A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bekescsaba #406563 S a másik...
Hogy olyan gyenge statisztikájú játékosok ütnek be a legehetetlenebb helyzetből, mozgás közben, sarok harcnál. Már nem emlékszem, hogy mit írtatok arra, hogy nem minden találatot jelenít meg a tankon, pedig néha jó lenne, mert néha hihetetlen találatokat kapok, s szeretném megnézni, hogy hol tudott átütni.
Még a multkor egy 670-es játékossal párbajoztam. Ő ISM-el volt, én object 705-el. Szemben áltunk egymással, mert az arty láncolt, és úgy maradtam.
Én kumulatívval nem ütöttem be az IS-M hasát, ő alaplősszerrel 2-ből kétszer az enyémet. Sok ilyen van, és már ott tartok, hogy nem is támadok vörös játékosra, mert nem egyenlő feltételekkel megyünk egymás ellen. Simán kiáll a mező közepére, s csak az látszik, hogy mindenki pattog róla, persze ha engem láncol le az arty a mezőn, minden kaliber, minden irányból beüt. S jelemzően nagyobbat sebeznek az átlagnál.
Legalább is én így érzem.