki az első páncélozott tankra ratolti a goldot. Amugy nem heavy meta van hanem pancelozott goldfosas. Nezd csak meg , kinai tier x heavy mozgekony es van némi páncélja kapasbol heat et fog lőni. T110e5 szinten mozgekony es rendelkezik pancellal az is heat et fog lőni. Es ott vannak az orosz medek, orosz heavy k es meg sorolhatnam. A lenyeg hogy egyre tobbet latok olyan videokat ahol olyan tankok szerepelnek amik mozgekonyan es leszarjak a gyenge pontokat. Peldaul neztem egy S conqueror replayt hulldownban harcolt olyan tankok ellen amiknek mind volt gyenge pontja. Meg sem probalta azokat lőni szimplann goldal kezdett es csak annyit csinalt hogy lapos reszekre lőtt. Namost ezzel nekem annyi bajom hogy ha az E100 helyeben lettem volna aki ellen harcolt semmi eselyem nem lett volna. (Nem is volt neki) Érzed a lényeget csupa olyan "heavy" spameli a goldot meg med (meg ugy mindenki) aki gyors es mire egy super heavy tankal odafordulsz mar reg visszahuzodott fedezékbe. Mert ugyebár nem kell neki sokaig kint maradnia hogy gyenge pontra celozzon.
  • nemtudommivan
    Szerintem te azt sem tudod mire válaszoltál :DD
  • ROMOTO
    Ha már vicc, tankot átlőni nem is lehet, legfeljebb a páncélját...az is mókás amikor heavy meta van és a medek között is a páncélos az op, meg a td-k között is, de valamiért nálad a páncélt mindig elveszik a mozgékonyak :)
  • besti
    Hogy is van ez az új kuldeteseknel? Ha mondjuk a chimeranal az utolsót kivalora teljesítjük és ad egy ordert, azt a következő tankokhoz is fel lehet használni?
  • Megamax
    Kicsit vicces ezt ugy irod mintha a páncélozott tankokat sehonnan sem lehetne áttloni
  • ROMOTO
    Lábon (azaz láncon) kell lőni és akkor kampeca mozgékonyság
    Csak annyi a gond, hogy ha nem lenne spec lőszer akkor a tankok 3/4 menne a kukába mivel mindenki a páncélozott szarokkal tolná, a tankfejlesztést is ki lehetne dobni, mivel a lövegfejlesztés beszarna az alap lövegek lehetetlen szar penjét nem lenne mivel kompenzálni, áttérnének a HE lőszerre és perma stun, meg krittes állapotban élvezkedne mindenki ahogy fing dmg farigcsálnak róla és viszont, és sorolhatnám még oldalakon át
    De persze inkább csak kössük az ebet a karóhoz, me elveszik a páncíílt
  • Megamax
    csak mond meg mia hátránya szerinted ? mert szerintem azon kívul hogy el tudnak akadni dolgokban simánn kompenzálja az az elonyuk hogy sokkal nagyobb az átutésuk
  • joe662
    "játékban a premium loszernek semmi hátránya nincs"
    Szerintem ez ebben a formában nem igaz,Elég csak az itt is sokat emlegetett Jge100,heat,és a Bc25t esetére gondolni
  • Megamax
    kissé félre érted a dolgot vagy csak szimplánn nem gondolkodsz tovább. Eloszor is ne hasonlítsd a játékmenetet a valósághoz. Másodszor a játékban a premium loszernek semmi hátránya nincs. Harmadszor minden tank más van, aminek páncélja van , van aminek mozgékonysága. Namost a páncélt a prémium loszer elveszi de akkor mi veszi el a mozgékonyságot? Egy kompetetív játékban mindennek kell lennie ellenszerének ha nincs akkor azt nevezzuk OP nak.
  • nemtudommivan
    Hát ez így elég nagy baromság mert egy type5 hevivel vagy egy beforgatott mausal kb lofaszt mem tudsz kezdeni gold vagy he nélkül. Illetve ugyanez a helyzet ha alacsony hp-s jol pancelozott tankokra. Egy loves repesszel es viszlat. Vagy ha papir az illeto pl az Fv td. Nem attol leszel király hogy neked csak alap panceltoro loszered van . Mintha azt mondanád hogy azert vagy igazi ferfi mert kéziváltos autot vezetsz nem automatat.
  • Megamax
    szerintem senkinek sem, csakhogy WG szerint igen. Szerintem a játék ekonómiai részét nem szabadna osszekeverni a csatával.
  • joe662
    Ha érdekel,nekem sem szoktak álmatlan éjszakáim lenni ha néha,manuszos a csata a gold miatt
  • Megamax
    na ez jó, persze nagyon érdekli a játékosokat hogy mennyi kreditet kapnak a csata után, mikor valaki képes ráloni a saját csapattársára gold loszerrel méghozzá ugy hogy az elso lovése mellé is megy. https://youtu.be/SnsKmQW5g6g
  • Plata
    Én most láttam egy nagyon vicceset.
