A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #405271 Én ma vettem meg és NAGYON NAGYON bejött.
Eddig küszködtem ezzel az ággal, gondolkodtam hogy átugrom a T25öt, mivel az előtte lévő nagyon nyögvenyelős volt, aztán megláttam hogy 3as táras ágyúja van, és adtam neki egy esélyt. (nagyon szeretemn a táras tanokokat, marhárta idegesit amikor kiharclsz egy jó helyzetet, és a random úgy dönt nem találod el a célpontot.. táras tankkal legalább nagyobb az esély :) )
A t24-el a legnagyobb bajom az volt hogy az ágyúja nagyon kicsit sebzett, semmi elrettentő ereje nem volt. Belelősz valakibe egy csikicsuki harcnál és abban a pillanatban rájön a srác hogy lol, ez nem sebez (110es a sebzés), egyből rádjön és kifiléz.
Namost, T25 ugyanúgy 110et sebez, de 3x.... nagyon sokan meglepődnek rajta amikor kapják sorban a csipkedést. Emellett nagyon jó az ágyúsüllyedése is, tehát lehet domboknál harcolni, 8 sec alatt tölt be a 3as tár (azaz kellően gyors, ha kiürül a tár nem vagy sokáig végtelen), és kifullozva még mozgékony jószág is. Tetszik. Páncélzata nincs, de hát miért lenne :)
Látványos a különbség.. t24el az átlagsebzésem 221, ezzel meg 606 :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.10.29. 22:38:39