banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Amúgy semmi személyeskedés nem volt Plata-nál szerintem, csak a véleményét közölte, amit a hsz-ből levont.
    Hozzáteszem,szimplán nem hiszem el, hogy csak puszta kíváncsiságból letöltötte mindenki a klánból a csaló modokat, és csak és kizárólag gyakorló meccsen kipróbáltátok, hogy hogy működnek, majd miután megállapítottátok, hogy ezek bizony előnyt adnak, akkor unistall WOT mindenkinek.
    Én sem vagyok egy nagy játékos(lenne hova fejlődnöm), tudok évek óta a csítekről, de még csak rá se gugliztam soha egyre sem, mert nem érdekel és nem azért játszok egy játékkal, hogy egy program célozzon nekem.
    Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy csaló vagy, de legalábbis érdekes a hozzáállásod és az álláspontod.