banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Ismerős, nekem talán két napja voltak ilyen csatáim. De tegnap is volt olyan, hogy Malinovkán az összes top tier HT szénné kemplete magát, és csodálkozva forgatták a tornyukat, amikor rommá lőtték őket.

Én most az elmúlt napokban ugyebár kihúztam, és megvettem az IS-7-et, meg az Objekt 277-et, és most dolgozom, hogy meglegyen még a S. Conqueror is. Bevallom őszintén, hogy az 5x küldetések nélkül nem lett volna ingerenciám belevágni ezekbe a grindokba, de így még elviselhető. Azért is forszíroztam ezeket a 10-es tankokat, mert végre szeretném egy kipróbálni a rangsorolt csatákat, ha majd lesznek. A legutóbbinál csak a Maus volt meg, de azzal nem akaródzott bemenni RB-be, annyira gyűlöltem azt a tankot.