World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Új kínai tankot a kínai szerverre.
...
3. Profit
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Megvásárolva:
'IS-7' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 6 100 000.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Nos mondok egy hétköznapibb okot erre, az pedig a 8 éve tartó játékmechanika, tartalom, stb. és játékos evolúció.
Régen, évekkel ezelőt több volt a párezer csatás, streameket (streamerek sem léteztek szinte), ismertetőket hírből sem ismerő játékos, kevesebb goldammo fogyott, mert nem volt mindig event meg mindenféle booster, akció, egy rahedli új prém tank, stb. és kicsit nehezebb volt kigazdálkodni a luxust, a játékot lassabban lehetett játszani, szóval kevesebb skill is elég volt egy jó zöld stathoz.
Azt is be kéne látni hogy mindenkinél kialakul egy skill szint ami még kényelmesen hozható, (ezt tudatosan fejleszthető, de most nem az e sportról van szó) és e felett csak extra koncentrációval, görcsöléssel, stb. megy ami sokakat frusztrál, ráadásul manapság már kevés az a tudásszint amivel régebben jól boldogultak, mert hiába ekézik az átjátékost, kevesebb a fogalmatlan mint régen és ezért nehezebb teljesíteni az kívánt szinten...
Hozamvagtak egy 6os tokent, de hezitalok, hogy mit valasszak.
Nincs is mod fent.
Olyan kérdésem lenne hogy másnak is van olyan bugja ezzel az új 1.2 javítással hogy belép a csatába és kidobálja csatánként 5x6 -or. Asslain mod pack van fent de másnak rendesen működik vele, eddig nem volt ilyen problémám.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Azért ez nem semmi teljesítmény lehet.
Viszont meg akartam nézni a profilját,de nem találni ilyen néven egyik stat oldalon sem.<#fejvakaras>#fejvakaras>
A klán megvan de ott semmi.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Medre töltésgyorsító, függ. stabilizátor (vagy célzásgyorsító ha stab nem megy rá), harmadiknak meg adott tanktól függően vizes lőszer/szerszámosláda/álcaháló. Odáig nem mennék, hogy háló medre baromság, vannak echte bujkálós támogató medek, pl. Obj. 416, Firefly, japó T8-9, stb.
Allando mozgasban lenni, es sztoikusan varni, hogy hatha mast talal be?😊
Iletve tanacst kerek, hogy mik a javallott (es draga) felszerelesek medium tankra, es pancelvadaszra. Az alcahalo miatt csak ket slot marad,ezert 2xis meggondolnam mielott baromsagot vennek.
Mivel gőzöm sem volt mire gondoltál,így heccből írtam ezt.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.12. 10:13:24
Jó klánnak tűnik,lehet belépek<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
A HSM mit takar?
Ugye nem azt amire gondolok?<#fogmosas>#fogmosas>

Magyar volt,gyerekes névvel meg mellé elég dinnye is.<#vigyor>#vigyor>

Ebben a csatában 247 sebzése volt.
Annyi esze nem volt hogy artyval el kéne menni elrejtőzni,kezdőhelyen állt és lövöldözött,szimplán spotoltam és kilőttem.
Arra is gondoltam hogy bot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.12. 09:05:21
Úgysem tudnak veled mit kezdeni létszám fölényben sem ha jó helyet találsz.
Tegnap a Májerbránerrel végre kapok Ruinbergen egy top tier csatát, de megkapom hozzá a top barmokat is. Kilőttem egy Hellcatet, egy Black Princet, meg jól lehápéztam egy Skorpion G-t, és akkor látom, hogy egyedül vagyok 8 tankkal szemben. :-) Tehát amikor valami xp-t is tudnék szerezni, akkor bukta.Természetesen a következő T10 csatát leszoroztam, amikor bírtam lőni 1 sebző találatot, mert ledobott a szerver. :-P
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.10.12. 08:33:15
Artyval szeretem mert azzal jó aprítani,eléggé érzékeny rá.
Az ágyúja baromi jó ha ellened van,kicseszett Fv-vel is he-t töltök inkább rá mert az hót fix hogy oldaláról is lepattan nekem az Ap ha kicsit is beforgatja.Szemből meg tök fölösleges rá Ap-t pazarolni,úgysem megy át.Pedig elméletileg asszem 310 mm az Fv átütése.De az Obj he lőszerre elég érzékeny,ha elég sokat harcolsz ellenük akkor jó pár olyan esetet láthatsz hogy kigyullad egymás után többször is és ez lesz a veszte.Ha sikerül oldalba és hátba lőni He-vel akkor ugyan nagyot nem sebez rajta de hamar kigyullad.T49-el is volt hogy valami picsafüst sebzést toltam bele de kigyulladt újra és abba halt bele.
De ha platoonban vannak akkor baromi erősek.
Type5-el jó ellenük harcolni ha eltudod rejteni a tankod valamennyire,mert az ágyúja bizony átüti.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.12. 07:49:29