418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Jaja de csak szigorúan,elmesélve,se replay se semmi 
Most megnéztem nekem még 43db diz kell a két maradék idei albumba,Januárig talán sikerül kifarmolni őket.
Meg ugye az utolsó nap még be lehet zúzni azt a sok 5ös díszt is a fáról,meg a többiről is,azokkal talán meglesz majd. -
Ugyan, lootboxok mindig is voltak, vannak, lesznek. :-D
Jövő ilyenkorra mindenki rammolásnak fogja hívni, ha felugrik a másik tank hátára, és a mező közepén a medek hulldownban fogják körbetáncolni a heavyket. -
Biztos vagy te abban??Hiszen haldoklik a wot 
-
Hmm, 2 könyv megvan az idei 4-ből, asszem a maradék időben inkább a 2018-ast rakom ki, az biztosabbnak tűnik, mint lutrizni a 2019-essel. :-D Jövőre úgyis visszahozzák megint az ideit. :-P -
asolyom #407287 Á, totál reménytelen ez a játék. A tankok fele a bázison kempel, a másik fele egy lövés után meghal, aztán bekerítenek. Hagyom a retekbe az egészet, felesleges hergelnem magam ezzel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #407286 Nem vesztettem hp-t,mert nem ütköztem hanem ráugrattam a tetejére. 
Szikla mellett volt fedezékben,lőtte t10 heavyt,már nem tudom mi volt én meg túl nagy sebességgel érkeztem a szikla meg dobott és rá.
Megpróbált lerázni de a csapattársa is őt lőtte meg helyettem.
T100 rohadt gyors,még nem ismertem ki rendesen mekkora a féktáv meg hasonló.Spotolni akartam nem rámenni,de így jött ki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.21. 14:09:26 -
Kryon #407285 A "jó" játékos nem is, nyilván nem velük van baj. Nekik teljesen mindegy, hogy van gold lőszer vagy nincs a játékban, vagy hogy mennyit sebez. Akikre utaltam mint "xvm-huszárok" nem a "jó" játékosok, hanem az a kategória, akiknek fontosabb a statjuk, mint a csata. Akik járműosztálytól függetlenül végig campelik a csatát, akik nem taktikai megfontolásból váltanak a lőszertípusok között, hanem csak fossák a goldot, mert fingjuk sincs gyenge pontokról/taktikákról, meg mert nehogy már az ők lövésük pattanjon... Aztán ha ez nem lenne elég, még be is ugatnak a többieknek, akik sokszor többet tesznek hozzá a csatához mint ők.
Ez a réteg mérgezi ezt a játékot. -
Jah, hát amx-el is lehet, más kérdés, hogy az ellen veszít 50 hp-t, te meg 500-at...
Mondj még ilyen full idiótaságokat, hisz fő, hogy neked "fun", hogy oda a teljes tankod 10 sebzésért, ahelyett, hogy várnál 8mp-t, mire újratöltesz.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.21. 13:41:38 -
Plata #407283 Ki is mondta hogy T100-al nem lehet rammolni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tudom hogy nem arra való,de azért lehet vele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.21. 13:34:29 -
Hány csatád van a mutánssal? -
Van egy mod hozzá, ami játékban kiírja Statisztikáknál.
ez
szerk.: mod szerint 2800 kombinált az már 100% lenne Mutánsra
na én 87%-nál megyek 3700 kombináltat erre lezuhanok 84%-ra...
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2018.12.21. 12:11:01 -
Plata #407280 Fogalmam sincs,de én nem kérdezek rá hogy mért kaptam ilyen szar sebzésre gunmarkot. 
Meg lehet azt nézni valahol hogy mennyi kell egy tanknál a gunmarkhoz?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.21. 12:08:24 -
Support vajon ebben tud segíteni? xd
Mert csak úgy nem szabadott volna 3%-ot zuhannom jó meccsnél. -
Plata #407278 Nem tom,de tényleg meg kaptam.
Vagy 204 vagy 240-et sebeztem.
Ott virít a csövén a két csillag.
Oszt hogy jogos volt vagy sem hát passz,megvan akkor is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.21. 12:07:08 -
Na akkor valami szétment Mr WG-nél. :D -
Plata #407276 Mondok furábbat,elővettem a kis fost újra egy csatára,sebeztem asszem 240-et erre kaptam 2 gunmarkot.
-
Jó a gunmark rendszer.
Mutánssal megyek. Felmegy 87%-ra, megyek még egy meccset, +3000 sebzés, erre leesik 83%-ra
wut??? -
Plata #407274 Na én bementem az első csatára e100-al erre kivágott csata elején hogy hiba a csatlakozásban,mire vissza engedett a tank a garázsban azt se tudom mi lett.Nincs jelentés.Azt látom hogy nyertes csata lett mert nincs rajta duplázó. -
Amúgy nem értem, hogy te hol vagy, amikor meta a heavy tank.
Maus, amikor 3200 HP-s volt és belőhetetlen hol voltál? Obj268v4 egy med sebességű heavy, nerfje előtt mit csináltál? Type5 heavy már talán kikopott de amikor 1 évig nagyon ment, akkor hol voltál?
T110E5? na akkor is hol voltál?
Noob armor kell, WG adott is jó pár broken tankot erre az évek során. Nem volt elég?
Jelenleg itt vannak a medium-heavy tankok. WZ, obj277, esetleg 113, is7, obj430u. Ezekhez túl sok map ismeret kéne, hogy pattints?
vagy tier8-ba kellene olyan tank, ami szemből belőhetetlen? -
bekescsaba #407272 Hali!
