418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megamax #406290 hát ez az hogy nem jó, csak mész ossze vissza benne és lovoldozol, na de most a wot is erre a szintre csokkenik ha minden tank sebezheto lessz , nem sok értelme lessz nehéz tankal menni mert forgathatod ahogy akarod ha sebzik minden formában. Amugy valahogy gondoltam hogy nem fogsz tudni értelemsen hozzászólni . -
Végre egy értelmes hsz a témàban 
-
Plata #406288 Valaki mondja el mi a jó abban a szar cs:go-ban?
Én még egyik cs játékban sem láttam 10 percnél több értelmet. -
CS:GO,CS:GO,CS:GO,CS:GO,CS:GO,CS:GO,CS:GO,CS:GO
-
Megamax #406286 Basszus naná, nem látok a fejedbe azért is van itt a forum hogy leírd azt amit gondolsz az ostobaságaimról kitalálni ugysem tudom. Csak értelmesen és tényekkel alátámasztva , uresz beszédet senki sem szereti. De privátban is írhatod hogy ne untassuk a nagy kozonséget, habár én jobbanszeretném ha látná mindenki. -
Most komolyan fejtsem ki, hogy miért vettelek egy kalap alá a többi fikázóval aki teljes meggyőződéssel állít ostobaságot miközben ezért-azért szarozza a játékot? -
Megamax #406284 Bocsi de azt hiszem értelmezési probléma adódott, de leírom megint (sajnos nem tudom szótagolni , hogy jobban meg lehessen érteni) "ha nem változtatnak surgosen valamit a loszereken akkor a játék áttmegy egy CS:GO stílusba (végulis az 5 perces játékido már megvan ) " remélem így már értheto, de azért javítsatok ki ha ebben az idézetben bárhol is említem a játék hanyatlását bármilyen formában.
-
2010juli-dec31 closed , 2011jan01-0411 open,2011apr12 launch -
Nekem tegnap béta teszter medál jött, asszem 2011 ben regeltem...2010 augusztusban adták ki a játékot -
DrSoong #406281 Több az, mint 8! 7+ jutalmat vettem át tegnap és amikor regisztráltam már vagy 3 éve ment a játék. -
Plata #406280 Ha jól emlékszem valami okostojás 7-8 éve azt mondta jó ha fél évet ad a játéknak.
-
"Amugy ezért mondm ha nem változtatnak surgosen valamit a loszereken akkor a játék áttmegy egy CS:GO stílusba"
8 éve van meg a játék, javítson ki valaki ha tévednék, de most kapott golden joystick díjat valami legnagyobb játékosszámú régi játék kategóriában, mindig vicces olvasni ebben a relációban évek óta az összes látnok hsz-t amiben temetik a játékot vagy valami katasztrófát vetítenek előre ha sürgősen nem történik ez vagy az... -
Megamax #406278 Igen de arra van a heavy spall liner, viszont az nem sebzett volna ekkorát, és HE elé tényleg nem mentem volna ki mert az tudom hogy nem tud lepattanni. Amugy ezért mondm ha nem változtatnak surgosen valamit a loszereken akkor a játék áttmegy egy CS:GO stílusba (végulis az 5 perces játékido már megvan ) Ami meg a modokat illeti én a csatamezon tiltanám oket de a garázsban simán maradhatnának. Van pár jó mod mint a tobbsoros garázs, statisztika modok a tankokra, automatikus felszerelés és legénység áttrakodó, ésatobbi, de a legfontosabb a garázsban az óra :D -
Ezen jót röhögtem. :D
Tényleg valahogy így van ez a szar rng de akkor is. :D
Amúgy én vágom milyen modokról beszélsz. Ezekkel "fejlődni" is lehet, mert pl. Reload timer moddal rengeteget megtudsz a tankok töltésidejéről.
Tundrával átlátod a mapot, megtanulod hova lőhetsz be.
