World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapaton ne vitatkozzunk az full kretén mind a kétszer..
Most például az FL is játszhatatlan volt.. 2 meccs kb 20 perc volt a kettő!!! Teljes agyhalál...
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.05.25. 15:17:56
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
K-91: 252 700 exp .... az előbbihez kell még 16k exp, az nem sok... de az utóbbihoz még 240 ezer 😄DDD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
MM dologgal kapcsolatban annyit kérdeznék, hogy az miért jobb, hogy ha 13-szor kerülsz top tier-be, de a csapattársaid full hülyék és 2 perc alatt elhullik a fele vagy rosszabb esetben az összes és lesebzel kb 500-1000 HP-t??
Nem tudom, hogy érthető-e amit szeretnék kérdezni?
Azt tudom, hogy a győzelem szorzót ad és nagyobb az esélyed ha top tier vagy, de ez csak elmélet...a valóság nekem azt mutatja, hogy tökmindegy hova rak, alulra vagy fölülre, ha nincs csapat nincs játék sem...
Nekem az a problémám, hogy sok a retardált és emiatt szopok Én is. Most nem azt mondom, hogy Én vagyok a legjobb játékos, sőt, van olyan, hogy kaparom a falat olyan faszságokat tudok csinálni, mélyen a tudásom alatt teljesítek és szerintem ezzel van így más is. Átlagban hozom a szintet, de van pár map amin nem tudok mit csinálni adott tankkal. Olyankor csak bolyongok, de sokat nem segítek, mert nem tudok vagy belemegyek egy hülyeségbe és már mehetek is a garázsba.
Szerintem a játék sokkal összetettebb annál, hogy csak az MM-et hibáztassuk érte. Ezt nem lehet csak így kipipálni. Valószínű dolgoznak rajta, talán ennek része a premium lőszer mizéria is, meg az egyéb apróbb változások. Ha megnézel egy-egy komolyabb multis játékot (pl Dota 2) elég durván nyomják a változtatásokat, gyakorlatilag semmi sem olyan már bennük, mint az elején, sőőőt. De ehhez idő kellett...
Az, hogy egy adott változás éppen jó vagy sem, majd a nép eldönti, az más kérdés, hogy mennyire hallgatják meg őket és mi lesz beültetve a követlező patch-be és mennyi nem...ká sok mindent kell figyelembe venniük, mert ha nem akkor kártyavárként omlik össze az egész....
The Matrix has you...
Ömlik a credit,meg a spagettóban màr a 4.ik skilljüket tapossàk a jómunkàsemberek.Csak ott jàtszottam vele.
A feka bulldogban is kellene húznom a népet,de azzal nem adja sajnos,Lt antitalentum vagyok:-DD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Szépen hangzanak a frázisok, hogy gyenge pontokra kell lőni, meg flankelni, meg leláncolni, de ez nagyon sokszor nem kivitelezhető. A Caernarvon, vagy egyéb más HT hova/hogyan flankeljen? A Type 4, vagy Objekt 268 v4 "gyenge" pontját a prémium lőszer is csak 50%-ban viszi be, jó esetben. Egy átlag játékos számára az egész 8-as tier csak kínlódás. És nem azt mondom, hogy szűnjön meg a +/- 2 tier, de azt igen, hogy ne kelljen már 70-75%-ban +2 tierben menni. Legyen gyakoribb a +/- 1 tier. Persze tök mindegy, hogy én mit mondok, vagy akár az egész közösség, mert a WG szerint ez a MM nagyon jól működik.
"Since then, the tool has gone through several changes, until it reached a level of performance that met the expectations of both the community (ez most komoly???????????) and the dev team."
A Caernarvon ennek ellenére megtartós lesz, ha kihúztam a Conquerort, de csak és kizárólag FL-ra. Ahogy a többi 8-as tank is. Amíg ilyen mérhetetlenül kritikán aluli a MM a 8-as tankok számára, addig nekem felejtős a random velük.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.05.25. 07:22:58
A patchben a következő dolgok érkeznek:
-K-91
-Object 277
-Object 268 V4 nerf
-Klondike HD átdolgozása
-Új garázs az álcafestések felviteléhez
-Új oktatómód a kezdő játékosok számára
-A következő pályák esnek át apróbb módosításokon:
Malinovka
Ruinberg
Erlenberg
Cliff
Abbey
Sand River
Fjords
Mountain Pass
Tundra
Csak elfelejtették hogy itt vissza is lehet jönni.
