418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lucifer001 #407571 Ismét össze futottam vele ? Most mit véd ? 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
prem Win 7 - Loss 12 -
asolyom #407569 De arra már megvan mindkét ágyú. Csak láncra, és toronyra kell free XP. -
Megamax #407568 Jo lenne ha nem troll ágyuk ellen kellene harcolnia meg a goldfosók ellen -
haflac #407567 Az azt követő obj 705 sem sokkal jobb.A leszarom tabletta erősen ajánlott hozzá. -
asolyom #407566 Ahogy olvastam az IS-M is egy iszonyat. Én free xp-ből fullra húztam. -
Gyuszopapa #407565 WZ-t nemrég húztam ki.Ráadásúl nagy fos a fejlesztése egy xp temető.Ja meg retardmágnes is. -
Mi a probléma?? Védi a bàzist+az artyt,csodàlatra méltó a teljesítménye,egyszerre több dologra is figyel 
-
Lucifer001 #407563 Tiger I napi best !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lucifer001 #407562 44 db tier 10 tank megvan .Még 11 van hátra . Ezt azért írtam , hogy egy párat már kihúztam . És a tapasztalataim szerint a top 3 tank az a Black Prince , T-34-1 , T-34/100 . Ráadásképp WZ-120 . Használhatatlan lassú , páncélozatlan .Ágyúsüllyedése annyit tesz , hogy ha egy bokorra ráhajtasz , akkor a holdat látod . WZ-120 a csata kezdete előtt 2x kap lőszer reteszt . Kerüljétek , vagy free XP . -
Valami nagyon zajlik a háttérben.
-
Milyen sokan vannak a Trigg-ben:-D
-
Az igaz hogy az elején eszetlenül farmolt, talán mert kb ugyanolyan kreditszorzója volt az elején mint a KV5-nek, aztán idővel lerohadt ahogy egyre durvább mezőnybe került, mindenesetre az utolsó buff sokat dobott rajta, olyannyira hogy manapság is a top 3 ba simán befér, az egyetlen hátránya a lomhasága és emiatt sokan hamar megunják. -
Plata #407558 Nem tudok vele nyerni.
De Xp az jön.
Vereség
Csata: Steppes
Járművek: ARL 44
Szerzett tapasztalat: 1 102
Szerzett kredit: 22 191
Csatában elért kitüntetések: Kiváló Lövész -
Plata #407557 Bakker nem is olyan rossz az ARL 44,csak még a legénység 86%-os.
Tank meg még elég stock.
Vereség
Csata: Ensk
Járművek: ARL 44
Szerzett tapasztalat: 3 678
Megszerzett kötvények: 1
Szerzett kredit: 48 813
Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.26. 18:04:59 -
Plata #407556 Talán az a baj hogy nincs a turán vagy toldi tankra autentikus nyilaskeresztes vagy árpádsávos matrica. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.26. 17:50:18 -
lammaer #407555 Me', nem jó a varrógép? -
Plata #407554 Basszus,E100-al kicsaptam egy csapattársat,de nem szándékosan.Lőttem td-re jó messzire erre mire a lövedék odaért csapattárs pont bemászott a td elé.LT-432 volt,pont kicsaptam.
Győzelem!
Csata: Redshire
Járművek: E 100
Szerzett tapasztalat: 4 614 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 3; x5 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 25 885 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 2 564)
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Kis dobozok megszerezve (x3) -
Megamax #407553 á nem ugy van az, ha megcsinálnák a "forradalmi" testreszabhatoságot most akor késobb mit tennének bele a játékba? WG is ugyan azt a "taktikát" koveti mint az orvoslás " a meggyógyított beteg egy elvesztett kuncsaft" képzeld ha mindent most tennének bele a játékba , akkor nem tudnának mit "felmutatni" késobb. -
Angelus1991ster #407552 Moszkítót? Csak is. Egy -30%-os ingame akciós 50 PT-t várok inkább :) Ami nem nagyon fog eljönni.
Ez a karácsonyi 10-es szint felső jutalma lehetett volna egy 30-40%-os egyszer felhasználható kupon az aranyért megvehető tankok bármelyikére.
