418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Megamax
    a CS:GO-t igen azt utálom,de a codokat szeretem, meg ott nem kell fizetni csak azért hogy kompetetév legyél. COD al csak a cheaterek bajom van de az is megoldhato azzal ha kilépek a meccsbol és még buntetést sem kapok érte.
  • Sherman0070
    azt hittem utálod a codokat és a csgo-t :D
  • Megamax
    nekem már mindegy, eladtam az accountom, amugy meg nem lessz, ahogy haladnak ezenn nem fognak változtatni. Megvettem a BO4 et ugyhogy most az van terétéken.
  • Sherman0070
    :D
    na
    amúgy lesz ammo rebalance talán: itt van valahol
    ezután végre megkapják azok a szemét speciál ammo spammerek
  • Megamax
    hehe egy szót sem mondtam egyikrol sem , csak fura volt toled a "SKILL"
  • Sherman0070
    A ~60% overall mióta összeköthető a fogyócikkekkel?
  • Kancsalborz
    A tegnapi 39-csatából, amiből 17-et ketten játszottunk, 15-vesztes lett, ebből 10-ben 1-2-3 - 15-re kaptunk ki. Saját szinten kb 2-3 meccset,osztott az MM egyébként végig +2-ben nyomtuk... A nap vége 25%-wr. Mit is kellett volna jobban csinálnunk ???
  • Kancsalborz
    https://en.wot-life.com/eu/player/Kancsalborzkopet/
    Én nagyon szeretném szeretni ezt a játékot, de ami randomban megy, arra egyszerűen nincsenek szavak. És ennek a 40%-os wr-nek egy részét az 1900+WN8-as öcsémmel hoztuk össze... Ennyit ér a tudásunk ma a játékban random csatában... A csaták kb. felében, egy kezdő pozíció felvételére, meg két lövés leadására sincs idő, mert veszítünk. Érdekes módon amikor 50-ből egyszer kialakul ne adj isten egy normális osztás, ( és ez nem azt jelenti hogy +2-ben vagyunk, csak hogy két kiegyensújozott csapatot oszt a MM véletlenül ) egyből tudunk alkotni, és van 3-6K sebzésünk...
    Meg az is érdekes, hogy egyik ismert streamer-nél sem látok ilyen osztásokat amiket mi kapunk, pedig pont ezért mostanában érdeklődve nézem őket...
    Egyébként fasza a játék. XD
  • TiborTamas
    Nekem 5000 jött, de úgy, hogy nyitottam egy lefH arty-t, ami már megvan és helyette 1500 gold kompenzációt adott.

Egyébként minden láda tartalmaz legalább 250 goldot, így 11 ládából minimum 2750 arany fog jönni + a ráadás.
  • Megamax
    Ne már ezt pont te kérded?
  • Iflow
    Egy 11-es ládacsomagból kb. mennyi arany várható?
  • Maala
    Gondolom, mert arty stun? És kb feleződtek - 2/3-olódtak a töltési idejeik...
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.15. 14:19:25
  • yossarianHUN
    Lehet hogy a skillből elvett, de le is tépném az arcomat, ha az artyparádé és a japán derpes csodák között minden csatát 3-4 besárgult modullal kéne végignyomni az első bekapott HE után.
  • asolyom
    Én valami elképesztően szerencsétlen vagyok ezzel a tankkal.
  • Sherman0070
    Amúgy az miért lett kivéve, hogy 1 meccsben a repair, med kitet csak 1x lehet használni?
    Régen oda kellett figyelni, hogy milyen szituációban éri meg feltenni, most meg csak nyomjad, mert 90mp múlva úgyis újratöltődik...
    Szerintem ez a skillből elvett. Trackelés elég nevetségessé vált az instant felrakás miatt.
  • Plata
    Jó az a Type 5.

• asolyom
    Egy baj van csak tényleg ezzel a Type-al, ha kihalnak mellőle a csapattársak, akkor nem lehet vele lehozni egyedül egy csatát, csak irtó nagy szerencsével. Eddig 7 csata, 2200 átlag sebzés, 0,86 átlag kill, 1900 WN8, és 29% WR.