Az 5ös bàzis elötti dombon voltunk,vàltottam skorpióra,majd beàlltam mögéjük keresztbe:-DD
Csak vàrnom kellett,ezek tolatnànak de nem megy:-DD
Majd eltoltàk rànk a zàrótüzet.
Onnan màr nem mentünk el:-DD
A Cérnára milyen fejlesztést érdemes rakni FL-ban?
Már hivatalos is:
"A Frontline mód változtatásokon fog átesni ez biztos, és lehet hogy ezek drasztikus módosítások lesznek."
Tuti,hogy elb..szák<#duhos2>#duhos2>
"A kötvények masszívan használva lesznek a jövőben és megmaradnak jutalom fizetőeszközként.
A játékosok rengeteg dolgot vásárolhatnak majd vele: álcafestéseket, néhány speciális HESH lőszert, a forgalmazásból már kivont prémium járműveket, stb."
Speciális HESH lösszer<#hehe>#hehe> ez vajon mit fog tudni?
Nekem ez így elsőre,a goldammo fetisiszták rémálmának tünik<#idiota>#idiota>
Ez lehet nem csak a páncélt fogja lenullázni,hanem egyből magát a tankot,de leget még a szakasztársát is<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.05.24. 14:09:50
Az elsőben volt 1 db SP az ellenfélnél, a másik kettő T9-es csata tier limites tankok nélkül volt.
A jatek ugy epul fel, hogy egyre tobb xp kell top tiert elerve, igy egyre tobb csatad lesz magasabb tieru tankokkal. Ettol fogva 10 t10 tankra jut 50 t9, es 100 t8, jo esetben. Nezzuk csak meg! Tanks.gg Maala t8 csatak 9559. T9 csatak 8844 t10 csatak 10257... ebbol t8 premmel kb 3200 csata, t10bol pedig cw kb 600, de sztem ezzel felelottem. Erzed, hogy hol torzul a dolog?
Tehat erre jjon meg a kreditfarm, ami miatt par tier kap meg extra elhelyezendo tankokat. Es erre jon a pref mm. Par tank nem kerulhet t10 csataba. De ha van 100-100 9-10es csatad, amibe kell t8 tank, es a pref mmesek miatt nem t9esekben foglalt a t8asok helye... na vajon hova fogja dobni a nem pmm-es tankokat? Meg mindig nem tunik bajnak a pmm?
Esetleg vissza tudod nezni, hany pmm-es tank volt a 3 t9 csatadban? Csak kivancsisagkeppen.
Szoval van ket allaspont. Tobb t10el kevesebb csata, vagy kevesebb t10el tobb csata. Atlagban ugyanannyi t10el talalkozol igy is, ugy is. Reszemrol utobbira szavazok, mert ad1) nagyobb tierbe sebezve tobb xp, kredit jar; ad2) azert csak jobban tudsz ervenyesulni kevesebb nagyobb tieru tank mellett, ha mar mindenkepp mennni kell t10ekkel.
Szerk.: Sry, itt ülök a gép előtt, és valamiért telefonról írtam a hsz-t inkább. Brainfart much? :-D Lol.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.05.24. 12:18:35
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Egyébként ez a Caernarvon tényleg egy vadállat. Pl. Erlenbergen védekezésben, hulldownban egyszerűen király. Minden bizonnyal a jó játékosok eszméletlen dolgokat tudhatnak vele, mert most is 4800 sebzés, 1100 spot, meg 5 kill is "csak" másodosztály lett.
Nekem most még heti 13 csatára sem nagyon futja az időmből.<#pardon1>#pardon1>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.05.24. 11:26:09
Éppen most járt le egy 2 órás boost, amiben a Caernarvont próbáltam húzni. Az MM besorolás az alábbi volt.