Lézerrel elég jól tudod mikor néznek rád (nem kell extrába full koncentrálva körülnézned, mielőtt kimennél a tankoddal, mert kb. egyből észreveszed ki is céloz rád.
Aimbotot használjon az akinek nincs keze, sokszor nagyobb hátrány, mint előny.
Desteuction mod is olyan, hogy sok új helyet találsz, ahol belöheted az ellenfelet.
Az a minimapos villogó szar amit utálok. Amikor 1v1ben maradok, mindig figyelnem kell mit döntök ki, mert ha az ellenség csal, akkor oda a meglepetés ereje.
Telorol írtam, remélem érthetően fogalmaztam. :D -
viper07 #406276 Az lenne a tanácsom, hogy ne menj ki 10 -es heavy elé. Egyébként pedig ha HE -t használ, szintén cumizol. -
Megamax #406275 eloszoris nem abbol a szogbol nézd hanem ugy nézd meg hogy atorony teljesen rád van fordulva, vagyis arra a célra amire loni akarsz, a másik ha megnézed a videót hol ment be akkor láthatod a sima loszer ott nem vitte volna be, az elso lovés meg egyenesen a csovon ment be ami AP val megint nem megoldható mert az lepattanik olyan szogben már csak a HEAT loszernek van 80% os beesési szoge és mégis beut. De a legrosszabb hogy nem problémáznák róla ha a tudásával tette volna ezt. Nem csak egy gombnyomás és ezzel más játékát rovidíti le, de gondolom ezt nem kell mondanom mert ugye ti sem szeretnéket csak azért bemenni csatába hogy ingyen sebzés legyetek? De he nektek ez így jó akkor tessék már nem folháborodni azon ha nekem ez nem tetszik és inkább kilépek a csatából. -
Nem arról van szó hogy bemegy vagy nem, hanem arról hogy az arty milyen célokat preferál, míg az egyik esetben egy lila a másik esetben egy piros játékosról van szó. -
Mielőtt lehülyéznénk egymást nemárt tudni, hogy a Löwe a lövegpajzsnál a löveggyűrű mellett tier 8 tól sima AP val is belőhető
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.29. 12:01:26 -
Ez egyértelmű, mondjuk már kicsusztam az unicumból :) De álltalában top 3 vagy legjobb vagyok a vörös áradatban, de hogy legalul vagyok és állandó arty-t kapok az tuti ott vannak a 10-es és 9-es tankok de nem a kis nyomorult 8-asom a célpont :)
De ez ilyen, ha látod hogy az arty nem babuin és XVM is van neki fönt erre lehet számítani, mint ahogy én sem értem a sírást a prem ammora is lehet számítani, le se fosom lőjön amivel akar :D -
DrSoong #406271 Előre programozott RNG. Egyik meccsen az összes arty lövés mellémegy, a másikon még a kapás is talál. -
Megamax #406270 Hát ezt kétlem , én legalább tényeket kozlok videókkal mutatom be de te még egy értelmes hozzászólást sem írtál a problémára. az ilyen "A lényeg,hogy meglőtték a tankomat goldal brühühüü" egyszeruen még normális gondolat sem fogalmazódott meg bennem , hogy erre mit tudnák visszaírni. -
lammaer #406269 Teher alatt nő a pálma :) -
Nyugodj meg sokkal mélyebbre süllyedtél,a hetek hónapok óta tartó sírásaiddal a gold/repesz kombi miatt 
-
Egy KORM-os játékos dokumentáltan ment 1000 csatát saját accon és vlmi piros kölcsön accon ugyanazokkal a tankokkal artys meccsekben, egyik esetben 60-70% kapott arty találatot míg a másik eseben 20-30% volt arty tűz alatt. -
Megamax #406266 Ez miért lenne számomra pech? Ami meg Joe662 értelmes hozzászólását illeti, hát erre nem tudok mit mondani azt hiszem erre a szintre még nem estem le. Most jelenleg nem tudok jobb példát mint az hogy valamiért fizettél de nem tudod használni mert a másik ellehetetleníti teljesen legális módszerekkel. -
Plata #406265 Peched van,tényleg mobilról néztem.
