World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Csak a fele.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mert akkor az SP-t elcserélném egy AMX M4 49-re
Jó az ágyúja.Gold egy darab sincs benne nekem.
Jó poén mikor megindulsz vele az ellenséggel szembe padlógázzal azok meg begazolnak és menekülnek.
T8 csatában veszett jó,T10-ben sem roszz ha nem mindem műmájer majom golddal jön.
Városban nem nagyon szeretem.
Vagy ha késő este van, akkor 6-8. :-D
KV-4et kitoltam, ugye az erőssége a páncélzata lenne a teknős sebességért cserébe, de ugye a goldeső miatt a mozgékonyság alapvetően többet ér a páncélzatnál. Lassú tankokkal nagyon meg kell nézni hova megy az ember, mert vagy lemarad az akcióról, vagy ha baj van mert szembejön az ellenség lemming vonata, akkor nem lehet lelécelni.
Ezért az ST-I-t nem is vettem meg...
Btw, ST-I, és nem ST-1, ahogy T-34, és nem T34. :-P
T34-et nem szerettem,T34-85 az bejött.
Britt vonalat évek óta húzom,de leakadtam a Csörcs7-nél,olyan rossz hogy nem sok erőm van játszani vele.
Britteknél csak a Td ágat tudtam kihúzni,mert az egész jó.Bár a cromwell ág is jó,csak nekem a crusader túl lassú volt.
A hetzer meg irtó mókás cucc,egy igazi kis troll.
Tier 7 és Tier 8 csatákban még lehet pénzt keresni.
Főleg Tier 7 tankokkal lehet jókat keresni.
Én asszem Jpantherrel meg Su152-vel farmoltam pénzt.
Azok jókat hoztak régen.
-orosz vonal t34, kv series.
-brit vonal churchill ek, crusaader, cromwell.
-es nosztalgia :Hetzer
Amig ezek elcammognak, soksokido.
De, mint wows, mint wt utan... A tier 7mar elborult lesz... Eljatzok sokat 5-6ban,izzadasos javitasi cost nelkul, akar lecsekkolva igy a komplett gamet. Mire othonosan leszek a mapokon, kiismert az enemyk gyenge pontjait, stb.. Sok sok elmenydus hoooonap
Mellesleg nem azért lőttem agyon csapattársat T49-el egy lövésből mert felhúzott és eldurrant az agyam,hanem a Wg megharagudott rám amiért nem vettem prémiumot és az ágyúm magától elsült.<#idiota>#idiota>
Nem is én csináltam ezeket hanem wg szkript volt.<#nyes>#nyes>
Tényleg ha Tk-ért kapok büntit akkor írok a WG-nek hogy nem is én voltam hanem a tank magától lőtt mert meg hackelték.<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.11. 13:33:59
Ha szabad javasolnom inkább az Is ág felé menj.
Ha Kv1 után a t150 felé mész csak 1 választási lehetőséged lesz,az Is4 mint végcél,de azon az ágon a lassú de nagy páncélú tankok lesznek.
Ha Kv1 után Kv1s ágra mész ott már három féle T10 tank is van,Obj705,Is7,Obj.277.Ezen az ágon az agilisebb tankok vannak.
Kisebb a páncéluk mint a Kv3 ágon lévő vackoknak de élvezetesebbek szerintem.
Például az Is7 annak ellenére hogy nehéz tank nagyon gyors.
Még rossz terepen is lazán megy 50 felett,sőt ha begyorsul Overlordon is repesztek vele 60-al.

Másik amit szeretek azon az ágon a T10.
Bár lassabb mint az Is7 de nagyon jó kis tank,vissza is vettem és új legénységet húzok benne.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
De jó tudni, legalább megtudtam, hogy az első párezer (asszem 8ezer) csatám során vett T34 és prémhónapok elegendőek voltak, hogy a következő 25ezer (33ezer csatáig) F2P játékához megszerezzem a jó rng-t, és száguldjak egészen 2500 WN7-el, majd később 3300 WN8-al. Persze volt prémem közben, hisz jó klánban (legjobb magyarban, mindig, persze ez relatív, én most csak CW eredményesség alapján állítom ezt, objektíven), ahonnan jött a havi gold.
