418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lucifer001
    Ismét össze futottam vele ? Most mit véd ?

• __Jacek__
    prem Win 7 - Loss 12
  • asolyom
    De arra már megvan mindkét ágyú. Csak láncra, és toronyra kell free XP.
  • Megamax
    Jo lenne ha nem troll ágyuk ellen kellene harcolnia meg a goldfosók ellen
  • haflac
    Az azt követő obj 705 sem sokkal jobb.A leszarom tabletta erősen ajánlott hozzá.
  • asolyom
    Ahogy olvastam az IS-M is egy iszonyat. Én free xp-ből fullra húztam.
  • Gyuszopapa
    WZ-t nemrég húztam ki.Ráadásúl nagy fos a fejlesztése egy xp temető.Ja meg retardmágnes is.
  • joe662
    Mi a probléma?? Védi a bàzist+az artyt,csodàlatra méltó a teljesítménye,egyszerre több dologra is figyel
  • Lucifer001
    Tiger I napi best !
  • Lucifer001
    44 db tier 10 tank megvan .Még 11 van hátra . Ezt azért írtam , hogy egy párat már kihúztam . És a tapasztalataim szerint a top 3 tank az a Black Prince , T-34-1 , T-34/100 . Ráadásképp WZ-120 . Használhatatlan lassú , páncélozatlan .Ágyúsüllyedése annyit tesz , hogy ha egy bokorra ráhajtasz , akkor a holdat látod . WZ-120 a csata kezdete előtt 2x kap lőszer reteszt . Kerüljétek , vagy free XP .
  • Sherman0070
    Valami nagyon zajlik a háttérben.
  • joe662
    Milyen sokan vannak a Trigg-ben:-D
  • ROMOTO
    Az igaz hogy az elején eszetlenül farmolt, talán mert kb ugyanolyan kreditszorzója volt az elején mint a KV5-nek, aztán idővel lerohadt ahogy egyre durvább mezőnybe került, mindenesetre az utolsó buff sokat dobott rajta, olyannyira hogy manapság is a top 3 ba simán befér, az egyetlen hátránya a lomhasága és emiatt sokan hamar megunják.
  • Plata
    Nem tudok vele nyerni.
    De Xp az jön.
    Vereség
    Csata: Steppes
    Járművek: ARL 44
    Szerzett tapasztalat: 1 102
    Szerzett kredit: 22 191
    Csatában elért kitüntetések: Kiváló Lövész
  • Plata
    Bakker nem is olyan rossz az ARL 44,csak még a legénység 86%-os.
    Tank meg még elég stock.
    Vereség
    Csata: Ensk
    Járművek: ARL 44
    Szerzett tapasztalat: 3 678
    Megszerzett kötvények: 1
    Szerzett kredit: 48 813
    Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.26. 18:04:59
  • Plata
    Talán az a baj hogy nincs a turán vagy toldi tankra autentikus nyilaskeresztes vagy árpádsávos matrica.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.26. 17:50:18
  • lammaer
    Me', nem jó a varrógép?
  • Plata
    Basszus,E100-al kicsaptam egy csapattársat,de nem szándékosan.Lőttem td-re jó messzire erre mire a lövedék odaért csapattárs pont bemászott a td elé.LT-432 volt,pont kicsaptam.
    Győzelem!
    Csata: Redshire
    Járművek: E 100
    Szerzett tapasztalat: 4 614 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 3; x5 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 25 885 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 2 564)
    Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Kis dobozok megszerezve (x3)
  • Megamax
    á nem ugy van az, ha megcsinálnák a "forradalmi" testreszabhatoságot most akor késobb mit tennének bele a játékba? WG is ugyan azt a "taktikát" koveti mint az orvoslás " a meggyógyított beteg egy elvesztett kuncsaft" képzeld ha mindent most tennének bele a játékba , akkor nem tudnának mit "felmutatni" késobb.
  • Angelus1991ster
    Moszkítót? Csak is. Egy -30%-os ingame akciós 50 PT-t várok inkább :) Ami nem nagyon fog eljönni.
    Ez a karácsonyi 10-es szint felső jutalma lehetett volna egy 30-40%-os egyszer felhasználható kupon az aranyért megvehető tankok bármelyikére.

