World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom,de azok is fognak szembe jönni.
Másik meg az hogy Is7-el én kicsit agresszívabban játszom.
Már ha egyáltalán játszom.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.11. 08:49:18

Az Obj. 705A, meg az Obj. 268 az nem 8-as tank. :-P Egyébként az tiszta sor, hogy T10-ben HT-ra (de talán nem csak arra) tuti, hogy arannyal lő. Szóval ilyen alapon semmilyen T10 tankkal nem játszana az ember. A Type 5-re, meg a Mausra is simán szórják a goldot. Éppen csak annyi a difi, hogy a Type 5-ön szinte semmi döntés nincs, így a gold könnyebben beviszi, és a Maus ágyúja melletti rész is csak 260 mm effektív, tehát ha ráfordulsz az ellenfélre, akkor tuti, hogy ott kapod be a lövést. Ezzel szemben az IS-7 tornya ballisztikai szempontból sokkal jobb, több lepattanót eredményezhet, ráadásul a parancsnoki kupola is jól el van rejtve. Persze ez csak az én véleményem.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Sajna nem csak ott,már minden vacak golddal lő.
Type meg simán szétlő célzás nélkül.
Obj705A meg arannyal keresztbe hugyozza.Kb.
Obj268 meg mégrosszabb.

Jézus Koto,ne etesd már a süket konteókkal,szegény srác még most kezdte,de ha rád hallgat holnap már ki sem mer lépni a házból mert fél hogy E.T. kiszívja a az agyát halálsugárral ha megmoccan.
Ha rád hallgat tele lesz minden féle istenverte félelemmel,mert annyi baromságot hordasz össze hogy fingani sem mer,nehogy agyrákot kapjon tőle.<#vigyor>
Ha megtanulnál végre célozni is nem csak vaktában lövöldözni akkor nem lenne annyi mellé lövésed.
De azt hittem már rég nem játszol a játékkal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.11. 08:28:19

Ha T8 belövi, akkor gyanítom, hogy a hasát, mert a tornyot szerintem kizárt, de még az UFP is. Ahogy nézem a torony a leggyengébb részen is 330-360 mm effektív értékkel bír, és ahol csak 250 mm az szinte pixelnyi. Az UFP is 300 mm körüli effektívet ad, ezt T8 még golddal sem lövi be.

Az a baj már t8-asok belövik.
Nem rossz most sem,néha jó csatákat lehet vele menni.
De már nagyon nem a régi.

"időlimites prémiumtank, mint nyeremény" - hová nem tudnak még süllyedni a wg-nél... <#szomoru2>

asolyom:
Ebben a "játékban" bármikor, bármelyik tank kerülhet a mérleg bármely serpenyőjébe, akár úgy is, hogy egy árva sort sem írnak róla wg-ék, de egyszer csak elkezd (nem)találni, (nem)kigyulladni, stb...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.10.11. 08:06:43

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Csak azért kérdem, mert annak idején a Mausszal megégettem magam. Korábban jó volt, aztán mire odaértem, addigra megkapta a nerfet. Mostanában egyébként viszonylag kevés Maust, és Type 5-öt látni.

Személyes küldetéseket el tudod érni a garázsban a kampányok menüben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az első 4 nyeremény tankhoz 5x15 küldetés tartozik.
Light,med,td,heavy és arty kategóriában.
Küldikért pénzt,felszerelést,prémiumot és női legénységet kapsz.

A női legénység nagyon jó,alapból 2 skillesek a lányok,ha jólemlékszem.

De most van új event.
Golden joystick,ma három csatát kell menni és kapsz 6 emblémát meg 50 ezer pénzt.

Az IS-7 mennyire életképes a mai metában? Hol áll kb. a többi T10 HT között?

Ha már van Tier 4 tankod tolhatod a személyes küldetéseket.
Először tier 5 tankot lehet szerezni vele.Kapsz vele garázshelyet is.De pénzt és felszerelést is adnak úgy emlékszem.
Bár a küldikhez kell light,med,td,heavy és arty is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.11. 06:49:32

Na igen, én is hasonló módon belefutottam egy 0-15-be, de legalább lőni sikerült. A csata 2.5 percig tartott. 😊

Ryleh
Koszonom avalaszokat, probalok csak olyat kerdezni ami logikus. Es mivel csak 2naciot huzok, ezek ma t5 re lesznek huzva, innentol ugyis belassul, kevesebb kezdeti kerdesem lesz.