Véletlenül sem arról van szó, hogy ahogy máig emlékszem, még MS-1el, BT-2-vel, T-26al is alig tudtam kilőni ellenséges tankokat (mivel mindmáig alig mentem velük, szerintem a statom még mindig bőven piros szinten van velük, így lecsekkolhatóak), aztán egyre jobban kezdtem ráérezni a játékra, és egyre inkább közelítettem az akkori "sárga" szinthez.
Ez mind az WG által módosított RNG-nek köszönhető, közel sem annak, hogy egyetemista lévén rohadt sok szabadidőm volt, hogy az épp aktuális trendeket - először EFF, majd WN6, WN7, WN8 - követve tudatosan fejlesztettem a játékomat a megfelelő irányba. (eff idején még ugye cap-decap is számított, aztán már csak decap, majd már az sem, csak a kill és a damage)
Abban az egyben igazad van, hogy anno még harsogták a "történelmi hűséget", azaz nem játékként (balanceparaméterként) tekintettek a páncélra, a becsapódási szögkorrekcióra, így voltak könnyebben és nehezebben játszható tankok - bár mivel egyszerre húztam minden ágat, ez szerintem sosem érintett. :-)
Szóval jah, számomra-számunkra (pl. joe), aki tudatosan építette fel a játékát, amíg komolyan játszott, nem ilyen langyi szinten, mint manapság, kb. hatalmas faszság és humbug az egész mondandód apró részigazságokkal (de véletlenül sem a teljes sztorival), egyfajta "önvállonveregetés", hogy "ma ezért voltam tök láma, de nem az én hibám, hanem a WG-é!".
Persze én is egyre többször kiáltok fel kocajátékosként a WG anyját kiáltva, amikor zsinórban 5x lövök mellé, de mélyen legbelül magamnak se bevallva azért tudom, hogy közel sem játszom már olyan türelmesen és megfontoltan, mint 3 éve. :-)
És nem is akarok. Kereső ember lévén inkább veszem a prémet, meg a prémtankokat, aztán majd a WG úgyis ideadja nekem a jó randomot, nemde? :-D LOL. Bár látnék belőle én is valamit.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.10.11. 13:15:46
Készítettem egy képet,hát nekem most nem sok eladható modulom van,rendszeresen kitakarítok.

Nem tudom, érthető volt--e. :-D
Ágyúnál is van ilyen nagy ritkán, pl. kínai nehéz ágon az IS-2 kifejlesztése után a T-34-1 nagyágyúját is kifejleszted automatikusan, aztán ha IS-2-vel meglesz a 122mm-es, akkor van egy 100mm-es ágyúd ingyen, amit rárakhatsz a T-34-1re (nyilván a toroy kifejlesztése után, mert miért ne. :-))
Ha a tornyot le akarod cserélni akkor a tankodon egyszerűen lecserélheted.
A régi tornyot meg ne felejtsd el eladni,a raktárban ott van az összes nem használt régi modulod lőszered,időnként passzold el őket.
Ha nem görcsölnél hanem odafigyelnél és nyugisan játszanál valószínűleg jobb lennél.
Engem nem érdekel hogy jobb legyek én azért játszom hogy szórakozzak.
Tojok rá hogy mennyi a wn8-am meg a winratam,nálam az elsődleges célpont a buliiii.
Élvezem a játékot,szerintem ez a cél,te csak görcsölsz.
Ha lazábbra vennéd magad vagy kicsit odafigyelnél esetleg nem lenne annyi mellé lövésed.
Ha a WoT-ot is úgy játszod mint STO-t nem csodálom hogy nincs sikerélményed.
Neked STO-ban Mk15 Epic gear és fölöslegesen drága konzolokkal is szenvedés a játék,miközben nekem egy szedett vedett mk11-12 rare very rare gearben móka.
Amíg neked mk15 epic fullos fegyver sem elég a boldoguláshoz addig én elvagyok az exen kapható legolcsóbb M12 very rare fegyverekkel.
