418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyuszopapa #407531 Tipikus szokásos agyhalott csapattársak. -
TiborTamas #407530 Hol máshol lenne meg végre a 3. mark egy arty-ra, mint Himmelsdorfon? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Megamax #407529 Melyik a videó vagy a replay? csak mert mindkettoben jol jott ki neki, nem nyert de a kredit az jott és a replayben még topp sebzo is lett.
-
Az első 3 percben mit csinál, lement kenyérért a sarki boltba?
Ez eleve rossz taktika, hogy "majd megvárom míg ideérnek" mivel a tűzgyorsaság az mondhatni fix, nem tudsz 1 sec alatt kiosztani 10000 sebzést,
ha nyakadba szakad 4-5 ellen, így a játék elejétől el kell kezdeni pumpálni az ólmot, hogy legyen valami sebzés . . .
-
Plata #407527 Én múltkor 7.5k spot-ot szedtem össze és megkaptam hogy useless noob spot vagyok.
-
Megamax #407526 Az feledhetetlen érzés, minden másra ott a Mastercard, fogadjunk tudom uberelni http://wotreplays.eu/site/4690568#serene_coast-megamax-object_252u_defender na ez utánn mit kaphatott "szegény" tuti a fia játszott -
Üdvözlet a hölgyeknek és az uraknak :)
Gondoltam letöltöm, megnézem mit történt a vasakkal, lehet elrohadtak már a garázsban az ácsorgástól,
de sajnos nincs annyi helyem a vinyón :(
Viszont látom a hangulat töretlen.
ha már így a Löwe szóba került, én annak idején nem éreztem, se a buffot, se a nerfet . ..
mondjuk egy TD-ben ülve csak a zsét láttam benne, az csilingelt a fülemben ha megláttam, mert gondot nem okozott a kilövése.
Ellenben arra emlékszem, hogy a kicsiktől (kisebb tierben lévőktől) ment a sírám, mert tele volt velük a játék méghozzá top tanként nekik azért kemény dió volt.
Mit a képen is látszik, a kis tank kapásól dezertált, mert nem érezte igazságosnak a MM-t, a Lóvé tankok "túlcsordulása" miatt.
Akkoriban volt az a nem szóbeli megállapodás is miszerint a top tank harcoljon a top tankkal, mert különben bukó a meccs a felborult MM miatt.
Na ebből kifolyólag lehet csuda szép legyőzhetetlen emlékek fűződnek a Lowe tank kezdeti pályafutásához, majd a későbbi MM változás miatt meg ez elmúlt, miközben a tankon lehet nem faragtak semmit, de tudja fene nem most volt. -
yossarianHUN #407524 Mikor T9 csatában T8 prémmel 3700-at sebzel, és a csata után a 800 sebzéses top tank Type 4 heavy csapattárs habzó szájjal rád ír, hogy mekkora low szar vagy
Priceless.
-
Megamax #407523 Mutatok jobbat, 1 ora mulva lessz elerheto a link ez amolyan no komment -
Plata #407522 Basszus,tele van a játék idióta állatokkal.
Győzelem!
Csata: Cliff
Járművek: ARL 44
Szerzett tapasztalat: 585 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 2; x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 8 645 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 1 886; kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 3 290)
Csapattárs td összevissza lőtt minket,szándékosan belém is gázolt 94 hp-ra lőtt.
Nem szólt be neki senki,az indulás után azonnal lőtt ránk.
Jah minden lövés után be nyögte hogy sry.
Ez a gyökér volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.25. 17:09:35 -
Az előbb vivtam egy obj263-al, én O-HO belém vert egyet én is belé, ezútán tancikáltunk sziklás fal volt mellettünk begyömöszöltem magam mellé hogy nem tudjon rám lőni. Rádölt az O-HO és odlalról a nyított fülkébe bele logott az agyú na ott egy 1300 következett, szegény csóka :D
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.12.25. 15:37:30 -
Attól nem változik szerintem. De meló közben simán belépegetek. -
lammaer #407519 Holnap próbáld meg prémiummal.... -
A WR teszt vége hogy csak belépek a csatába ez.
5 győzelem
14 vereség
És még csaltam is mert néha berongyoltam arty ölni nem csak beléptem.