Igen, prém járgányba bármilyen azonos osztályú és nemzetiségű tank személyzetét berakhatod büntetés nélkül. A prém tankok egyik fő profilja a legénységhúzás. Vannak időnként olyan küldik, amik garázshelyet adnak. Ünnepekkor szoktak kis lowtier vacak tankokat is adni ingyen, ezeket érdemes eladni a francba, és már van is egy új garázshelyed. A kevesebb lőszer tudtommal nem csökkenti a berobbanás esélyét, ugyanakkor egy kifogyott lőszerű tank nem robban.
Ryleh
Ill meg egy:erdemes nem full rakasz ammot vinni, a berobbanas miatt? (talalat eseten), ezt azert kerdem mert a wt bol jottem.

Ryleh
Akkor, ha nem ertem felre,,,,,
-egy prem vas nem csak konvertalhato xp re jo, hanem trenirozni is szemelyzetet, amit mas vasba rakok kesobb?..
-masik kerdes:van olyan quest reward ami jarmu slotot ad, vagy ez csak goldbol novelhet?

Nem illan el. A legényeket ugyan úgy viheted tovább az adott nemzet adott tank osztályában. De jobb ha a prémtankban úgy használod őket , hogy át vannak képezve olyan orosz MED tankra amit éppen "húzol" . ( Gondolom T34/85M )
Ryleh
10napra egy t34 t6os, 100%as legenyseggel... Kuldi adta

Mi az az időlimites prémtank?

Ryleh
Az idolimites premium tank szemelyzetet le lehet nyulni, vagy elillan a jarmuvel egyutt?

Ryleh
A megoldas, lanctalp, es mar szerelheto a felszereles

Vagy a fejlesztett felfüggesztés,vagy addig míg kifejleszted,addig a erősített rugó a felszereléseknél.
opsz,lekéstem.
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2018.10.10. 19:04:12

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

joe662
Igen a felfüggesztést kell nagyobbra cserélni.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ryleh
Melyik modult(modulokat) kell a "nagyobb tehetbiras szukseges" ellensulyozasara? A motorcsere nem jo.
Illetve,ez egy Covenanter, lehet hogy nem modul hanem a felszerelesekbol a "fejlesztett christine felfuggesztes". kell?... Kvazi meg egy alcahalora is azt irja, :nagyobb teherbiras kell.

Ezt figyeld.

Csupa gyors tank volt.
Semmit nem láttam.<#hehe>
Láthatod nem egy helyben kempeltem.
Átértem az ellenség bázisára de minek.
Még betudtam menni a foglaló körbe de ennyi,nem láttam semmit,nem tudtam rálőni semmire.
Hátul kullogtam 6-19 kilóméteres sebességgel,a csapat meg csupa gyors tank volt.<#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.10. 18:53:01

Pont most mentem a Májerbránerrel egyet Murovankán. Be volt töltve a gold a HT-ra, de egy CDC kószált arra, nyilván nem töltöttem át. Utána rám írt, hogy miért goldoztam. Mondom örülj, hogy nem HE-t lőttem rád. :-P

Amúgy a KV-5-tel nem ment rosszul, 4 csata alatt 1400-as sebzés, és 1100-as pattintási átlag.

Erlenbergen most jött szembe Is6 és 53Tp.
Nem voltak hülyék megláttak hogy egy utcában vagyunk a városban szépen beálltak a törmelék mögé hogy tornyuk látszott ki,de mindkettőt átütöttem tornyon.Is6 tudott egy sebző találatot bevinni,de nem sokat sebzett.
Javítás:
VK 168.01 Mauerbrecher jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 2 278, arany: 0
GW Tiger kétszer meglőtt.Bár az sem zavart sokat.
Miért írja ki az aranyat?
Lehet aranyból is javítani?