Te lehet bennem van a hiba és csak troll ágyús tankokkal játszom T10-ben,de nekem Type 5-el és Fv td-vel sem gond belőni a Löwe-t.
Meg E100-al sem.
Több T10 is van,de nem veszem elő őket.
Ezeket is csak a legénység húzás miatt.
E100-ban van egy sügér zsiga aki 75%-osan került bele.
Mert E75-ben eggyel kevesebb ember vót.
FV-ben szintén van egy vaksi hapsi,Type 5 meg jó hecc.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.29. 11:45:34 -
DrSoong #406264 Láttam annó kazna klánost is warpackozni. Másodperc töredéke alatt tolta az auto repairt még a hangot sem játszotta le a game. Mindezt egy két tierel kisebb tankkal szembe miközben gold lőszert szórtak platoonban. -
Megamax #406263 Na (most kicsit hulyének foglak nézni jó?!) most vagy nem játszol a WOT nevu játékkal vagy nem ismered a loszertípusokat a játékban vagy ami szintén elofordulhat hogy mobilról nézted és nem látni jól az ikonját. Ami meg a "T10 csatában ne csodálkozz ha szétlövik a Löwe-t." kijelentésedet illeti , nem nem lovik szétt a lovet sima loszerrel még Tier X ben sem ha nem lovik goldal, foleg nem egy olyan pontatlan ágyuval amivel kész muvészet gyenge pontra célozni. A másik teljesen hulldownban voltam a love vel és az emilt nem találtam el (kupolára céloztam ami ugye rettenetesen kicsi és mozgott is) mert ugye a tornya belohetetlen 230 koruli pennel, de a tornya teteje csak 20 mm es így ha eltalálom automatikusan bemegy. -
A játékosok túlnyomó része kb.80% piroska jelenleg, mivel nincs skill alapú MM ezért a meccsekben gyakorlatilag 20% körül vannak a jó játékosok akik könnyebben érvényesülnek a többiek rovására, ha ilyen környezetben zavar hogy létezik cheat és egyesek használják ott nem a játékkal van gond hanem a hozzáálással.
Azok a játékosok akik elértek ezt-azt a játékban 2x is meggondolják hogy használjanak valami csaló mod-ot mivel nem reszkírozzák azt hogy esetleg elveszthetik egy bann során a belefeccölt időt, zsetont, stb.-t.
Szerintem felesleges ezen rugózni, pl. sokkal nagyobb gond a játékban az xvm alapú fókusz amit előszeretettel követnek el az artisták...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.29. 11:39:26 -
DrSoong #406261 Aimbotról nem beszéltem, nem olvastál valami jól. Az a hármas amit említettem együtt sokkal erősebb és valódi előnyt ad. Az a te problémád, hogy állandó ismétlődő "anomáliáknak" nem keresel utána, mi megtettük és meglett a válasz. Lézerpointer, ammó tracker, és rombolható tereptárgy eltávolító. Ezekkel nem kell megosztani a figyelmedet, látod ha rád céloznak, megjelöli neked honnan lő az ellen, és minden szart leszed amitől kevésbbé látsz de a lövésed átmegy rajta. Ezek alapvetően orosz fizetős csítek, de mindig fölkerül ingyé letölthetően is évek óta. És ez a játék még szinte tapsol is neki! -
Azt egy mozdulattal át lehet variálni.
A lényeg,hogy meglőtték a tankomat goldal brühühüü
-
Plata #406259 Mivel rövid,megnéztem,1-es és 2-es lőszered van,.ha jól emlékszem 59-20 arányban.
A 2-es lőszer alapból a gold lőszer.
