418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Abban a filmben a német tankok amcsi tankok igazából.
  • joe662
    Nem olvasól fórumot??
    Àllandóan tekergetnek,àllitgatnak,ezért va ez:-DDD
  • nemtudommivan
    Most nézem a halál 50 óráJÁT. Hát engem jól átvertek a wotban a párduc tankkal
  • nemtudommivan
    Fv4202 vélemények? Megvettem mert kb fél éve játszottam vele és nagyon tetszett mert pontos volt a löveg és pattogós a torony. A torony most is pattog, de nem akar eltalálni semmit 50 méterről sem csak ha megvárom a teljes célzást. Nem ilyen emlékeim vannak róla. 1100as átlagsebzésem van vele 10 csata után ami nevetséges . Ennek simán lehetne a duplája is ha a lövések több mint a fele nem menne mellé. Pedig nem hátulról lövöldözök.Fullos 3 skilles legénység van benne stab venti. Nerfelték a pontosságát valamikor? Elég régen nem játszottam nem követtem az eseményeket
  • Lucifer001
    Laza spot kör .
    És nem lőtték ki
  • lammaer
    +1, kár a billentyűzet amortizációja ebbe a gyerekbe...
  • ximix #407765
  • ROMOTO
    Wáuuu, ehhun egy okos mondásod: "Nem mozgat hogy mit írnak persze dumbnak is van esélye missis semsoniténál meg a lottonak is.. "

De kapásból azt is idetehetném, hogy: "Karma system bele nyúl, nem véletlenül lett ilyen statja a WG-nek is ami pontozza az embereket, ez alapján működhet a kretén system amit lehet érezni."

Namármost ha ilyeni magasröptű eszmecserét próbálsz folytatni oldalakon át, ne csodálkozz ha kihoz a sodromból amellett hogy halálosan untat, arról nem is beszélve hogy több 100x hozták az évek alatt szóba hogy "moannipullálljákkk a játékot, mert hogy van az, hogy eccer nyerek, eccer meg veszítekk!!?"
    Aktuálisan, ki a faszt érdekel? Semmi újat nem mondtál, legalább színesítsd valami új konteoval vagy valami, mindig ugyanaz a siránkozás meg önfelmentő konteofaszságok megy ha beakad a lemez.

• __Jacek__
    "nem szólt volna okosabb maradt volna"
  • joe662
    "Jobb későn mint soha" tartja a mondàs.:-DDD
  • ROMOTO
    Manipoulláljákk!! Monggyadd mááán!!
  • __Jacek__
    Hangyapélónyi fáziskésésben vagy nem?:)))
  • ROMOTO
    Nem unod a verbális faszverést? Kicsit hosszúra nyúlt és semmi értelme.
    Moanipulláljjákk a jáátéékoot??!! És akkor mivaan?!!! Fosom leee!!!
  • Plata
    Néha szerintem a WG tényleg belenyúl a csapat összeállításba,ennyi hülye mint ami az ellenségnél volt,lehetetlenség.
    Full T10 csata.És 4v1-ben nem tudnak eltalálni,vagy kilőni,no comment.
    T-100 Lt-vel voltam.
    Városi pálya,így be mentem közéjük.
  • __Jacek__
    Ahogy fentebb írja, szépen átléptél az előbbi mutatványodon de már megszoktuk itt ebben a topicbanezt a technikát.
    Nem mozgat hogy mit írnak persze dumbnak is van esélye missis semsoniténál meg a lottonak is.. Viszont ezt marha könnyű manipulálni , ebben azt hiszem maradhatunk.. "hogyha akarná a WG akkor könnyen manipulálhat bármit a cuccban" ha ebben meg egyezünk már csak az marad hogy akarja e? Már hogyne akarná:DD Ő maximalizálni akarja a bevételt..

Míg valaki a facebookos hasonlatomat hablatynak minősítette 1 sec gondolkodás útán, inkább elgondolkozhatott volna hogy az ő álomvilágában ahol bizonyítsam hogy manipilálnak dolgokat. Egy sokkal komolyabb cég még a chatbeszélgetéseket is eladja más cégeknek minden adatoddal együtt törvénytelenül, addig egy fehérorosz játékfejlesztő majd nem csinál azt amit akar :DDDDDD Hagyjuk már rozáliát... meg a télapot :D
    Tőlem zárhatjuk az újabb roundot, én sem gyöztök meg senkit , ti sem gyöztök meg engem! Főleg a rengetek baromságról amit én le se írtam.. Na bye :)
    Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.01.04. 03:41:19
  • __Jacek__
    Karma system bele nyúl, nem véletlenül lett ilyen statja a WG-nek is ami pontozza az embereket, ez alapján működhet a kretén system amit lehet érezni. Persze addig minden vita teljesen felesleges míg te akkor hiszel el valamit ha majd egy WG munkaruhában dolgozó embert találsz a gépednél aki állítgatja egy csavarhuzóval. Addig marad az ultimate érv a CSAK :DDD Ez egy nagyon kényelmes pozició, csak felettébb szánalmas de midnegy.
  • ROMOTO
    Na még egy gyöngyszem
  • yossarianHUN
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kitalálom: ezen erősen fog gondolkodni öt percig, majd közli, hogy tereled a témát :D
  • lammaer
    És pontosan ezért kéne elolvasnod a linkelt wiki cikket, hogy lásd még a pénzfeldobással szembeni elvárásaid is hibásak...
  • yossarianHUN
    Tévedésben élsz, ha X sunyi machinációkkal vádolja meg Y-t, akkor X-nek kell bizonyítania a vádjait, nem Y-nak az ártatlanságát. Így működik a világ, mindenki ártatlan, amíg be nem bizonyosodik a bűnössége. Úgyhogy hangoskodás helyett mutass valami bizonyítékot, kezdheted mondjuk azzal az ominózus interjúval, amit "keresgélni biztos nem fogsz"
  • __Jacek__
    "doboz" az dísz
  • __Jacek__
    Ja most megszerkezted:))))))) Marhara nem ugyan az, pont uti a posztodat:)))) De hát már itt tartunk be hazudunk valamit aztán átszerkeztjük:)

