A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
robogo81 #405065 Azér mer nekik beadja(ha talál) az 500+ sebzéseket is ha kel,ha nem.Nemrég jártan ugy vele,hogy jött egy a bázisunk felé,nagy sunggal,a csapat maradéka a pálya másik felén kereste,ő volt az utolsó,én a 7-es scorpionnnal ,volt kb 500 hp-ja,én 1 lövéses voltam neki,nem az első sorban voltam,mindegy, a minimappon látszott merről jöhet,én már repesszel vártam,kapott egy majd maxost(ritka eset) oldalában,a maradék leégett,még mielőtt meglőtt volna betolattam a mögöttem lévő gödörben épp ellőt felettem ,a többit a tűz elvégezte.
A skorpion g-ről meg az jutott eszembe hogy mennyire modulérzékeny,volt hogy egy lövéstől az e-25-től sérült az ammo,ugy hogy láncon át lőtt meg,azért kapott egy 500-as körülit hogy érezze a törődést.