A HT oldalt általában nem gond vele tartani, vagy lenyomni, de ha a másik szárny elesik, akkor vége a dalnak.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.15. 13:11:32
  • Plata
    Vagy hátul kempelnek a bozótban a bázison egy heavyben.
    Nem szeretem őket csapat tagnak,jelenleg ha su130 skorpió vagy is3a van a csapatban az kb 90% eséllyel egy agyhalott idióta.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.15. 12:24:50
  • asolyom
    A legszebb az, hogy a sok új Skorpion G, IS-3A nyertes azt hiszi, hogy valami szuper tankot vettek. Mennek a frontvonalba, és (jó esetben) egy sebző találat után meghalnak.
  • asolyom
    Na igen. A Type mókás tud lenni, de csak amikor kialakul valami csata is, és nincs 3 perc alatt vége az egésznek. Most is volt olyan, hogy hiába lőttem ki 4 tankot a Type-al, amikor egyedül maradtam két 7-es tank, és a 3 tüzér szétszedett. Ilyen helyzetben ez a tank egy halott Godzilla. Nehezen de végre sikerült leszorozni végre a Type-ot is. A legutóbbi csatában rálőttem egy bokorra, ahonnan egy Strv TD lövése jött, és a végén láttam, hogy 700-at sebeztem bele.
  • Plata
    Néha jókat röhögök.
    Tegnap azon is csak röhögtem hogy Is3a lökdöste Fv-t a bokorban míg meg nem unta és egy lövéssel haza nem vágta.
    Rengeteg idióta van,de sokszor az ellenségnél is.
    Volt olyan csatám ahol szinte nulla sebzéssel zártam mert szinte egyből vége lett.
    E100-al vagy Type-al még szinte negyedéig sem értem a pályának de vége.Amikor még három perc alatt sincs vége és 15-2 csak pislogsz,főleg ha te hátul kullogsz teheneddel.
  • asolyom
    Lehet, hogy csak véletlen, de most T8-as tankkal elég sokat lehet menni saját tierben, vagy még top tierként is. Valószínű, hogy most többen játszanak, és a dobozokból eső prémium tankok miatt is több T8 van. Ettől függetlenül borzalmas sötétség van a legtöbbször. Tényleg néha úgy érzem, hogy 15-15 csimpánz különb csatákat játszana.
  • __Jacek__
    pl Scorp volt igaz előtte, nehogy az aranyból betankolt emberek megvegyék :D
  • __Jacek__
    Prog nem kell van.
  • __Jacek__
  • asolyom
    Szerintem az idén is lesz, meg biztosan a Progetto is. A loot box-os tankok nyilván nem.
  • Plata
    Mauer.
  • __Jacek__
    Tavaly volt valami értelmes a kalendáriumban? Gondolok arra hogy a végén valami jobb cuccot beraknak?
  • __Jacek__
    Tegnap volt egy meccsem, tamadás.. végén én maradtam O-HO meg egy purdel vagy mi :) ellen meg egy BlackPrince fossá lőve..

7 kill 3500dmg végén ott állok a körben ketyegett le az idő, egyedül már nem tudtam befoglalni. Pudrel a körtől 5 méterre állt és kereste a BP-t.. nem tudtam bekönyörögni a körbe.... És akkor mért nem nyerek :D
  • __Jacek__
    "Az kokero, 7-8 darab 7-9 tieru tank duplazasa hetvegen ebed utan:)) Na ott szeretnem a 80-as wr latni :)" ott van alatta leírva :D van 40-50 tankom 60%+-os winretel és akkor belinkelsz egy ilyet ....

Napis stat nem éppen aktuális überrel, leduplézni 7-8 tankot mondjuk, és nem hiszem hogy egy adott játékoson múlna hogy veszit, miközben 14 bauinnal össze sorsolja a retek rendszer...

És nem Sherman játéktudásáról volt szó biztos ügyes, tőlem aztán 2561656 wn8-a is lehet... ez lényegtelen, én max közepes vagyok babuin felett kicsivel, de annyira nem szar a statom amit nem rerolloltam hanem az elejétől húztam hogy 300 meccs óta 40%-os a wr-em....
  • __Jacek__
    Te tudsz olvasni egyébként? :)
  • Maala
    Lunar New Year akkor. :)
  • joe662
    A kínai tűzijátékos
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.12.15. 00:04:30
  • Maala
    Jó, de melyik adja a tüzijátékost?
  • joe662
    Sikerült kiszenvednem a fenyős cammot Még a kinai tűzijátékost szeretném,a többi nem vonz.
  • Plata
    Na meg lett a 8-as szint is.
    Remélem a 10-es is összejön januárra.

Irtó nehéz játszani mert nagyon sok idióta van.
    De néha az ellenségnél vannak.
    Két idióta ugratni akart a vízparton,egymásra estek be a vízbe.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.14. 22:43:50
  • Bee
    Öööö... T10-es nem jó? Szakasz nélkül, az egyik legrosszabb heavyvel? Mondjuk ez is csak 76%. :( Stock Somuával a bérleti időszak alatt volt egy 80%+-os WR sorozat huszonplussz csatából, de arról nincs kép (és többnyire top tier voltam, meg prémtank, meg OP). Aztán kompenzálta a sok T10-es aligsebzéses bukó kör.
  • __Jacek__
    Neheziteskent ha mar lud kegyen kover esetleg valami fasza nyolcas alap nem 100k free ratolva:)))
  • __Jacek__
    Az kokero, 7-8 darab 7-9 tieru tank duplazasa hetvegen ebed utan:)) Na ott szeretnem a 80-as wr latni :)
  • Maala
    Azt hittem, hogy egy tank kihúzása közbeni 80%-os wr elég lesz. :-(