13 csata
8x T10 (3-5-7)
3x T9 (5-10)
1x full T8
1x T8 (3-5-7 top tier)
Akárki bizonygatja az ellenkezőjét, ez a MM bizony el van szúrva rendesen! A T8-as tankok élvezeti faktora (netán húzása) az átlag játékosok számára egyenlő a nullával. Ez van, pedig ezen lehetne javítani, ha a fejlesztő akarná, csak éppen szerintük a MM-el minden a legnagyobb rendben van, és azok a fránya tier limites tankok a hibásak. Na persze! Mindjárt el is hiszem. <#awink>#awink>
Ha meg még összeesküvés elméletet is akarok gyártani, akkor az mondanám, hogy a fejlesztőknek nagyon is jó így, mert legalább a sok idióta, aki T8 tankok húzására adja a fejét, akkor kénytelen jó sok drága lőszert ellőni, ha szeretne sebezni, és xp-t szerezni. Persze lehet mondani, hogy flankelni kell, meg a gyenge pontokra lőni, csak éppen ez nem mindig kivitelezhető, főleg nem HT-kal.
Sosem leszel top tier normálisan, amíg abból lehet legkevesebb tank egy meccsben, addig talán 20%-ban leszel top ha csak nem tier X-ben tolod. Azokat érdekesen ez a szar mm lepakolja szinte mindig, közben lenne elég tierX egymásnak.
7-5-3 meg a régi formulákkal talán lenne esély top tiernek lenni tier 8 és azalatt.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Mielött behozták volna ezt a rendszert,màr akkor mondtam,hogy ez se lesz jó.
Vissza lehet keresni:-D
Nem jó a a +2 tier,a full sajàt is sz@r,akkor mi legyen??
Gondolom -2 akarnak :-DD
De egyszerűbb sírni amiatt, hogy mennyire OP az a T10 tank, ha szembe jön veled; hogy milyen szar az MM, hogy egy Foch B-t rakott be ellene (ami a 6 lőszerével önmagában kb. fél percre ki tudná venni a játékból, lol.); és hogy miért is nincs skill alapú MM.
Ranked S1 jól megmutatta, mi történik, ha kizárólag értelmes játékosok kerülnek be csak egy csatába. A pályának csak és kizárólag egy adott része van használva, a csata pedig 95%-ban eldől azon, hogy kinek hal meg előbb 1 tankja, amiből hógolyó-effektus miatt még nagyobb előnye lesz a másik csapatnak. De igaz, artyval jó móka volt stunolgatni a játékosokat, meg egyszerre 5 tankot. :-)
Köszi, részemről inkább maradok a változatosabb játéknál, mind a játékosok, mind a tankok +2/-2 tier-je esetén.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nyilván a MM algoritmusa teljesen rendben van, csak azok a fránya tier limites tankok. Ez olyan, mint amit annak idején a nagyszerű Hofi Géza mondott; azért nem lett gól, mert szögletes volt a kapufa, és nem henger alakú. <#eplus2>#eplus2>
Kíváncsi vagyok, hogy ha már nem lesz egy tier limites tank sem a játékban, akkor mire lehet majd fogni a hulladék MM-et. Habár nem úgy tűnik, hogy a tier limites tankok kivétele annyira villám tempóban történik meg.
Egyébként meg egyre inkább az az érzésem, hogy sok esetben nem is maga a +2 tier probléma (bár az arányaiban szerintem tényleg túl sok a +2 tieres meccs), hanem ahogy itt azt már többen írták a 3-5-7-es template esetén nagyon nagy baj, ha a top top tier tankokból 1 esetleg 2 "zokni". Ilyenkor tuti a bukta. Múltkor is egy 50 WN8-as IS-7-es a térkép sarkában kempelte végig a meccset. Csak azt nem tudom, hogy az ilyen embernek (ha egyáltalán ember volt) mi adja a játék élményt. Ez ugyebár azt jelenti, hogy az egyik csapat alapból egy tankkal kevesebbel indul. Ha ez történetesen egy top tank, akkor még súlyosabb probléma. Egy 5-10-es template, vagy full T8 esetén viszonylag kisebb problémát jelent, noha ott sem elhanyagolható.