Tovább megyek, az igazi profik nincsenek is ott veled a fronton. Leginkább támogató tankokban vannak, így ez nem is elvárás. A tomatók amolyan hasznos hülyék, akik lekötik az ellenfél figyelmét, miközben ők, távolról lőnek.
Kb ennyit a mentori ötletről. Ezzel le is tudtuk. 😊
joe662
Làttam Skill4-et mikor az Is6 al ment,pont 2 csatàig birta.
Vélemény: Ugyanaz a rakàs sz..r mint volt.kb:-D

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Nekem mostanában ez az alap 😊 Már ünnepnap ha sikerül annyi sebzést kiosztanom ami a HPm. De én nem mutogatok másra, a hiba az én készülékemben van. Meg néha a randomistenében is.

Én egy dolgot tanultam meg az unicumoktól: piszok gyorsan magadra hagynak ha forróvá válik a talaj a lábuk alatt. De komolyan, én kimondottan nem szeretem ha egy unicum fedez engem, mert 2t pislogok és már ott sincs 😊

Ami - mivel a játék egyéni teljesitményt jutalmaz nem csapatmunkát - egyértelműen a célravezető viselkedés.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.10.10. 17:56:58

ROMOTO
Ja, mindenki megtapasztalja hogy a buffok kb semmit sem érnek normális MM nélkül és kis köpködés után mennek vissza a garázsba továb porosodni.
De eddig nem is figyeltem hogy 30 milis a páncélzata.
Ezentúl csak he lőszerrel lövök rá.
Mindkét esetben hasát lőttem meg.
Egyiknél városi pálya volt,nem tudta rejteni,másiknál meg dimbes dombos szar pálya de kimászott a dombtetőre és rám akart lőni,de én lőttem hamarabb és He lőszer volt betöltve akkor is,oszt kicsaptam,de én is meglepődtem.
Városban is He volt,type miatt,kijött a sinekre meglőttem szemből és majd fél hp-t vitte meg láncoltam a többiek meg szétkapták.
ENSK-en meg egy medbe toltam 720-at,csak nem emlékszem mi volt,de az is poén volt.Td-t vártam és a sarok mögül med jött de már nem akartam váltani így fejbe lőttem hátha az ágyút kicsapom erre 720 ment a tornyába.

Legjobb mentor egy unicum játékos a csapatunkban. Ezért kell az XVM.
Főleg, hogy rengeteg blind lövés megy a kötelező helyekre. Én is rászoktam. WZ td-vel kaptam 3 db lepattanót a Kanjpz 105-ből. Fordítva hogy lenne? Sejhaja kicsit lentebb van, de még elérem a földfelszint a célkereszttel. Így 220-280 az effektív páncélvastagság. Object 705 arannyal pattan, mondjuk az csak 310 pen, nem 340. Csak, hogy ne egy szupervassal méregessük már. Annyi arty van, ki vesz prém nehéz vasat random csatára? Nekem is van kedvenc nehéz tankom, de nem érdemes vele menni. Megtosznak a patkányok.
joe662
Érdekes elképzelés<#hehe>
Fogadj örökbe egy tomátót:-D

Szenvedek én olasszal angollal franciával.
Már ha van kedvem.
Sokszor nincs.
Bár olaszt legalább leduplázom mindig.

"mert van T6 tankom"

Nekem is van, meg 7-es is, amit kellene húzni, de nem nagyon akaródzik nekifogni. Az alacsonyabb tierekben talán a T-34-85, meg a SU-100M1 az, amit valamennyire tudok élvezni.

T6-8 csatában is láttam,mert van T6 tankom,sajnos.De szerintem elgurult a gyógyszerük,legtöbb Kv azt hiszi Op lett a szutyka és kiáll az oldalát vagy a seggét mutatva tök bátran.
Láttam kv5 csapattársat úgy agyon lőni szutyok kis t6 tankok által hogy csak lestem,tuti nem volt normális.
És a legtöbb ilyen.
Ha csapatban van buffolt prém akkor már tudom hogy cumi lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.10. 15:44:26

Mondjuk nem is csodálkozom,most a garázsban betette kanjpz 105-öt a játék,30 milis a páncélja,az egy vicc.