Mert a Wr-t hasonlítani a pénzfeldobáshoz valóban együgyűség mert sok minden hat rá, de a két doboz lekérése és a pénzfeldobás erősen hasonlít egymásra:DDD
    Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.01.03. 22:02:07
  • __Jacek__
    Te tudsz olvasni? Idezd mar be abbol a posztbol a wr hasonlitasat a penzfeldobashoz :)))
  • lammaer
    OK nem WR, de a lényeg ugyanaz.

Ha akarsz szőrszált hasogatni folytasd csak...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.01.03. 21:56:32
  • __Jacek__
    Ultimate erv: marpedig ilyen nincs :D ez aztan vilagszinvonal.. szerintem ga vele latnal kurvara meglepodnel:)) Ebben hinni hogy itt nincs semmi kb mint a telapoban hinni.
    Alapveto hogy kavarjanak nekik ez biznisz penz, folyamatos kontroll kell. Kreteneknek is nyerni kell kulomben nem vasarol.. nem majd a feherorosz becsuletes vallalkozok nem nyulnak bele:)))
  • __Jacek__
    Azt hogy te ezt gondolod meg mitol lenne igy? Meg is fordithatom a gondolatmenetedet ami faek egyszerusegu.
    Te mivel bizonyitod a te igazad? Hogy azt mondod?:)))))) Annyit er mint az enyem nem tobbet, de ha jol bele gobdolok ha karma system bele nyul az MM-be mi nyul bele masba?:))

Meg mit probaltok megmagyarazni? Alapveto dolgokat pufogtattok, 5 eves gyerek szinvonalan. Ha ez nem vezet celra elkezdetek teljesen masrol beszelni, ossze keverni postokat. Szoval ez a magas lorol bullshiteles az megy.. gondolkozni mar kevesbe
  • ROMOTO
    Egy nyomorák artista most kicsit lehangolt
  • yossarianHUN
    Nem tudom miért gondolod, hogy itt vita folyik, én inkább úgy érzem magam, mint mikor egy tízévest leültetnek családilag, és megpróbálják elmagyarázni, hogy húsvéti nyuszi igazából nem is létezik. Csak ez a tízéves ahelyett, hogy elfogadná az igazságot, bedühödik, beleköt mindenbe, lehülyéz mindenkit, majd átvonul a másik szobába, és elégedetten elkönyveli, hogy ő az egyetlen intelligens ember az egész családban :)
  • __Jacek__
    Sokkal jobb ugy vitazni hogy nem direkt felre magyarazzak, egyugyu probalkozasokat tesznek, teljesen masrol beszelnek, bevallom igy nehez nagyon...:D
  • __Jacek__
    Latod ez egy alapveto problema, ugy vitazni valamirol hogy a masik fel masrol beszel.
    Mert idezd legyszives amikor a wr-t hasonlitom a penzfeldobashoz. Mivel ilyet nem tettem mindjart be is arazza a posztodat.
  • lammaer
    Akkor ha úgyse WOTozol, képezd egy kicsit magad szerencsejátékosok tévedése

És a jövőben ne hasonlítsd a WR-t egy egyszerű pénzfeldobáshoz mert azért nézhet mindenki süsünek téged (többek közt)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.01.03. 17:58:57
  • __Jacek__
  • yossarianHUN
    Szép öngól, a karma rendszer pont azért került be a játékba, hogy az általad hangoztatott randomos "igazságtalanságokat" kiegyensúlyozza. Ergo csak a karma rendszer választ el attól, hogy egymás után akár huszonötször +2 tierbe rakjon a játék. Ez neked, aki szerint a WG-féle random pure evil, biztos könnyebbség.
  • __Jacek__
    Nade még mindig egy tank :D valami jó cseh 6-ossal :D
  • joe662
    Remélem ez egy vasàrnap ebéd utàni felvétel
    És ugye még stock is,mert fullosan ez sem mutatvàny
  • __Jacek__
    Ja ez egy baromság. Ha ezen múlna valami 100%-os WR-em lenne és minden lövésem ammo rack :D
  • Plata
    Én olyan jókat szoktam röhögni a konteókon.
    Mindig azzal jönnek hogy azért lövök mázlistákat meg azért jobb a találati arányom mert az én accom kivételezett státuszban van,mivel vásároltam prém tankokat.
    Az a röhej hogy három accom van,egyikre vásároltam prém tankot csak,az artysra meg a másikra soha,csak amit kaptam Wg-től.
    Az artys accomnak sokkal jobb a statja mint a vegyesnek.
    Win rate nem jobb de wn8 sokkal jobb.
    Pedig arra soha egy fillért sem költöttem,mivel nincs t8 prém arty.Ha lenne akkor költöttem volna rá.
  • __Jacek__
    Sajnos véget ért a mai mindentlehozokegydeülésmagasawinratem couponom ezért ennyi volt mára, jó estét :)
    11 meccs 10win ez valami ünnepi ajándék lehet a kretén systemtől :)
    Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.01.03. 16:55:42
  • __Jacek__
    Toljad még pls :)
  • __Jacek__
    Muhaha