-
Már nagyon eltávolodtál a dologtól csak szólók:))
Én tényekről beszélek, míg te fikcióról mivel se Type se Löwe tulajdonosa nem voltál, és most jön a dupla savar nekem van T34-em is:D Megjelenéstől....semmiféle ilyen teljesítmény beli romlást nem tapasztaltam ellentétben a Type és a Löwe-nél igen.
Azt meg sem említem hogy gyorsan atugrottál a hazugságodon.
Probáld meg értelmezni, semmiféle dicső múltat nem említettem, sem hogy én hogy szerepeltem a tankokkal semmi ilyesmit.
Annyit mondtam hogy kiadtak egy tankot ami túl op lett és egyszer csak érezhetően szarabb lett.
De te már itt trianonnal tartasz, meg makacs dolgok a tények, miylen tényeket írtal? Miféle érzelmek.
Namost így nehéz beszélgetni, hogy mindenről beszélsz csak arról nem amiről elkeztünk beszélni, terelsz stb.. viszlát vége a munkámnak megyek haza :D
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.12.25. 14:38:56 -
yossarianHUN #407516 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
"kb 5 éve nem mentem vele."
És ugyan ki az, aki megy vele? Mert ezek szerint nem te.
Továbbra is a dicső múltról beszélsz, mint valami trianon-függő. Makacs dolgok a tények, ha az érzelmeiddel szembe vannak állítva.
Mint mondtam, átéltem mindezt egy másik tankkal, így tudom miről beszélsz. Az, hogy te ezt nem akarod elfogadni, te bajod.
Biztos a Löwe meg a Type olyan kivételezett tankok, amiknek a tulajait DIREKT SZIVATJA AZ ALJAS WG! WG1G!
Vagy, egy általános jelenségről van szó, aminél az összefüggéseket teljesen racionálisan meg lehet magyarázni. Mármint lehetne, ha nem ragadnál le a gyerekességnél (ejtsd: ugyanazokat az érveket hozod fel 5 hozzászóláson keresztül, hiába vannak megcáfolva), ha valaki ellent akar neked mondani. :-s
Na mindegy, boldog karit. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.25. 14:32:07 -
:DDD ez már kezd szánalmas lenni, mi jön még a globális felmelegedés? -
Akkor csak hogy tisztába tegyük a dolgot ki is hazudik :DDDDD
Indító poszt "De nem a múltkor volt új EULA hogy variálhatnak? MEg hagyjuk már össze vissza tekergetik változtatják a prem tankokat is, én az őskorban vettem Löwet meg Type59 tudom miylen volt mi lett belőle, írva soha nem volt hogy változott egyszer csak egy raklap fos lett :D"
Remélem tudod értelmezni még szerencséd sincs mert a Löwét írtam elsőnek :DDD Meg tényekről beszélsz úgy hogy se Typeod se Löwed nem volt::DDDD Ez mondjuk kemény tény, és az én bizonyítványom, az a te bizonyítványod hogy te játék nélkül jobban tudod milyen az a tank mint aki megy vele:)
Terelhetsz tovább.
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.12.25. 14:29:14 -
Talán ahhoz is köze volt a majdnem átlőhetetlenséghez, hogy anno +-4 tier volt? Vagy hogy az MM nem egy kalap szar volt, így 10csatában 2ből szoptál T10-ek között egyetlen T8-ként, a maradék 8-ban meg top tier voltál, t4-5 tankok ellen, akik pattogtak? Így nyilván a 8 T8 csata marad meg benned, ellenben a mostani 8 T10-es csata helyett?
Talán ahhoz is köze van, hogy ahogy a játék egyre nagyobb népszerűségre tett szert, egyre többen lettek az MM-ben egyre nagyobb tankokkal, aztán meg egyre többfélével, így az addigi előnye (instant T8) már kevésbé lett előny?
Mindezek, vagy... a WG titokban nerfelte. Jah, persze hogy nerfelte, aljas módon új tankokat adott ki! A szemetek.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.25. 14:25:57 -
Értem keresd meg a forum topicot, ahh ja ezeket mindig törlig a WG-nél... Tehát adott a tank amit megvettek az emberek majdnem átlőhetelen volt ugy lőtt mintha zsínoron húnzák, egyszer csak átlöhető sokkal pontatlanabb és ezt minden tulajdonos érzni, de mutassak neked erről papírt :D Beszélgess emberekkel akik megvették megjelenéskor és mi történt nem most meg 1 éve meg két éve hanem megjelenéskor.
