banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Jah és T10 meddel hátul kell kempelni?T8-10 csatában?
    Persze majd én is felmászok a hegyre és onnan sniperkedek vele gold ammóval.
    Nézd nekem ez nem megy,most is felbasztam magam és td-vel elindultam és mentem és mentem és mentem,szartam rá hogy mi lesz nekem elegem van a kempelő medekből.
    Győzelem!
    Csata: Highway
    Járművek: ISU-152
    Szerzett tapasztalat: 7 525 (x5 minden nap az első csatáért)
    Megszerzett kötvények: 1
    Szerzett kredit: 40 988 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 2 525)
    Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"

Kapaszkodj meg mázlim lett,vagy ammoracket lőttem vagy nem talált el és a második lövés már vitte.
    Egyedül átmentem az ellenség bázisára.A medek meg a heavyk és az egész tetves banda kempelt.
    Jah és arty is volt,több is,meg is lőttek,de akkor is mentem,kapaszkodj meg telibe lőttem az artyt és mi lett? Láncoltam.
    De a beszari banda agyon lőtte 3-400 méterről mögülem,jah nagy lövöldözésükben engem is hátba lőttek.
    És ezzel a meccsel meg lett a TD küldi is,meg lett a sebzés a kill meg egyéb szar is hozzá,.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.12. 19:34:32