banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Terveimmel ellentétben én is megvettem a csomagot. Maga a TD annyira nem hozott lázba elsőre, de a csomag tartalma (BiA legénység, kredit, felszerelések, boosterek) így diszkont áron nem volt rossz. Most meg már tetszik is ez a hópárducos festés. A legénység az első skill sor 60%-ánál jár, és most tervezem tovább húzni. A parancsnoknál értelemszerűen 6. érzék, a többieknél álca. A második sor a parancsnoknál álca, vezető, lövész egyértelmű, viszont a töltőknél bizonytalan vagyok. Biztonságos elhelyezésnek, és adrenalin rohamnak nem sok értelmét látom. Ha eltalálnak, akkor úgyis reszeltek. Talán inkább javítás, vagy tűzoltás ha a tüzér leveszi a láncot, vagy kigyulladok. Vélemények?