A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megláttam a minimaust ÉS a type4-et, feltételeztem legalább egyikük miatt szükségem lesz rá. Be is jött, bár nem tudom, a Type4-et hogy ütöttem át.
Lepattantam az AP-val az IS-3ról, amire volt kb annyi esély, mint hogy mellélövök HE-vel. Ha bejön, elindulhatok hamarabb, ha nem, akkor még 15 mp. De nem lőni, hanem újratölteni, szerintem meg az a pocsékolt idő. Ízlések és pofonok ugye. Én nem szenvedek kredithiányban, láthatod, hogy ez a csata is pozitívra jött ki ennyi arany lőszer és mellélövés mellett is. Lehet, hogy mégsem hülyeség a spotdmg és a rá adott kreditek?
Artyra nem céloztam rá, úgy emlékszem, csoda, hogy eltaláltam. A trackjét, ami ugye eszi a HEAT-et. Ilyen a random. :-)
Mindenesetre lejjebb vettem a HEAT lőszerek számát, felesleges ilyen sok a 60tp-be. :-) Tanulságos meccs volt. 19-6-5 az új kiosztás.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.11.29. 21:10:31