banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Ma megint nem túl sok értelmes csapat volt, ráadásul full T10 csatákban oldalanként legalább 3-3 kukás autó van. Más kérdés, hogy a legtöbb FV játékos iszonyú béna, és meghal 0 sebzéssel, persze többnyire a saját csapatban vannak az autista FV-k. Viszont ez az Object 277 egyre jobban tetszik, jó ágyú, mobilitás, használható páncél. Több helyen olvastam, hogy a 277 az a WZ-1115A szovjet változata. Sajnos a kínai cucc nincs meg, és nem is tervezem, hogy kikínlódjam, de az a 277 ütős. Az első csatában 0 dmg "sikerült", de azóta mindig lesebeztem a HP-m, valami 2400 dmg és 1,4 kill az átlagom vele.

A T-44-100-zal is mentem egy kört, azt legalább sikerült megnyerni, de nem volt semmi extra, valami 1300 dmg.

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.11.06. 20:24:09