Azért Vk-nak jobb a páncélja.Meg szebb is.<#szeret>

Megnézem majd ma a "buff" utáni KV-5-öt, de tartok tőle, hogy nem lett olyan, mint a MM változás előtt. Az AP lőszer átütését hiába növelték meg 186 mm-re, ez továbbra is szánalmas, még 8-as tankok ellen is. A pácél "buff" meg pont arra jó, hogy a 6-os tankok ne tudják belőni a droidokat alap lőszerrel. Ennek megint semmi jelentősége, mert 6-os tankkal úgyis 20 csatából egyszer találkozom majd. :-)

Az új patch miatt van ma ilyen eszeveszett pech széria?
Vagy csak meghülyültek a játékosok?
Volt olyan csatám is ahol csak 1 sebző lövést tudtam leadni,mert egyszerűen nem értem oda sehova időben.
Végre láttam tankot,lőttem rá erre meghalt mielőtt beért volna.
Végül egy sebző találatom volt.Tele volt meddel a csapat és lassú Vk-val sivatagban csak kullogtam a csapat mögött.<#whatever>
Egy pozitívun hogy sok Kv5 lett meg Is6.
Kv-k eléggé meggondolatlanok.
Meg rájöttem még valamire,kanjpz 105 eszementül He érzékeny.
Mauer 128 milise 630-740 közt sebzi.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.10. 15:29:03

darkstreet89
Igen ezt tudom. Itt az a gond,hogy nekem az a két ikon nem jelenik meg az eredményjelző alatt, és nem tudok rá jönni miért (mert a beállításnál be van kapcsolva).

Nekem is.

Maala
"Megjeleníteni" nekem is csak az (alapból) N betű lenyomásával jeleníti meg, amúgy csak az eredményjelző alatt van 2 ikon felül középen.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

darkstreet89
Nem használok módokat, csak is alap WOT. Már próbáltam újra tenni a játékot, de semmi.

Két fura dolgot is láttam ma,P43 bis tankkal elcsaptam Minszk-en egy táblát,a tábla meg beleragadt a tank seggébe és ott maradt mint egy kék rendszámtábla,egész addig míg gyökér csapattárs ki nem tolt az ellenség elé.
Paris pályán P43 ter csapattárs egy sima bokorba belement erre a tank felakadt és megpördült rajta.<#hehe>
Majdnem baj lett belőle mert Mauer-el voltam és majdnem el csaptam így.
Én is keresztül mentem a bokron de semmi,mondjuk én mentem vagy 10-el ő meg vagy 40-el.

Maala
Iiiigen, 100% -50%, az 50%. :-D Bár WG-t ismerve a 100% - (-50%), azaz 150%-os ár sem lenne meglepő. :-D

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Féláras akciókor mínusz 50%-os árak vannak? Tényleg? <#hehe>
ROMOTO
Egy elbaszott faszverés az egész, több bloggernél láttam hogy gyakorlatilag ignorálják az egész kampányt, mivel annyira szopatós az egész... még jó hogy a rewardokért nem kár, sikerült használhatatlanokat berakni megint, az obj 279 egy mozgó lőszerrekesz, allergiás a HE lőszerre, a láncok közé lőve az alváz alsó lemezét ami jó magasan van minden átüti, a tornyán kívül tier 10 goldammo ott lövi be ahol akarja, beforgatni nem lehet, a chimeranal detto minden oldaról kapott találat viszi a lőszerrekesz, a rekord 440 alfájú medként bereklámozott cucc miatt gondolná az ember hogy milyen jó lesz, de a max 12 sec töltésidő meg a szűkülés és a nem létező gun handling odaver... a sebessége csak lejtőn jön elő egyébként olyan mozgékony mint egy heavy, minden belövi a függőleges toronyfront csak 6osoknak probléma, ez a tank nem med hanem egy annak csúfolt angol TD pl. Charrioter és inkább azzal kellene összevetni, de ha összevetjük kiderül hogy gyakorlatilag egy mindenben kicsit szarabb charriotert kínálnak és itt jön a zseniális marketing hogy ezt rekord alfájú medként csomagolják és mindenki beszopja.