banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Az 5-ös Churchill annyira nem volt gáz, de a Churchill VII-et és a BP-t rühelltem, és a végén nem kevés free xp-t beletettem, hogy meglegyen a Caernarvon. Azt nagyon szerettem, még mindig ott van a garázsban, csak viszonylag új benne a legénység, és kellene rá felszerelés is. A Caernarvonnal gyakorlatilag a FL-ban húztam ki annó a Conquerort. Szerintem az egyik legjobb 9-es HT, legalább is nekem bejött.

User! Majd meglátom milyen lesz a SC. Tudom, hogy T10-ben mindenki goldot lő, de egy hull downban levő SC ellen még a gold sem jelent garantált átütést. Azt a játékban is látni, hogy a SC féle tankok védekező pozícióban nagyon erősek, amíg mondjuk a szovjet meta tankok (IS-7, Obj. 277 stb.) pedig gyors támadási feladatokban jeleskednek. Égyébiránt a valóságban is ez volt a szovjet, illetve brit koncepció. :) Egy biztos, hogy a SC páncélja némileg jobb, mint a 9-es társáé, több a HP és sokkal magasabb a DPM. A Conqerorral is sürű vendég voltam T10-ben, és nem ment rosszul vele.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.10.22. 11:07:44