De olyan a beszélgetés hogy én veszek egy cukrázdában egy krémest
megeszem, véleményt mondok, te meg elolvasod a receptet és én vagyok a masiniszta :D -
Próbálhatsz jönni a tereléssel (egyébként Type 59-ről is volt szó eredetileg, de miután írtam, hogy azt próbáltam, teljesen áttértél a Löwe-re, ki is próbál terelni?), meg hogy te hogy játszottál vele 6-7 éve, attól még nem jelent semmit sem.
6-7 éve is egy nagy lomha ingyen HP-tömeg volt, ahogy most is. Az, hogy te meg a haverjaid akkor még élveztétek a játékot (azért ha bárki ismeretlenül betéved ide, szerintem egyből megmondja, hogy veled ez már rég nincs így, csak mazohista vagy), és ezért jó emlékeitek vannak róla, még nem jelenti azt, hogy régen jó tank volt. Aztán persze, ahogy jött a powercreep, egyre kevésbé maradt kompetitív, így úgy éreztétek, hogy egyre szarabb lett a tank. Képzeld, a T34-hez sem nyúltak hozzá, mégis én is így éreztem. Csak talán találtam racionális magyarázatot erre, nem pedig az érzéseimmel próbáltam reagálni, gyerekes módon.
Az pedig, hogy régen kevesebb volt a kompetitív ellenfele tankfélében megint csak tény.
Az a te bajod, hogy érzelmi alapon próbálsz továbbra is menni tények ellen. Az egyetlen előnyöd, hogy a pen miatt anno T34-et választottam, és most azt mondhatod, hogy "nem játszottál a Löwe-vel". Nem játszottam, mert már akkor is láttam, hogy egy kalap szar, közepes páncélzattal mindenhol. (Míg a T34-nek legalább a hulldown-képessége erős volt, még ha a teste papír is)
És képzeld, a mai napig el tudom dönteni, hogy egy tank ellen, ha megyek, az jó tank-e vagy sem, mielőtt kifejleszteném. Az, hogy ezt te semmibe veszed, mint érv egy játékosnál, a te szerénységi bizonyítványod.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.25. 14:22:29 -
yossarianHUN #407509 Sehol, viszont amíg nem tudod bizonyítani, addig ezt hívják úgy, hogy összeesküvés-elmélet. 911-et meg az ufók csinálták, bolygókörüli pályáról, halálsugárral :) -
yossarianHUN #407508 "amit én mondok az arra alapul hogy a környezetemben vettek 15 Löwét meg Typeot és érdekes módon mindenki érezte hogy lenerfelték"
Nagy öngól, ugyanis az, hogy ki mit hogy érez, semmilyen értelmes vitában nem minősül életképes érvnek. Ha meg akarsz győzni, mutass bizonyítékot, számszerű adatot. Az, hogy a környezetedben Jóska meg Pista mit érez, senkit nem érdekel, Jóska meg Pista úgy is érezheti, hogy a megjelenésekor a Löwének 300-as frontja és 750 alfás ágyúja volt, ettől még nem lesz igaz. -
Eleve abból indultunk hogy a WG bele nyúl ugy tankba hogy ez nincs le írva, namost te keresed hogy ez hol van leírva :)
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.12.25. 14:13:34 -
Megegyszer utoljára le írom, nem 2016, nem most, nem holnap....
Hanem megjelenéskor és útánna pár hónappal nerfelték, mondom hogy szakértetek ti úgy hogy nem is volt nem is jétszottatok vele :D És még ez nem is számít szerinted. Nerfet honnan veszem? Ugy hogy játszottam:))))) Tényleg fejezzük is be :)
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.12.25. 14:11:48 -
Én értem hogy most el kell terelni a témát másfele, megértem. Ugyanis nem volt szó arról hogy most hogy teljesít a Löwe :D
De értem hogy úgy hogy se Löwed de Typeod szerintem nem nyúltak bele megjelenés útán..
Míg amit én mondok az arra alapul hogy a környezetemben vettek 15 Löwét meg Typeot és érdekes módon mindenki érezte hogy lenerfelték.... Type pff olyan mintha másik tank lett volna..