Legalább is nálam a játékban 1 az ap 2 a gold 3 he.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.29. 11:15:40 -
Megamax #406258 Na ezzel kicsit melléfogtál, nincs gold loszer a tankban és nem is lessz, de látom nem nézted meg a videót. -
Plata #406257 Ezt a videót nem értem,mit kell rajta nézni?
Azt látom hogy az emil mellé szépen ellőttél meg ha jól nézem akkor neked is ott a gold lőszer.
Mert 1-es ami valszeg alap és 2-es ami valszeg gold lőszerből van ,3-as ami gondolom he nincs.
T10 csatában ne csodálkozz ha szétlövik a Löwe-t.
Nem értem,ha neked van gold lőszer a tankodban akkor miért baj az ha gold lőszerrel lőnek?
Nem szeretem a goldot,van vagy 60 tankom abból kettőben van gold lőszer,Mauer és T14.
Meg talán az M4-ben volt régen,de azt nem ellenségre tartogattam,hanem r betűsökre.
Őket kilőttem arannyal akár ellenség voltak akár csapattárs.
T14-ben azért van mert a Stug heavy küldit vele csináltam.
Mauerben meg van 10 darab,direkt goldal lövő arcoknak.
De ebből a videóból csak az jön le hogy sok modod van meg hogy mellé lősz az Emilnek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.29. 11:03:25 -
Plata #406256 Én sem éreztem azt hogy személyeskedtem volna,ő maga mondta hogy régen is használta a csít modokat és most is használta.
Sőt nem csak ő hanem a többiek is,ezt is ő mondta.
Hogy minek hozza fel mindig a parlamentet nem tudom,mókás.
Én nem mondtam hogy ő csal,csupán leszögeztem hogy ő mondta hogy használták és most is megy nekik még az a mod.
De ezt is ő írta nem én.
Ha letöltötte a csaló modot a játékhoz és használta is,akkor csaló nem?
-
Megamax #406255 Nem nincs semmi baj a gold loszerrel, tényleg teljesen tokéletes, sott érdemesebb lenne kivenni az alap loszert ugysem használja senki hajrá gold, éljen a COD -
Sir Charles #406254 Amúgy semmi személyeskedés nem volt Plata-nál szerintem, csak a véleményét közölte, amit a hsz-ből levont.
Hozzáteszem,szimplán nem hiszem el, hogy csak puszta kíváncsiságból letöltötte mindenki a klánból a csaló modokat, és csak és kizárólag gyakorló meccsen kipróbáltátok, hogy hogy működnek, majd miután megállapítottátok, hogy ezek bizony előnyt adnak, akkor unistall WOT mindenkinek.
Én sem vagyok egy nagy játékos(lenne hova fejlődnöm), tudok évek óta a csítekről, de még csak rá se gugliztam soha egyre sem, mert nem érdekel és nem azért játszok egy játékkal, hogy egy program célozzon nekem.
Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy csaló vagy, de legalábbis érdekes a hozzáállásod és az álláspontod. -
asolyom #406253 Nekem is volt egy halvány szándék, hogy elinduljak a 60TP felé, hogy legyen egy nagy alfás nehéz tankom. Aztán arra jutottam, hogy nincs kedvem még egy újabb ágba belefogni, és legénységet nevelni, vagy akár elszórni a free xp-t, hogy egyből a T7-es HT-kal induljak. Így aztán úgy döntöttem, hogy húzom tovább T8-tól a japán ágat, mert ott már van egy normálisabb legénység. Igaz, hogy ez nem a hagyományos értelemben vett nagy alfás HT ág, de kétség kívül tud élvezetes lenni. Tegnap éppen egy 60TP-be csaptam 660-at a Type 5-tel a teszt szerveren, miközben ő pattant rólam.
-
A botok alapvető tézise,hogy lilákok azok mind hekkerek. 
-
Plata #406251 Jó játékos nem csal mert nem szorul rá.