Másik: ez az új forradalmi kinézet tesreszabhatósági elem: a matrica. Ennek a későbbiekben fog bővülni készlete? Elég szegényes , pár csík, vörös csillag, spar állatos matricák. Ennyi erővel az embléma készletet is másolhatták volna. A 4-ből csak 2 felhasználható slot is elég gagyi. Nem bírná a szerverük? -
Valaki várta a kalendáriumban a 13-57-t Nemsokára lesz:-D -
Megamax #407550 mikor beszabadulnak a kerekes harckocsik -
Hibátlanul :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Naa,hogy alakulnak a wr-ek most,hogy 5x van 
-
Én ugyan már elengedtem ezt a gumicsontot nade azért :)
Indító poszt "De nem a múltkor volt új EULA hogy variálhatnak? Meg hagyjuk már össze vissza tekergetik változtatják a prem tankokat is, én az őskorban vettem Löwet meg Type59 tudom milyen volt mi lett belőle, írva soha nem volt hogy változott egyszer csak egy raklap fos lett :D"
Erre te 3 bekezdéssel késöbb "Próbálhatsz jönni a tereléssel (egyébként Type 59-ről is volt szó eredetileg, de miután írtam, hogy azt próbáltam, teljesen áttértél a Löwe-re, ki is próbál terelni?), meg hogy te hogy játszottál vele 6-7 éve, attól még nem jelent semmit sem."
Na ez pont ugyan az az eset mint a múltkor Megamaxal ott is beprobálkoztál egy ilyennel, de mint mondtam én zártam továbbiakban nem reagálok, barikat is hívhatod:) -
Megamax #407546 tessék -
Megamax #407545 bezzeg én soha nem kaptam ilyen meccseket ezzel a kis csuszakopkodovel -
Megamax #407544 Eddig is fent volt,(ha kell innen le lehet tolteni oket) van rá egy kulon SSD-m, de szerintem már nem leszs szukség a régiekre, lehet ráteszem a COD ot arra az SSD re.
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2018.12.26. 00:57:17 -
Ah, értem, akkor elértél arra a pontra, amikor már nem játszol, de fent van az összes WoT verzió, hogy bármelyik replayt meg tudd nézni. -
Megamax #407542 Ott vannak wotreplays en a csatái az uj tagnak, a te csatádat is felvettem videóra. Jó visszanézni oket.
-
Várj , félre érteted, ő azt mondja hogy a Löwe megjelenése utáni nem sokkal nerfelték
Nem most volt, így emlékszik rá a fene, de ha volna előtte, utána videó Pl: a gyakorló pályán (nem tudom volt e már akkoriban) beállított körülmények között ect, akkor hihetőbb volna, mintha valaki azt mondja úgy érzi . . . -
Nagyon felnevettem, amikor megláttam, hogy a Toldi az a 270m-es látótávú T3 tank. :-D (És az egyetlen egyébként) Tudod fejből minden adatát egyébként? :-D Mellbőség, csípő, derék? :P Elvitted már vacsorázni is? :D -
Ahhoz képest, hogy abbahagytad, postolgatod a videókat friss csatákról az elmúlt 2 napban folyamatosan. :-D -
Kerekesekre nem megy periszkóp, ezt ellensúlyozza ez a viewrange.
Mondjuk azt sem értem, hogy mitől olyan kiemelkedő ez a 280m szerinted, bőven alsóházban van.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.26. 00:09:17 -
Miben hazudtam, mesélj.
Nem hinném, hogy eltávolodtam a dolgoktól. A Löwe-ről és Type 59-ről kezdtünk beszélgetni, én meg kibővítettem a többi "kezdeti" prémium tankra. Elmondtam a miérteket logikusan, de te továbbra is kötöd az ebet a karóhoz érzelmi alapon, meg hogy én nem értek hozzá, hiszen nincsen Löwém. Aztán benyomod, hogy nem játszottál az elmúlt 5 évben a Löweddel. :-D
Te úgy érzed, hogy a T34 még ugyanolyan erős maradt, mint az elején, még a T10 td-k megjelenése után is? Lol.
Addig nem tudták belőni a tornyát szemből (JT, o704, T95/T30 volt addig a legnagyobb penű) hulldownban, de most állj ki vele egy JGPzE100 elé, és garantáltan átlövi a mantletedet. :-)
A winrate teszteddel mire akarsz rámutatni? Hogy kapásból kamikazezve 19 csatából 5-öt lehoz neked más? Nem inkább hálásnak kellene lenned? -
Megamax #407536 Ne nekem mond, én tudom sott lehet akár 370méteres látótávje egy tier 2 es tanknak. -
Angelus1991ster #407535 280 m-es látótáv t2-ben? Egyes t3-as light-oknak 270 m-es látótávja van. -
Megamax #407534 Na igen de Tier 2 ben nem is kell neki, aztán csodálkoztok hogy hulyék vannak a csapatban, hát nem tanulnak mást csak az ossze vissza rohangálást :D
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2018.12.25. 23:16:52 -
Plata #407533 Na de ez a saját orráig sem lát el.
-
Megamax #407532 Azt hiszem idoben hagytam ott a "játékot" ezek tényleg egy CS:GO vagy COD ot akarnak belole csinálni, TIER 2 es kerekes harckocsi Tier 2 es rohangáló