Másik: ez az új forradalmi kinézet tesreszabhatósági elem: a matrica. Ennek a későbbiekben fog bővülni készlete? Elég szegényes , pár csík, vörös csillag, spar állatos matricák. Ennyi erővel az embléma készletet is másolhatták volna. A 4-ből csak 2 felhasználható slot is elég gagyi. Nem bírná a szerverük?
  • joe662
    Valaki várta a kalendáriumban a 13-57-t Nemsokára lesz:-D
  • Megamax
    mikor beszabadulnak a kerekes harckocsik
  • __Jacek__
    Hibátlanul :)

• joe662
    Naa,hogy alakulnak a wr-ek most,hogy 5x van
  • __Jacek__
    Én ugyan már elengedtem ezt a gumicsontot nade azért :)

Indító poszt "De nem a múltkor volt új EULA hogy variálhatnak? Meg hagyjuk már össze vissza tekergetik változtatják a prem tankokat is, én az őskorban vettem Löwet meg Type59 tudom milyen volt mi lett belőle, írva soha nem volt hogy változott egyszer csak egy raklap fos lett :D"

Erre te 3 bekezdéssel késöbb "Próbálhatsz jönni a tereléssel (egyébként Type 59-ről is volt szó eredetileg, de miután írtam, hogy azt próbáltam, teljesen áttértél a Löwe-re, ki is próbál terelni?), meg hogy te hogy játszottál vele 6-7 éve, attól még nem jelent semmit sem."

Na ez pont ugyan az az eset mint a múltkor Megamaxal ott is beprobálkoztál egy ilyennel, de mint mondtam én zártam továbbiakban nem reagálok, barikat is hívhatod:)
  • Megamax
    tessék
  • Megamax
    bezzeg én soha nem kaptam ilyen meccseket ezzel a kis csuszakopkodovel
  • Megamax
    Eddig is fent volt,(ha kell innen le lehet tolteni oket) van rá egy kulon SSD-m, de szerintem már nem leszs szukség a régiekre, lehet ráteszem a COD ot arra az SSD re.

Utoljára szerkesztette: Megamax, 2018.12.26. 00:57:17
  • Maala
    Ah, értem, akkor elértél arra a pontra, amikor már nem játszol, de fent van az összes WoT verzió, hogy bármelyik replayt meg tudd nézni.
  • Megamax
    Ott vannak wotreplays en a csatái az uj tagnak, a te csatádat is felvettem videóra. Jó visszanézni oket.
  • ximix #407541
    Várj , félre érteted, ő azt mondja hogy a Löwe megjelenése utáni nem sokkal nerfelték

Nem most volt, így emlékszik rá a fene, de ha volna előtte, utána videó Pl: a gyakorló pályán (nem tudom volt e már akkoriban) beállított körülmények között ect, akkor hihetőbb volna, mintha valaki azt mondja úgy érzi . . .
  • Maala
    Nagyon felnevettem, amikor megláttam, hogy a Toldi az a 270m-es látótávú T3 tank. :-D (És az egyetlen egyébként) Tudod fejből minden adatát egyébként? :-D Mellbőség, csípő, derék? :P Elvitted már vacsorázni is? :D
  • Maala
    Ahhoz képest, hogy abbahagytad, postolgatod a videókat friss csatákról az elmúlt 2 napban folyamatosan. :-D
  • Maala
    Kerekesekre nem megy periszkóp, ezt ellensúlyozza ez a viewrange.

Mondjuk azt sem értem, hogy mitől olyan kiemelkedő ez a 280m szerinted, bőven alsóházban van.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.26. 00:09:17
  • Maala
    Miben hazudtam, mesélj.

Nem hinném, hogy eltávolodtam a dolgoktól. A Löwe-ről és Type 59-ről kezdtünk beszélgetni, én meg kibővítettem a többi "kezdeti" prémium tankra. Elmondtam a miérteket logikusan, de te továbbra is kötöd az ebet a karóhoz érzelmi alapon, meg hogy én nem értek hozzá, hiszen nincsen Löwém. Aztán benyomod, hogy nem játszottál az elmúlt 5 évben a Löweddel. :-D

Te úgy érzed, hogy a T34 még ugyanolyan erős maradt, mint az elején, még a T10 td-k megjelenése után is? Lol.
    Addig nem tudták belőni a tornyát szemből (JT, o704, T95/T30 volt addig a legnagyobb penű) hulldownban, de most állj ki vele egy JGPzE100 elé, és garantáltan átlövi a mantletedet. :-)

A winrate teszteddel mire akarsz rámutatni? Hogy kapásból kamikazezve 19 csatából 5-öt lehoz neked más? Nem inkább hálásnak kellene lenned?
  • Megamax
    Ne nekem mond, én tudom sott lehet akár 370méteres látótávje egy tier 2 es tanknak.
  • Angelus1991ster
    280 m-es látótáv t2-ben? Egyes t3-as light-oknak 270 m-es látótávja van.
  • Megamax
    Na igen de Tier 2 ben nem is kell neki, aztán csodálkoztok hogy hulyék vannak a csapatban, hát nem tanulnak mást csak az ossze vissza rohangálást :D

Utoljára szerkesztette: Megamax, 2018.12.25. 23:16:52
  • Plata
    Na de ez a saját orráig sem lát el.
  • Megamax
    Azt hiszem idoben hagytam ott a "játékot" ezek tényleg egy CS:GO vagy COD ot akarnak belole csinálni, TIER 2 es kerekes harckocsi Tier 2 es rohangáló