418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Elemgyen egyből a két artyért t50-2-vel, meg is vannak kilővöm őket 1:30-nál halott vagyok összes arty halott, vereség és én kapom a második legtöbb XP, többi az mit csinált? Mi volt a terv? :D -
Csak buffolva lettek. A passzív nerf, hogy a powercreep miatt minden lehagyta őket, más tészta.
Jó persze, lehet jönni, hogy titkos paraméterek, meg stb., akinek ez a kenyere.:) -
De nem a múltkor volt új EULA hogy variálhatnak? MEg hagyjuk már össze vissza tekergetik változtatják a prem tankokat is, én az őskorban vettem Löwet meg Type59 tudom miylen volt mi lett belőle, írva soha nem volt hogy változott egyszer csak egy raklap fos lett :D -
Hát, ha EU-ban akarsz irl pénzért árulni dolgokat, akkor meg kell felelned a szabályaiknak, szóval nem egyértelmű. :-) -
Az nem megy hogy a prem tankokat nem, lassan több van mint sima. -
Hmm, lehet, hogy már updatelték megfelelően hozzá az EULA-t. -
Simán nerf... -
Hmm, ami csak most ugrott be TAP olvasása közben, a prém ammo dmg nerfje vajon érinteni fogja a prémium tankokat is? :-) Mert ugye korábbi esetekben refund volt erre a megoldás...
Vagy a prémium tankok (T10 giftedről nincs szó, ugye) sebzése marad? :-p -
Hehe átromboltam az ellenfél kezdőkőrébe mire meghaltam 3 halott a csapatból:D -
lol tényleg nem írtam, T50-2 mivel az minden accon van.
-
Lehet, nem Maussal vagy Type-al kellene indulni. :-D -
Azért az darwin díjas hogy tesztelgetem a win ratet :D és nyél gázon megindulok az ellen felé kezdéskor, mire meghalok 2-3 meghaltak.. azért ahoz elég nagy ügyesség kell :D -
Sir Charles #407479 De imádom a "csapataimat".
Tegnap este megvettem az Obj430U-t.
4 meccs 4 vereség 3000 avg damage.
De végül is innen már csak jobb lehet. -
Megamax #407478 aha a francia "super" páncél 7k blokkolt sebzés, egy FOCH al na ne már -
Megamax #407477 Lehet nekem is ezt kellett volna, csak imádkozni az RNG istenéhez és az megsegít RNG és ott repul a torony -
Megamax #407476 A térkép nevét nem tudom de itt volt -
Asszem Cérnás-himmelsdorfos volt...? -
Megamax #407474 Ne már , de legalább volt valami értelme a videóknak :) (elpirultam) -
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
Én is Megamax egyik replayében láttam. :-) -
Plata #407471 Igen ez az. -
Megamax #407470 a fene enné meg a szerencséd és apeched is egyben , hogy hogy senki nem toltott rád goldot, engem olyankor már rég széttgoldoztak. -
Malarki #407469 wow, nem is tudtam hogy a Löwét be lehet lőni ott a motorháznál, már ezért megért megnézni a replayt :D -
Meg úgy alapból, nem egy csatában kell teljesíteni, hanem folyamatosan görgeted magaddal a spotsebzést/assistdmg/trackdmg is... Annyi, hogy ha megvan a 100s stun, akkor duplán számolja ezeket abban a csatában. -
Ha ez az akkor itt csak a másodlagoshoz kell az arty,,csinálhatod akár Lt-vel is,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Végre megvan az O.260 HT-12 küldije másodlagossal!
Gondoltam, aztán rájöttem, hogy nem az a küldetés volt aktiválva. Hogyazaku... :D -
Plata #407465 Ha újra felmegyek majd válaszolok srácok,fejből most már csak annyi rémlik 10k spot meg 100 másodperc stun ha a másodlagos is kell.
Ráadásul ruszki tankokkal kell és most nincs is ruszki artym.Csak francia britt amcsi van. -
asolyom #407464 Ráadásul nagyobb tierben már elvész a LT-ok látótávolság előnye, és nagyon sok olyan pálya van, ahol egy sokkal jobban páncélozott HT, vagy MT is legalább úgy tud spotolni. -
Ez melyik küldi konkrétan?
-
yossarianHUN #407462 Konkrétan spot sebzés kell, vagy csak assist? Mert az assist lehet láncolás is, akkor meg ott az arty. -
Kancsalborz #407461 Én ezért hanyagolom az utóbbi egy hétben a light-ozást, ezt a részét elég jól művelem a game-nek, SH-n is elég sokat játszottam spottert, de az utóbbi időben az utóbbi két változat történt a csatákban :
1: Vagy hiába spotoltam fel a fél/háromnegyed csapat enemit b@szták lőni őket, ha hülyére jelöltem, "pittyegtem" a térképet akkor is, és azután belém lövöldöztek az utolsónak megmaradt "csapattársaim", meg "fuking nob"-oztak a végén,
2: Ugyanúgy felspotoltam az ellen nagy részét, lőttek is belőle 4-6K sebzést tehát elvégeztem a dolgomat legjobb tudásom szerint, de kikaptunk és azután belém lövöldöztek az utolsónak megmaradt "csapattársaim", meg "fuking nob"-oztak a végén...XD
Valami 3-4-alkalommal csaptak ki saját "csapattagok" az utóbbi időkben, mert elégedetlenek voltak a spot teljesítményemmel, szigorúan 46-48% WR-os kategóriás játékosok természetesen...XD -
Plata #407460 Nem,sajnos.
Elsődleges 10k spot,kitüntetéshez kell 100 másodperc stun.
-
Az nem vagy ez -vagy az véletlenül? -
Finoman jelezte a játék hogy karácsony van és nem kell tovább ezt erőltetni:DDD 12 meccs útán 67% WR gyorsban 6 vereség :D
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.12.24. 14:10:38 -
Plata #407457 10k spot sebzés és 100 másodperc stunolós küldit mi a rákkal lehet megcsinálni?
Spotoljak is meg stunoljak is?
-
Megamax #407456 na de ez azért már tulzás, ott vana térkép és a játék még a képedbe is nyomja hogy felspotoltál valamit, mint ahogy a foch felspotolta a conquerort neki is kellett volna látnia a Foch ot nem? -
Az igen XD
még ráadásképp magyar is volt
ez a csávó sem volt már észnél :D -
Plata #407454 Ha nem meddel megyek akkor meg ez van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Megamax #407453 Ha tudsz játsz éjjel akkor tele van a szerver veluk na meg arty val. Hihetetlen szituációs felismerés WZ-111-5A -
Plata #407452 Tele a hócipőm a med küldivel.
Sebezzek 2500 hp-t Td-be.
Előveszem t62-t erre max 1 td van csatában.
Hogy a rákba sebezzek td-be ha folyton med heavy csatába rak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.24. 12:43:35