World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik meg az hogy Is7-el én kicsit agresszívabban játszom.
Már ha egyáltalán játszom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.11. 08:49:18
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Type meg simán szétlő célzás nélkül.
Obj705A meg arannyal keresztbe hugyozza.Kb.
Obj268 meg mégrosszabb.
Ha rád hallgat tele lesz minden féle istenverte félelemmel,mert annyi baromságot hordasz össze hogy fingani sem mer,nehogy agyrákot kapjon tőle.<#vigyor>#vigyor>
Ha megtanulnál végre célozni is nem csak vaktában lövöldözni akkor nem lenne annyi mellé lövésed.
De azt hittem már rég nem játszol a játékkal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.11. 08:28:19
Nem rossz most sem,néha jó csatákat lehet vele menni.
De már nagyon nem a régi.
asolyom:
Ebben a "játékban" bármikor, bármelyik tank kerülhet a mérleg bármely serpenyőjébe, akár úgy is, hogy egy árva sort sem írnak róla wg-ék, de egyszer csak elkezd (nem)találni, (nem)kigyulladni, stb...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.10.11. 08:06:43
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az első 4 nyeremény tankhoz 5x15 küldetés tartozik.
Light,med,td,heavy és arty kategóriában.
Küldikért pénzt,felszerelést,prémiumot és női legénységet kapsz.

A női legénység nagyon jó,alapból 2 skillesek a lányok,ha jólemlékszem.

De most van új event.
Golden joystick,ma három csatát kell menni és kapsz 6 emblémát meg 50 ezer pénzt.
Először tier 5 tankot lehet szerezni vele.Kapsz vele garázshelyet is.De pénzt és felszerelést is adnak úgy emlékszem.
Bár a küldikhez kell light,med,td,heavy és arty is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.11. 06:49:32
-egy prem vas nem csak konvertalhato xp re jo, hanem trenirozni is szemelyzetet, amit mas vasba rakok kesobb?..
-masik kerdes:van olyan quest reward ami jarmu slotot ad, vagy ez csak goldbol novelhet?
opsz,lekéstem.
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2018.10.10. 19:04:12
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Illetve,ez egy Covenanter, lehet hogy nem modul hanem a felszerelesekbol a "fejlesztett christine felfuggesztes". kell?... Kvazi meg egy alcahalora is azt irja, :nagyobb teherbiras kell.

Csupa gyors tank volt.
Semmit nem láttam.<#hehe>#hehe>
Láthatod nem egy helyben kempeltem.
Átértem az ellenség bázisára de minek.
Még betudtam menni a foglaló körbe de ennyi,nem láttam semmit,nem tudtam rálőni semmire.
Hátul kullogtam 6-19 kilóméteres sebességgel,a csapat meg csupa gyors tank volt.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.10. 18:53:01
Amúgy a KV-5-tel nem ment rosszul, 4 csata alatt 1400-as sebzés, és 1100-as pattintási átlag.
Nem voltak hülyék megláttak hogy egy utcában vagyunk a városban szépen beálltak a törmelék mögé hogy tornyuk látszott ki,de mindkettőt átütöttem tornyon.Is6 tudott egy sebző találatot bevinni,de nem sokat sebzett.
Javítás:
VK 168.01 Mauerbrecher jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 2 278, arany: 0
GW Tiger kétszer meglőtt.Bár az sem zavart sokat.
Miért írja ki az aranyat?
Lehet aranyból is javítani?
Kb ennyit a mentori ötletről. Ezzel le is tudtuk. 😊
Vélemény: Ugyanaz a rakàs sz..r mint volt.kb:-D
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ami - mivel a játék egyéni teljesitményt jutalmaz nem csapatmunkát - egyértelműen a célravezető viselkedés.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.10.10. 17:56:58
Ezentúl csak he lőszerrel lövök rá.
Mindkét esetben hasát lőttem meg.
Egyiknél városi pálya volt,nem tudta rejteni,másiknál meg dimbes dombos szar pálya de kimászott a dombtetőre és rám akart lőni,de én lőttem hamarabb és He lőszer volt betöltve akkor is,oszt kicsaptam,de én is meglepődtem.
Városban is He volt,type miatt,kijött a sinekre meglőttem szemből és majd fél hp-t vitte meg láncoltam a többiek meg szétkapták.
ENSK-en meg egy medbe toltam 720-at,csak nem emlékszem mi volt,de az is poén volt.Td-t vártam és a sarok mögül med jött de már nem akartam váltani így fejbe lőttem hátha az ágyút kicsapom erre 720 ment a tornyába.
Fogadj örökbe egy tomátót:-D
Már ha van kedvem.
Sokszor nincs.
Bár olaszt legalább leduplázom mindig.
Nekem is van, meg 7-es is, amit kellene húzni, de nem nagyon akaródzik nekifogni. Az alacsonyabb tierekben talán a T-34-85, meg a SU-100M1 az, amit valamennyire tudok élvezni.
Láttam kv5 csapattársat úgy agyon lőni szutyok kis t6 tankok által hogy csak lestem,tuti nem volt normális.
És a legtöbb ilyen.
Ha csapatban van buffolt prém akkor már tudom hogy cumi lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.10. 15:44:26

Azért Vk-nak jobb a páncélja.Meg szebb is.<#szeret>#szeret>

Vagy csak meghülyültek a játékosok?
Volt olyan csatám is ahol csak 1 sebző lövést tudtam leadni,mert egyszerűen nem értem oda sehova időben.
Végre láttam tankot,lőttem rá erre meghalt mielőtt beért volna.
Végül egy sebző találatom volt.Tele volt meddel a csapat és lassú Vk-val sivatagban csak kullogtam a csapat mögött.<#whatever>#whatever>
Egy pozitívun hogy sok Kv5 lett meg Is6.
Kv-k eléggé meggondolatlanok.
Meg rájöttem még valamire,kanjpz 105 eszementül He érzékeny.
Mauer 128 milise 630-740 közt sebzi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.10. 15:29:03
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Paris pályán P43 ter csapattárs egy sima bokorba belement erre a tank felakadt és megpördült rajta.<#hehe>#hehe>
Majdnem baj lett belőle mert Mauer-el voltam és majdnem el csaptam így.
Én is keresztül mentem a bokron de semmi,mondjuk én mentem vagy 10-el ő meg vagy 40-el.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU