World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tier1-10. Junius utolsó napján vettem meg a Standard B - t, majd Julius ötödikére kifejlesztettem a tizest. 0 - 197000 XP. <#vigyor0>#vigyor0>
Én sem tudok egész nap játszani, de most rákapcsoltam, és kellettek a boosterek is.
vagy csak én nem tudok 4-6 körnél többet menni egy tankkal 1 nap alatt ? vagy sok sok ágat húzok egyszerre és ezért haladok lassan ?
Eddigi pályafutásom legintenzívebb XP farmolásán vagyok túl. 5 nap alatt a nulláról kifejlesztettem a tízes Progettot.
Jó sok személyes tartalékom gyűlt össze korábban, így dupla XP-vel ment szinte végig.
Baromira jó ág lett az olasz. Élveztem minden percét. Tier6-tól minden tankkal élvezetes, és eredményes volt a játék.
Valahogy nem éreztem azt a frusztráltságot, mint korábban sok tanknál, hogy feltörlik velem a padlót, csak hogy legyen céltáblája az ellenfélnek.
Mivel az összes többi tier 10-es már ki van fejlesztve ( A kínai TD kivételével. ) így már csak kreditet kell gyűjtögetnem.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"sikertelen csatlakozás a frissitö szolgáltatáshoz"
Amúgy a Wot elindul,csak visszadob hogy frissítsek<#fejvakaras>#fejvakaras>
Net van,modok nincsenek.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ma volt egy kevés időm és mentem pár csatát.
Sajna nem sokra volt,de Vk ma nagyon jó volt.
T9-T10 tankokkal sem tudtak kilőni belőle.
Gold noob Super Conqueror meg obj263 is pattant róla.
T10 Wt pz4 lövése meg úgy pattant hogy nem is volt benne a jelentésben mint lepattanó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.03. 23:52:49
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Egyébként Wz-131-el múltkor volt egy jó csatám.
Vereség
Csata: Erlenberg
Járművek: WZ-131
Szerzett tapasztalat: 2 158
Megszerzett kötvények: 1
Szerzett kredit: 34 568
Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Járt hozzá másik is,hét nap prém meg egyebek meglévő accountra.
Jár nekem az újság így a különszámot is megvettem.Kíváncsiságból.Csak a WoT-ról szól.
WORLDOFCOBI és ezeket adta:
T2 Light, M22 Locust
500 gold
14 nap prémium
Csak új accountra jó.
Az invite kód tartalma:
- Tier III-as T-127-es prémium szovjet páncélos
- hét nap prémium előfizetés
- 1 ingyenes garázshely
Neked az elsőt kellett volna ki pipálni.
XD
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Meg az O-ni-t.
Legalábbis számomra elviselhetetlen volt pár hónapja a játék ebben a két tankban annyira tetülassúak voltak. A troll ágyú sem ANNYIRA troll sztem...
Mostanában játszottál velük vagy csak az emlékek voltak meg régről?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.07.01. 00:45:27

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Haladni kell a korral.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

angelus1991ster.blogspot.hu
Tier 7ben a T29 örökzöld, a Tiger szintén nagyon jó, csak ugye a páncél dísznek van rajta. Ha a heavyket tartod számon, akkor az O-Nival bezáróan valóban ezek a legjobbak, de a többi tanktípust figyelembe véve azért lehetne még mazsolázgatni.
A japán heavy ág nagyon jó tier 5töl felfele. Lehet szidni, de nagyon erős tankok, szóval én nem állnék meg.
Tudom hülyeségnek tűnik egy kb csiga sebességgel vánszorgó tanknak.De hihetetlen durva dolgokat tud művelni.
Type4 úgy roppantja ketté a gyors kis fosokat mintha ott sem lennének.A papír heavy tankokba is röhejes sebzést tud tolni ütközéssel.
Legjobbak a franciák vagy a svédek vagy csehek.Ha feltekered falra vagy sziklára,brutálisat tud sebezni.
Beképzelt 10-es cseh tankba 1400 felett is sebeztem már,azt hitte mert táras fos van rajta meg gold lőszere jó ötlet rámászni Marleen-ra.Gold lőszerhez ész nem járt.Ha nehéz tankban vagy és van irányított ütközés,azzal hogy felkened a falra úgy ki lehet nyírni mint a fene.Kedvencem az volt mikor bc-k vettek körbe eggyet seggel felkentem házra többit meg kezeltem ágyúval.Amit felkentem a falra az igen izgága volt,de hiába próbálkozott.
2.Nem.Nem rosszak de már nem is olyan jók.
3.A japán tehenek 5-6-7-8 szuper jók.Nem tudom mi a bajod a japánnal,de ennél durvább ágat nem találsz.
O-I Expert O-I,irtó troll,O-Ni baromi jó,az O-Ho kicsit gyengébb.Na persze troll ágyút vegyél rá mindig.Mutass nekem még egy olyan T6 tankot ami egy lövéssel kicsinál egy T8 td-t.<#hehe>#hehe>
Már pedig O-I röhögve oneshotolja akármelyik nyitott Td-t,skorpió volt a kedvencem.Azokat hecc volt kilőni.Magasabb szinten annyiban változik a dolog hogy a tankodnak még durvább páncélzata lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.30. 08:49:17
Három gyors kérdés:
- Melyikek a legjobb 6-os tankok jelenleg?
- Tier7-ből most is a T29, az IS és a Tigris a király? (följebb nem tervezek menni)
- A japán heavy ág tier5 fölött is ugyanekkora hulladék lesz? Mert akkor már adom is el az 5-öst most azonnal 😄
Utoljára szerkesztette: VanDaal, 2018.06.30. 08:32:15