    Wz-132-t akartam duplázni,elmentem az ellenség bázisához spotoltam négy td-t meg az artykat,mind a bokrosban rohadtak,m53 agyon akart lőni de skorpió g előtte állt.
    Olyan klasszul oneshotolta.
  • Plata
    Én most dupláztam le,alap lőszer van benne és he,gold lőszert meghagyom a balfaszoknak.
    Öt killem volt vele,három tornyon keresztül.
    Jó 112 meg 59-patton ló fing tank és nem nagy cucc tornyon kilőni,de obj277 is tornyon át ment.
    Csodálkoztam is,de mást nem tudtam lőni,csak a tornyát mutatta szikla mögül így rá nyomtam egy kapáslövést.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.08. 20:53:44
  • nemtudommivan
    Barátom profilján E100-al beleszaladtam egy E100, type5, maus masszív ellenállásba. Hihetetlen volt hogy gold lőszerrel pinát hajtogattam rajtuk lepattanó nélkül. Mindenki szidja milyen rossz az e100 de én így is nagyon erősnek érzem . Type5-ről és mausról bármivel képes vagyok lepattanni de ez mindent vitt. Pedig csak toronylövésre volt lehetőség.
  • GodiGisel
    Sziasztok!

Szakasztársakat keresek akikkel együtt tudunk időzni wotban! Lehetőleg hasonló korú játékosokat, mint én, 24 vagyok. Főleg V-VIII-as tierben szoktam játszani, (nyolcasom van pár, de kilences még nincs sajna). Mostanság streameléssel is próbálkozom twitchen, így olyan írjon, akinek nem probléma egy esetleges élő adásban szerepelnie:D
    Roll out!
  • __Jacek__
    Engem max arty szokott megkinálni közelharcban..
  • joe662
    Igen,a kitartó idiótàk ellen sajnos nem fog védeni ez sem.:-(
    Frontline-ben ugye nem volt alapból,ott a nem túl retardàltja,pàr lövés után feladta.
    De többször volt olyan,hogy követett egész idö alatt és lökdösött.
    Ilyenkor inkàbb meghaltam,ez utàn àlltalàban feladtàk.
    Kivéve 1 barmot aki miutàn 2 szektorral odébb ujrakezdtem,jöt utànam,csak hàt akkor màr bc-vel jöttem,azt mnem birt követni az fl-es t32vel:-DDD
  • yossarianHUN
    "decemberben 35-40%-os WR volt, most januárban 69%.... tök érdekes én mindent ugyan ugy csinálok :D"

Hát ez tényleg fura, már-már úgy hangzik, mintha lenne rajtad kívül még 29 ember, akiken a csaták kimenetele múlhat. Bár ezzel nyilván nehéz lehet szembesülnie egy hozzád hasonlóan zseniális elmének :D
  • ROMOTO
    Ha jól emlékszem az idén kezdenek valamit a csapat sebzéssel, mondjuk azt nem fogja semmi megoldani amikor akadályozzák a másikat a mozgásban, kitolják, elé állnak vagy felnyomják egy falra, vagy belelógnak az artyk lövegébe, különösen szánlmas amikor ilyen "vicces kedvű" platon csinálja...
  • joe662
    Oszt sehol,egy Wg-t vagy a csapattàrsakat magasztaló post??:-DDD
  • Plata
    De bazd,már van a játékba beépített sebzés modul,hogy a köcsögbe nem látja hogy e25 lőtte farba és nem én?
    Kv3 meg szerintem barom volt.Vagy tényleg troll gun volt fent neki és azért lőtt hátba mert mellé ment.
    De marha jól esett mikor elöl harcolok és szétkúrja a tankomat csapattárs.
  • __Jacek__
    Komolyan nalad valami be akadt hogy mindenki teged lo:))
  • Plata
    Tegnap én sokat szívtam P43-al.
    Mindig kifogtam valami idiótát vele,első csatában E25 meglőtte Somua Sm csapattársat,az a barom meg belém lőtt kettőt mire rájött hogy nem én voltam.
    Következő csatában harcolok két meddel meg egy lighttal erre Kv3 csapattárs szerintem valami troll ágyúval telibe vágott.Három modul meg két legénység oda és majdnem 400-at sebzett belém.
  • __Jacek__
    Majd átfodul az algoritmus, nekem decemberben 35-40%-os WR volt, most januárban 69%.... tök érdekes én mindent ugyan ugy csinálok :D Tegnap 10 csata 10 win lehoztam mindet :D(irónia a gyengébbek miatt)..
    Már röhögök rajta , de természetesen ez az én privát véleményem :D De már a szagértőket ignoráltam szerencsére megint jól működik az SG+ ...