banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Megamax
    A gold loszer a játékban minden fomrában elonyt jelent ha egy kicsit is tudsz célozni. 90%ban már nem probálkoznak a játékosok loszerváltással, hiszen láttátok a videót 80mm es páncélra egy mozdulatlan tankra goldot lottek, eszuk ágában sem volt átváltani (szerintem nem is volt nekik más).
    Na most ha rajtam mulott volna akkor az az APCR amit lottek simán áttment volna a tankomon minimális sebzéssel (maximum 10%át sebezték volna a loszer átlag sebzésének) Garantálom hogy meggondolnák a játékosok ha nem maradna loszeruk a csata felénél. a HEAT loszert meg ugy csinálnám meg hogy csak egy bizonyos távolság után aktiválódjon (vagyis ha 100m en belul losz rá páncélozott tankra akkor csak széttkenyodik a páncélján sebzés nélkul) Ezeket a számokat csak kitaláltam. (erre kellene a teszt szerver) A másik nem engedném hogy kupolán keresztul teljes sebzést tudjon sebezni bárki is.