Továbbra is úgy gondolom, hogy az általános játék élményt csak úgy lehetne javítani, ha a tier lépést egy bizonyos szintű játék tudáshoz kötnék, így aztán a bot programok létjogosultsága is megszűnne, és nem lennének T8-10-ben olyan játékosok, hogy "nyomom a W-t, lövök kettőt, aztán meghalok". És itt nem arra gondolok, hogy csak unikumok játszhassanak magasabb tierekben, de egy olyan szintet meg lehetnek húzni, amit egy átlagos képességű ember is el tud érni. Persze ez soha nem lesz így, mert a fejlesztőnek ez nem érdeke. Neki az nagyon jó, ha az 50 WN8-as valaki vesz egy prémium tankot, és azon 10k csata alatt összefarmol annyi xp-t, hogy megint csak pénzért free xp-vé alakítsa, és kihúzza az IS-7-et, amivel aztán a sarokban üldögélve pislog, mint hal a szatyorban. <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.05.24. 07:01:12
Amibe belepusztultam,de ö is<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.05.23. 16:47:47
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.05.23. 14:21:52
Más, változtak valamit a szabályok? Mert most pl. Tundrán egy VK45.02B beállt foglalni a bázisunkra, és mikor a mi Progettonk is beállt, akkor nem állt meg a foglalás?<#awink>#awink>
Én úgy emlékszem, hogy a Löwe-nek APCR a goldja, szóval ebben a replayben lényegtelen, mivel szó sincs HEAT-ről. Már, ha nem akarunk a T-10-ről és a WZ 5-ről beszélni, de szerintem rájuk nem érdemes szót vesztegetni. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.05.23. 14:20:14
Valahogy inkább így kellene: "Semmirevaló fos", "elmegy", és "az isteni" pozíció.
Részemről csak az utóbbi kettőt hívom hulldownnak.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.05.23. 13:47:46
Én a gold lőszert nagyon egyszerűen kezelem, csak könnyű és közepes tankokkal játszom, azokba lőhetik. 😊 Amúgy is azokkal a legélvezetesebb a csata, a páncélra semmi szükségem.
Régen egyáltalán, soha semmilyen tankban (még a T69-ben) sem használtam egyetlen gold lőszert se. De mióta Maala esete áll fent nálam is - nincs mire költenem a kreditet - elkezdtem használni. Semmivel se nőtt a wn8-am. Valamennyit biztos hozzáad egy unikum wn-jéhez, de szerintem elhanyagolhatót. Nem ezen múlik ki milyen jó játékos.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én normál loszerrel lovok 220 as pennel szintén hulldown pozícióból, na szerinted ki jon ki jobban ? youtube replay
De pont ez a baj a prémium fogyócikkekkel is! :-(:-(:-( Hogy képzelik, hogy gyorsabban töltenek, 10-20k kredit elköltésével, mint én a nehezen megszerzett BIAmmal?! Na meg a másik, amitől hányok, a BOND-os cuccok! Hogy mernek annyit játszani, hogy összejöjjön 5k bond, és sokkal jobban töltsenek, mint én?! Főleg, ha Type5-re, FV TD-re, V4-re rakják. T_T
Viccet félretéve, mindenkinek más az ingerküszöbe, régen én is ilyen kis görcsölős hörgős voltam, mint te, de hála égnek átmentem leszaromba, és inkább kitolom azt a dmg-et, még akkor is, ha nincs értelme. Főleg, amikor fullra szűkült puncinál is úgy adja az RNG, hogy a punci szélét lövöd... És akkor dobjak még egy ugyanilyen kockával a penre is? Kösz, nem. :-)
7 tank nincs kifejlesztve a játékban, ugyan mégis mi a szarra költeném a kreditemet, ha 1-2 hónapon belül azokat is kihúzom duplázgatókkal? Vegyek lőszert (szigorúan simát), és adjam el féláron? :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.05.23. 09:21:58