World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
313/390/65
490/490/640
egyébként elöl, oldalt sehol nem tudnád belőni semmivel, max hátul...kb. 11-12 tier...<#hehe>#hehe>
Biztos örültek nekünk,kb1 perc alatt halt meg a 2 feka bulldog:-DDD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.05.31. 18:33:16
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Object 277
Changed the arrangement of the internal modules (ammo rack and fuel tanks)
Szal most már nem 2x fox kigyulladni 2mp-n belül, hanem 2x kapsz ammo racket. :-D
K-91
-0,2s reload time, -9° depression, -110°/+110° toronyforgás... Egyre jobb lesz. :-) Előre a 4,5s reloadért!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
(Tudom mm szerint van és azt full tier X-nek hívjuk jelenleg azt hiszem)
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ott kapsz is pénzt,T10 tök minusz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Nem elérhető csak úgy, valami reward szar lesz, vagy az új szem misszióban, vagy kockáknak kláncsatás akármikben.
A slussz poén hogy már most lehet tudni, hogy van egy másik 4 lánctalpas is modellezve, paraméterekkel, ami állítólag ennél is jobb...<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Szóval szerintem a játékos közösség szellemi színvonala nagy általánosságban elkeserítő. Egyszer vannak a nyomom a W-t, és bal klikket stílusú játékosok, a másik meg a többieket minősíthetetlen stílusban szidalmazó fajta, aki elmekórtani eset gyanánt egy ilyen idióta játékon képes felhúzni magát, és a többieket b@sztatni, ahelyett, hogy élvezné a játékot, netán jókat röhögne a saját, és mások balf@szságán. <#hehe>#hehe>
Persze tisztelet a kivételnek, aki nem ilyen. <#awink>#awink>
Még el Fl-ezgetek,amig van,mert az még néha buli,<#hehe>#hehe>
Jo ez az S1,a két szélső ágyút teljes biztonságból lehet szedegetni,szegények nem tudták mi van,ott cirkuláltak körülötte míg ki nem végeztem.
Most a teszt szerveren megvettem a Conquerort, de ugyebár a teszt szerver is csak arra alkalmatlan, ami a neve, vagyis tesztelésre. <#awink>#awink> Mondjuk az is vicces, hogy a teszt szerver iszonyatos gold fosása mellett a Conquerorral alap lőszerrel is többet sebzek, mint bárki más a csapatban, pedig T10 csata volt.
A sok spawn kemper idióta,nem érdekli öket,hogy ugat a rendszer,hogy az àgyuk tàmadàs alatt.
Nem ök àllnak a vonalnàl és vàrjàk az ujraéledö tankokat.
Fogyatékosok:-/
Szerintem az Fl utàn az én pàlyafutàsom is befejeződik:-/
A 4 csatàbol 2 volt 2-15:-/
Nem lesz ez olyan op.
Nem is ruszki tank.