World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ere kivágtam a sajátunkat<#hehe>#hehe>,mire fél pillanat múlva megszűnt a túloldali is<#beka3>#beka3>
Majd sűrű GG-k közepette ment mindenki a saját pozíciójába.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Helyedben én is objekt részre mennék.
Hozzá tenném hogy T44-el vagy 4-5 éve játszottam.
T62 megvan de nem az igazi.
Skill4ltu doc
Legfelső sor,11.equipment fülön van a lista.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.10.24. 07:27:44
Csodálkoztam is, hogy a legjobb camojú tanknak a WOT oldalán is ezt a felszerelést ajánlják, amit te használsz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.10.23. 20:50:13
Futottam pár kört, de csak az IS-7-et, és az Objekt 277-et sikerült leszorozni. Az IS-7 az szinte mindig mínuszos, ha az ember sebezni akar vele, mert ezzel szemtől szembe harcol az ember. Viszont mivel az Objekt 227 egy heavy-medium hibrid, így nem tanácsos vele HT módra játszani, mert különben hamar döglik. Közepes tankként meg a 265 mm-es alap átütés mindenre elég. <#finom>#finom>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.10.23. 20:22:43
Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2018.10.23. 15:41:08
Érdemes a francia TD ágat elkezdeni?
Nem sokat látni belőlük a csatatéren, bár ettől még használhatóak lehetnek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.10.23. 13:19:51
angelus1991ster.blogspot.hu
Spoilerben láthatod mit tud.
Utoljára szerkesztette: viper07, 2018.10.23. 10:31:28
Érdekes lesz ez a tank,vajon az éles verzióból is kiveszik a borulást?
Az az aimbot sem semmi,simán ráteszi a sziklán keresztül a célzást<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.10.23. 09:14:32
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2018.10.23. 09:09:00
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mi dönti el, hogy leképződik-e a lövésnyom, vagy sem?
Egyébként van egy kiskapu, ha gyorsan nyer a csapatod foglalással, te pedig odatetted magad, akkor könnyen leeshet a küldi, de ehhez nagyon szerencsés körülmények kellenek.
Egy darabig fun volt vele villogni, de nem nagy élmény vele játszani.
A küldi, hogy 1,5 perc alatt ki kell lőnni egy tankot. T100Lt vel átrohantam a dombon, mert az ellen felderítője 130 Hp-val menekült. Elkaptam, kb 8 tank lőtt rám, de 2 találattal vissza tudtam fordulni, a láncomat se lőtték le. MIvel mindenki engem vadászot, a mieink átbuktak a dombon, és kisoztottak kb 3500 sebzést. Ja, túl is éltem, így kitüntetéssel csináltam meg.
Én most Wz-td vel rammolgatom a parajokat<#hehe>#hehe>
Jo ez a hellowines csomag,2.5k sebzés165k netto,és booster még nem is volt<#wilting>#wilting>
Első csatám vele:
Győzelem!
Csata: Gleccser
Járművek: leKpz M 41 90 mm
Szerzett tapasztalat: 3 968 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 2; x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 2
Szerzett kredit: 157 657 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 2 652)
Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Kiváló Lövész, Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"

angelus1991ster.blogspot.hu
User! Majd meglátom milyen lesz a SC. Tudom, hogy T10-ben mindenki goldot lő, de egy hull downban levő SC ellen még a gold sem jelent garantált átütést. Azt a játékban is látni, hogy a SC féle tankok védekező pozícióban nagyon erősek, amíg mondjuk a szovjet meta tankok (IS-7, Obj. 277 stb.) pedig gyors támadási feladatokban jeleskednek. Égyébiránt a valóságban is ez volt a szovjet, illetve brit koncepció. 😊 Egy biztos, hogy a SC páncélja némileg jobb, mint a 9-es társáé, több a HP és sokkal magasabb a DPM. A Conqerorral is sürű vendég voltam T10-ben, és nem ment rosszul vele.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.10.22. 11:07:44
2 napja adtam el Super Conquerort és helyébe vissza vettem a 9-es medet, csak mert a brit tankokat nagyon szeretem. Bármilyen tank lehet jó, hagy megy legalább 50 -el. A többi csak szenved.
Páncélja meg semmit nem ér. Zöld statos játékosoknak 90 %-a goldot lő mindenre. Ez a tank ugyanúgy el fog tűnni a csatákból, ahogy a T110E5.
Én is elterveztem hogy kifejlesztem a 8-as brittet.
Elterveztem,aztán ugye rájöttem hogy T5 T6 egy rakás szár.
Most kb két hónap után szedtem össze vagy 15k xp-t.<#idiota>#idiota>
Nem tudok bele ülni abba a szarba.
Kifejlesztve:
Super Conqueror jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 242995. Elköltött szabad tapasztalat: 12 005.
Megvásárolva:
'Super Conqueror' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 6 100 000.

Előbb is támadni kellett volna Karelián, a szerencsétlen M41 fent forgolódott a TD dombon, persze fingot nem tudott így szpotolni, közben a TD-k is b@szták a rezet vagy öten, és semmire nem tudtak lőni. Teljes a fogalmatlanság! <#idiota>#idiota>