Véleményetek szerint a buffolt Object 260 most jobb lett mint az Object 277? Játszogattam vele, tetszik nagyon, de nincsen 277-em, hogy összehasonlítsam. Készült erről valami írás? -
SirFoch
Meg még jó páran, akik nem streamelnek. Csak azokra nem figyelnek fel.
Nem mindenki akad meg a tankja hp-ja lesebzésénél. -
Megamax #407270 Mutass egy jó játékost aki nem lo goldot és játszik heavy tankokkal? Mert én egyenlore csak 1 játékosról tudok aki egyáltalán nem lo goldot de o csak mozgékony tankokkal játszik Taugrim, Szerintetek meddig fog tartani a WG nek ez a "balanszolás" , csak mert még azt sem tudták megoldani hogy ne lehessen klikkeléssel spamelni a térképet. (hm szerintem csinállok egy accountot és minden csatában csak klikkelgetni fogok a térképre, hátha meggyorsítja kicsit a dolgokat) -
*sátáni kacaj Pz II C nyelven* -
Talán 6 év múlva leesik neked is, hogy a jó játékos nem a lőszer miatt jó.
-
Valakinek volt már kísérletező kedve?
A rental tankoknál, amik bent vannak kalendáriumban, levonja az "arany értékét", amibe kerül, és csak a garázs/crew van ott. Ilyenkor mi történik, meg se veszed a tankot? -
asolyom #407266 Erről is volt szó egyébként. Szerintem balansz, gold ammo, stat kérdésben az AW fényévekkel jobb. Most néztem, hogy pl. már beépített "armor viewer" van. Nem ártana végre ott is HD tankokat tenni a játékba. -
Plata #407265 Nem sokára az is lesz,valaki mondta hogy WoT-ban is jön a stat rejtés vagy mi a rák funkció.
Engem nem izgat a statom,nekem csak a szórakozás fontos.
De rengeteg gyökér van aki azért jár low tierbe hogy gold ammóval a statját húzza. -
Kryon #407264 Szerintem a statbuzulás a legnagyobb átok ebben a játékban, megelőzve a gold ammot és az MM-et is. A sok xvm-huszárnak az a legfontosabb, hogy a statjai szépen nézzenek ki, nem az, hogy megnyerjék a csatát, és már még azt is elvárnák, hogy az ők hülyeségükhöz balanszolják a játékot. Le kellene tiltani a statok kiadását a picsába és szerintem máris sokkal jobb lenne a játék. -
Kevesebb goldammot kell vinni, ez a megoldás! :-)
Más, nem tudtam, hogy hova fogom költeni ezt a sok aranyat, ami a lootboxokból esett, de már látom, hogy lehet venni 300%-os crew meg free XP boostereket. :-o -
Megamax #407262 Nem kell aggodni , nem nevezném hosszunak azt az 5 percet :D -
asolyom #407261 A következő dolog, vannak tankok, aminek igen kevés a lőszer javadalmazása. Elfogy a sima AP egy hosszú csata végére, és ezért csak kevesebbet sebzel az APCR lőszerekkel. Remek! -
Azok pontosan ugyan úgy lőni fogják mint eddig, kevesebbet fog sebezni de át fog
űtni.. -
Plata #407259 Tegnap is találkoztam T4-6 csatában gyökérrel aki gold lőszerrel tolta,pechje volt hogy az a szar kétszer pattant t50-2 elejéről én meg szét szedtem.
Szeretem megszívatni a goldos fafejeket. -
Azért kell annyi idő mert pl dobtam egy hátast a prem acc revizíónak a dátumára is, azt mondja 2018 végén hogy majd 2019 végén ! mivan? pfff -
asolyom #407257 Bár ennyire egyszerű volna.
-
Plata #407256 Én örülök a prém ammo nerfnek.
Sok balfék jól meg szopja.
De majd a sok statbuzi aki low tierben tolja gold ammoval rinyálni fog.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.21. 08:32:26 -
asolyom #407255 A másik, ez a prémium ammo sebzés nerf jónak hangzott elsőre, de jobban belegondolva elég sok problémát hordoz magában. Mi lesz akkor a prémium lőszer nélkül életképtelen (sokszor prémium, KV-5, IS-6) tankokkal? Egyrészt ez számukra jelent egy páncél, HP buffot, de másrészt sebzés nerfet. Ettől most akkor balanszban lesznek? Én nem hinném. Amit egyik kezével ad a WG, azt a másikkal elveszi.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.21. 08:24:12 -
asolyom #407254 Kicsit inkább attól tartok, hogy fogalmuk sincs, hogy mit kezdjenek a MM-el, csak kísérletezgetnek. Különben miért kell 2 év az egyértelműen ratyi MM kijavításához? -
Megamax #407253 Mivel sokan szép kis összeget toltak már a játékba igy azoknak van. Ezek az emberek akkor sem hagynák ott ha egyaltalan nem lenne goldammo a jatekban . Hacsak nem olyan szerencsesek mint en. -
Remény hal meg utóljára, de nekem a WG eddigi tevékenysége nem arról szólt hogy élvezhető legyen a cucc..
Engem nagyon nem fog zavarni lerakom megint 3 évre oszt jóccakát:D
Természetesen megnézzük mit alkotnak. Ezt a prem lőszer "nerfre" kíváncsi vagyok, de nagy változásra nem számítok, nehezebb lesz prem acc/tank nélkül kigazdálkodni a lőszer árát de aki tolja rendesen annak ez nem probléma úgyan úgy lőni fogja mint a meggymagot :)
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.12.21. 08:07:08