Tehát inkább ne beszélgessünk úgy hogyha nem tudsz mondani valamire értelmes dolgot elkezdesz teljesen másról beszélni, csak mondom mert elég zavaró.. Peace és karácsony:)) Ugyis lényegtelen.. -
yossarianHUN #407504 Nem volt, és nincs is jelentősége. Az, hogy volt-e vagy nem, nem változtat azon, hogy 2016-ban kapott egy masszív buffot, mikor a frontját 120-ról 150-re, a toronyfrontját az ágyú mellett 120-ról 180-ra, a dun depjét -8-ról -10-re, a motorját meg 800-ról 1000 lóerősre emelték. A megjelenésekor sem volt erősebb, a fent említett buff előtti értékekkel jött be a játékba, a nerfet nem tudom honnan veszed. A "de én emlékszem hogy jobb volt"-ot remélem megbocsátod, hogy nem veszem épkézláb érvnek. -
Sigh.... Azt kéne megérteni, hogy amikor a Löwe kijött, akkor volt rajta kívül... KV-5 és semmi más? T34 is később lett prém tank. Aztán jöttek még jobbak.
De ha 5 éve nem mentél vele, akkor bizony te is kb. annyira tudsz megalapozott véleményt alkotni arról, hogy most hogyan teljesít, mint én arról, hogy régen hogyan teljesített. Kivéve, hogy én régen is, most is megyek ellene, és továbbra is semmi extra. Az, hogy te 5 éve (amúgy már inkább van az 6-7) milyen jól mentél vele az csak egy régi emlék, amit megszépített az agyad. Én is mentem kezdő koromban 1500 csatát a T34-el, azóta meg beváltottam STRV S1-re. Ahelyett, hogy megpróbálnék egy nem odaillő tankot beleerőltetni. Nem fér már bele a metába, meg az én játékstílusomba se egy lomha lassan töltő cucc.
De itt vagy te, és próbálsz a "régi szép idők" miatt nyomatni egy konteót. Hajrá. -
Anyit kellene megérteni hogy én nem a mostanihoz hasonlítom, hanem amikor kijött a Löwe és bele nyúltak pár hónap útán mert powa volt....
Tehát nem defender stb hanem amikor megjelent 7 éve kb, ja és akkor bele raktam 1100 csatát és kb 5 éve nem mentem vele.
De értem én hogy meg kell magyarazni mindent és szakérteni:) Főleg ha nem is volt esetleg nem is játszottál még akkor de biztos jobban tudod :DD
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.12.25. 13:47:01 -
Igen biztos ennyi a különbség, még lázadtak is az emberek hogy mi a retek történt a tankal :D Volt megjelenéskor Löwéd? -
+1. :-) -
yossarianHUN #407499 Főleg, hogy a mozgékonysága és a páncélzata is sokkal jobb, mint mikor megjelent. Az ágyúja ugyanaz :)
Az egyetlen különbség, hogy 7 éve nem volt Defender meg Type 5 heavy a másik oldalon. -
Nem hiszem, hogy a Löwe rosszabbul teljesít azok ellen a T8 tankok ellen, amik ellen régen is jól teljesített. De már nem csak KT meg VK A, T32, AMX50100, T44, IS3, KV5, stb van. -
A lényeg simán lejebb csavarnak prem tankokat, ez a Löwe pl egy vicc ahoz képest mikor elöször lehetett venni. Tölem aztán hihetet hogy a WG föleg az régen egy korrekt cég, fehéroroszországból :DDDDDD -
Nem, haverom vett Type-ot, én túl zsidó voltam ahhoz, hogy vegyek, jól meg is bántam. Aztán tavaly megint kihagytam... Im dumb (nem gondoltam volna, hogy ilyen könnyen kiesnek loot boxokból a T8 tankok). Így más accán próbáltam ki, "akkor és most". A mostani buff óta nincs vele baj.
Löwet tényleg kihagytam az idei rent-ig, de most se volt vele semmi baj. :-o
Mondjuk tényleg nem én vagyok a mérce, nekem az IS-6al se volt semmi bajom azon kívül, hogy nagyon untam már. Ezért kellettek inkább új prém tankok farmra. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.25. 12:58:12 -
Kryon #407495 "Próbálj" menni egy gyengébb kört, arra garantáltan beadja a győzelmet. Tapasztalat... -
Ez oké, de én most tanulmányozom a winratet :D -
Ez nem kenyere nem kenyere, én tudom milyen volt a Löwe és a Type is amikor kijött most nem is ugyan az a tank :) Úgy hogy neked nem volt 7 éve amikor kijött biztos igazad van bocsika :D -
Legalább lett egy Pascuccid, full XP-t kaptál. :-) Imádni fogod az új francia lightokat!