Bár biztos ez azért van mert én VIP vagyok STO-ban is és a hajóm látványától behal az ellenség.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.10.11. 10:32:41
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Akkoriban ez a zöld, átlagos szintet jelentette - igaz, annak a jobbik felét!
Akkor is voltak már VIP acc'-ok, amiket oda-oda adtak újságíróknak és ezen gépek közel sebezhetetlenek voltak, miközben menet közben lőtték a több kritikus is okozó sebzéseket, sz'al, nagyon elütöttek az átlagtól és ezt nem lehetett nem észrevenni -> annak a rendszernek a finomított változata megy most a wot címén/helyett...
Ma uú f2p vagyok (vettem egy SP-t, de azt vissza is adtam, amikor szétbarmolta a wg - akkor még a nerf-ért kifizette az egész árát, aranyban a tanknak... <#rolleyes>#rolleyes>), de a fönti eredményeknek közelébe sem juthatok, pedig nem tört ki rajtam a demencia, amivel ezt indokolni lehetne a wg üzletpolitikájának jelentős megváltozása mellett/helyett!
El kell tudnunk fogadni, hogy a wot már régen nem az, mint a kezdetekkor volt!
Ma már, ha nem fizetsz (eleget), akkor eredményeid sem lehetnek benne: a f2p legfeljebb csak a magatehetetlen célpontot "játszhatja" el benne a fizetőképes kereslet szórakoztatására, akiknek fel sem tűnik, hogy nem ők a "skill-esek", hanem az ellenfeleik a túlszedáltak...
Amúgy, köszönöm neked is a látatlanban kiosztott, "megtisztelő" címeket, amit csak azért kapok, mert nem egyezik a véleményünk..., régen ez a módi nem volt "divat" a wot-ban (sem)!
Plata!
Köszönöm, hogy nem egyből a lehülyézésemmel nyitottál, mint régebben mindig...<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.10.11. 10:18:43
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Iszonyúan elmebeteg hülyeségeket szokott mondani.
De nagyon jókat lehet rajta mosolyogni.
Remélem csak troll és poénból nyomja ezeket a dumákat.
Nem hinném hogy komolyan gondolja,ekkora elmeroggyant hülyeséget nem gondolhat komolyan,épeszű ember nem gondolná komolyan,szerintem profi troll.<#nyes>#nyes>
Szerinted van személyre szóló MM+Wr progress?
Erre van valami bizonyítékod?
De ne a Skorpios idiótasággal,mert megvan nekem is a kezdetektől,és már akkor is lőtte a homályokat.
...és amilyen életutat a wg befutott az "internetes játékok megváltója" címtől a mostani "legsötétebb, legaljasabb lehúzó"-ig, abba ez bőven belefér, a saját tapasztalataimmal együtt, amik a föntieket cáfolni nem tudják, sőt...
Az, hogy te kiemelt VIP vagy náluk (is) és emiatt neked másként lejt a wot, mint a többségnek, vagy urambocsá a f2p-eknek, az a te szerencséd, de nem mindenkinek jutott ki ebből a jóból - tudod: "mos' má' a Bugattik mindenek felett" <#pias>#pias> !
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Mauerben van 10 gold.
Meg asszem T14-ben van.
Stug küldiben használtam lepattanós sebzős HT küldikhez.
Mivel azzal a lepattanós küldik röhej egyszerűek voltak.<#hehe>#hehe>
Mauer miatt elindultam az E100 felé,azt hittem jó lesz majd.
Hisz a Mauer-t nagyon szeretem.
Nagy nehezen ki grindoltam a E100-at.
Kb napi 1 csatával.<#buck>#buck>
Erre kiderült hogy egy rakás fostalicska.
Ahol a Mauer ágyúja átüt ott az E100 max aszondja hogy lepattanó,de inkább csak azt mondja haggyá békén fáradt vagyok.<#ijedt>#ijedt>
Vicc de E100 kevésbé pattan mint Mauer,az ágyúja szarabb.
Szerintem még a friss teveszarról is lepattan.