banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Ezt nagyon szeretem a gold lőszer szerelmeseibe, amikor az a magyarázat, hogy "nehogy már ne tudjam belőni, mert akkor mihez kezdek vele"
    Még hogy kompetitívvá teszi a játékot a gold lőszer, ne röhögtess.
    Ez a kedvenc mondatom: "Így is eleget szól bele a szórás a játékba, nem kell még az is, hogy pattanj feleslegesen."??????
    asolyom:
    "Ha kivennék a gold lőszert, akkor mit kezdene egymással két Maus szemből?"
    Ha egész véletlenül két Maus kerülne egymással szembe a meccs végén és nem tudnák kilőni egymást, akkor igen, döntetlen lenne. Na és akkor mi van??? Ha több lenne a döntetlen meccs? Akkor mi van?
    Ez az egész arról szól, mármint a gold lőszer irtózatos használata, hogy senki nem akar és nem is tud egy ilyen játékon gondolkozni, taktikázni, stratégiával játszani. Mivel 15 random ember a csapattársad, ezért esélyed sincs semmilyen szintű együtt működésre, ami ahhoz kellene, hogy egy normál lőszerrel belőhetetlen tankot bekerítsetek, hátba támadjatok, megkerüljetek stb-stb. De erre nincs is igény, mindenki (tisztelet a kivételnek) azt akarja, hogy ha megvettem vagy kifejlesztettem egy tankot, akkor azzal lőjek át mindenkit és ha ehhez gold lőszer kell, akkor tolom azt.
    Igazándiból a gold lőszerek átütésének a mértékével van baj szerintem. Az hogy egy azonos tierhez tartozó tankot sima lőszerrel nem lő át az ember, golddal meg igen, azzal még nincs is baj. A probléma ott van, hogy a két tier-rel lentebbi tankoknak is olyan a prém lőszere, hogy simán átüt bármit(persze nem minden tankra igaz ez, főleg az oroszok jeleskednek ebben )