A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megamax #406314 Ígen gondoltam én is rá hogy oda megyek , de ott már tul sokan voltunk csak egymást akadályoztuk volna, meg mikor meglátják a csapattársak hogy heav tank megy oda kapásbol akadályoznak, lokdosnek vagy nem engednek visszatolatni, csak a szokásos . Amugy igen nem voltam tokéletesen fedve, de azzal az ágyuval ami azonn a tankon van gyenge pontra célozni joformán lehetetlen , azonn csodálkoztam hogy a tankomat egyáltalán eltalálta nem hogy a csovon keresztul beloni HEAT lovedékkel ami spaced armorban kapásbol elakad. Egy szó mint száz én egyenesen kocsogségnek tartom azt amit a WG csinál a játékával, ha botom tier vagy akkor basszad meg magad mennyé free fregnek. Bezzeg csak annyit kellene csinálniuk hogy az átutés mértékéhez igazítani a sebzést, tul nagy átutéssel losz tul kicsi páncélra oké beutod de max csak 10% ot sebezzen, így garantálom hogy meggondolnák a játékosok hogy mviel mire lonek.